خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امتیازات: 2.72
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تهیه دوغ در خانه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
281
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 361


محل سکونت : اهواز
ارسال: #1
تهیه دوغ در خانه
[تصویر:  98_l]



یک سوم یه بطری بزرگ نوشابه شیر/ دو سوم بطری آب/ 3تا 4 ق غ ماست( ترجیحا ترش باشه)


مواد کمی توی بطری هم بزنید(زیاد نه) بعد بطری رو 3 تا 4 روز جای گرم بذارید و بعد استفاده کنید.

(موقع تهیه دوغ نمک نریزید)


نوش جان!
امضای zizo
"ﺩﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻥ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ ﺷﮑّﯽ
ﻧﯿﺴﺖ.....
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﮐﻠّﯽ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ....
ﺑﻪﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻭ
ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﺩ"
ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺩﺍﻧﺸﻮﺭ
۲۰-۳-۱۳۹۱, ۰۹:۲۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از zizo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مهربانترین مادر, Atefe joon, mozhgan57
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
72
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 193


محل سکونت : آبادان
ارسال: #2
RE: تهیه دوغ در خانه
یه راه هم من بلدم که خیلی خوشمزه و فوق العاده گاز دار میشه.
یک لیوان ماست
2 تا 2.5 لیوان اب
دو حبه قند یا 1 ق مربا خوری شکر
نمک به میزان لازم
اینارو بریزید تو یه بطری نوشابه خانواده و درشو محکم ببندید و بذارید حداقل 24 ساعت بیرون از یخچال تو یه جای گرم داخل ساختمون بمونه. بعد بطری رو با دست فشار بدید اگه بدنه ی بطری سفت شده بود دوغتون آمادست.
هیچ وقت بطری رو پر نکنید و یک پنجمش رو خالی بذارید وگرنه در اثر فشار گاز بطری میترکه و همه جارو کثیف می کنه
بیشتر از 3 روز هم نذارید بمونه
من چند ماهی مرتب میدرستیدم ولی به خاطر اینکه میگن گازش مثل نوشابه واسه معده مضره الان دیگه دوغ کفیر درست می کنم.
امیدوارم که از خوردنش لذت ببرید. گهگاه خوردنش خالی از لطف نیست.
۲۱-۳-۱۳۹۱, ۰۱:۵۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از baran62 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
haj khanoomi, Atefe joon, hekmati009
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
281
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 361


محل سکونت : اهواز
ارسال: #3
RE: تهیه دوغ در خانه
عزیزم ببخشید من اینو یه بار درست کزدم باید بطری رو تکان داد وهم زد چون شیر یک جا بمونه ماست هم داره می بره


عزیزم از هم زدن که باید هم بزنید ولی خیلی لازم نیست بعد دوغ رو طول این 3 روز که جای گرم گذاشتید هرروز 1بار هم بطری رو تکون بدید.Flowerysmile
امضای zizo
"ﺩﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻥ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ ﺷﮑّﯽ
ﻧﯿﺴﺖ.....
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﮐﻠّﯽ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ....
ﺑﻪﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻭ
ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﺩ"
ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺩﺍﻧﺸﻮﺭ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۳-۱۳۹۱ ۰۷:۵۳ عصر، توسط zizo.)
۲۱-۳-۱۳۹۱, ۰۷:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از zizo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
41
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 63


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: تهیه دوغ در خانه
بچه ها منم اينجور درس ميكنم يك سوم بطري نوشابه شير، 8 قاشق غ ماست،يه قاشق غ نمك،نصف ليوان متوسط عرق شاه استرم يا اويشن يا نعنا بعد اب رو اضافه كرده كامل هم ميزنم جلو افتاب يا جاي گرم ميذارم به مدت يكي دوروز بعد ميارم تو يخچال خنك ميشه مزه اش فوق العاده س امتحان كنين.Wavesmile
امضای نصي جون
Flowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-۳-۱۳۹۲ ۱۱:۵۵ عصر، توسط sima.)
۲۲-۳-۱۳۹۱, ۰۸:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از نصي جون به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, hekmati009
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
308
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 58


محل سکونت : RAN...ساری...TEH
ارسال: #5
RE: تهیه دوغ در خانه
من با همه ی این دستور ها درست کردم خیلی خیلی هم گازدار شد ولی فقط تا زمانی که گرم بود بعدش که گذاشتم توی یخچال انگار دیگه گاز نداشت...
چرا؟؟؟؟؟Dash2
امضای غزال70
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com
۵-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۱۸ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از غزال70 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,157
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 317


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: تهیه دوغ در خانه
خانم های گل دوغ کفیر رو یکی از خانها گفته بود خیلی خوبه .


من تا چند ماه قبل مرتب درست می کردم ومرتب تکثیر میشند وبه خیلی از دوستا هم دادم اما اما فهمیدم وقتی که دوغ کفیر رو به هم می زدم واکنشی که از خودش نشون می دادبه این شکل که از خودش الکل تولید می کرد که خوردنش اشکال شرعی داره از خیلی جاها تحقیق کردم به دکتر تغذیه هم مراجعه کردم بعد از ازمایش کردن دوغ کفیر در آزمایشگاه تایید کرد که دوغ کفیر هرچه در جای گرمتر قرار بگیرد درصد الکلش بیشتر می شود وخوردنش اشکال دارد به فتوای علمای مجتهد
امضای نرگس خانوم
اللهم الرزقتی شفاعة الحسین، یوم الورود
و ثبت لی قدم صدق
عندک مع الحسین
و اصحاب الحسین
الذین بذلوا مهجهم دون الحسین علیه السلام
۵-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۵۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از نرگس خانوم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, hekmati009



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد