تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 18 رای - 2.72 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تهیه دوغ در خانه
#1
[عکس: 98_l]



یک سوم یه بطری بزرگ نوشابه شیر/ دو سوم بطری آب/ 3تا 4 ق غ ماست( ترجیحا ترش باشه)


مواد کمی توی بطری هم بزنید(زیاد نه) بعد بطری رو 3 تا 4 روز جای گرم بذارید و بعد استفاده کنید.

(موقع تهیه دوغ نمک نریزید)


نوش جان!
"ﺩﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻥ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ ﺷﮑّﯽ
ﻧﯿﺴﺖ.....
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﮐﻠّﯽ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ....
ﺑﻪﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻭ
ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﺩ"
ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺩﺍﻧﺸﻮﺭ

پاسخ }
#2
یه راه هم من بلدم که خیلی خوشمزه و فوق العاده گاز دار میشه.
یک لیوان ماست
2 تا 2.5 لیوان اب
دو حبه قند یا 1 ق مربا خوری شکر
نمک به میزان لازم
اینارو بریزید تو یه بطری نوشابه خانواده و درشو محکم ببندید و بذارید حداقل 24 ساعت بیرون از یخچال تو یه جای گرم داخل ساختمون بمونه. بعد بطری رو با دست فشار بدید اگه بدنه ی بطری سفت شده بود دوغتون آمادست.
هیچ وقت بطری رو پر نکنید و یک پنجمش رو خالی بذارید وگرنه در اثر فشار گاز بطری میترکه و همه جارو کثیف می کنه
بیشتر از 3 روز هم نذارید بمونه
من چند ماهی مرتب میدرستیدم ولی به خاطر اینکه میگن گازش مثل نوشابه واسه معده مضره الان دیگه دوغ کفیر درست می کنم.
امیدوارم که از خوردنش لذت ببرید. گهگاه خوردنش خالی از لطف نیست.
پاسخ }
#3
عزیزم ببخشید من اینو یه بار درست کزدم باید بطری رو تکان داد وهم زد چون شیر یک جا بمونه ماست هم داره می بره


عزیزم از هم زدن که باید هم بزنید ولی خیلی لازم نیست بعد دوغ رو طول این 3 روز که جای گرم گذاشتید هرروز 1بار هم بطری رو تکون بدید.Flowerysmile

"ﺩﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻥ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ ﺷﮑّﯽ
ﻧﯿﺴﺖ.....
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﮐﻠّﯽ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ....
ﺑﻪﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻭ
ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﺩ"
ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺩﺍﻧﺸﻮﺭ

پاسخ }
#4
بچه ها منم اينجور درس ميكنم يك سوم بطري نوشابه شير، 8 قاشق غ ماست،يه قاشق غ نمك،نصف ليوان متوسط عرق شاه استرم يا اويشن يا نعنا بعد اب رو اضافه كرده كامل هم ميزنم جلو افتاب يا جاي گرم ميذارم به مدت يكي دوروز بعد ميارم تو يخچال خنك ميشه مزه اش فوق العاده س امتحان كنين.Wavesmile
Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
من با همه ی این دستور ها درست کردم خیلی خیلی هم گازدار شد ولی فقط تا زمانی که گرم بود بعدش که گذاشتم توی یخچال انگار دیگه گاز نداشت...
چرا؟؟؟؟؟Dash2
خدایا خودت این عشقو بی هوا تو دلم کاشتی ...تا اینجای کار پا به پام اومدی ازینجا به بعدشم دستمو رها نکن زندگی قشنگمو به تو می سپرمangelic0

هرانچه بود....هرانچه هست::
http://www.ghazal70gh.blogfa.com

پاسخ }
#6
خانم های گل دوغ کفیر رو یکی از خانها گفته بود خیلی خوبه .


من تا چند ماه قبل مرتب درست می کردم ومرتب تکثیر میشند وبه خیلی از دوستا هم دادم اما اما فهمیدم وقتی که دوغ کفیر رو به هم می زدم واکنشی که از خودش نشون می دادبه این شکل که از خودش الکل تولید می کرد که خوردنش اشکال شرعی داره از خیلی جاها تحقیق کردم به دکتر تغذیه هم مراجعه کردم بعد از ازمایش کردن دوغ کفیر در آزمایشگاه تایید کرد که دوغ کفیر هرچه در جای گرمتر قرار بگیرد درصد الکلش بیشتر می شود وخوردنش اشکال دارد به فتوای علمای مجتهد
اللهم الرزقتی شفاعة الحسین، یوم الورود
و ثبت لی قدم صدق
عندک مع الحسین
و اصحاب الحسین
الذین بذلوا مهجهم دون الحسین علیه السلام
پاسخ }
#7


اینم روش من که فوق العاده است ....درست کنین وازخوردن یک نوشیدنی سالم خونگی لذت ببرین Yum2ابتدا شیر رو توی قابلمه بزرگی می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم ، مواظب باشید سر نره. یه جوش که خورد، بسه. قابلمه رو از روی گاز بر می داریم و یه جا می ذاریم (!) مثلاً روی کابینت. صبر می کنیم تا از اون داغی بیفته. حرارتش باید ولرم باشه. نه گرمتر نه سردتر. وقتی به این مرحله رسید، به میزان هر لیتر شیری که داشتیم، یه قاشق ماست اضافه می کنیم…



مثلاً اگر پنج لیتر شیر داشتیم، پنج قاشق ماست می ریزیم توی یه کاسه و مقداری از شیر ولرم رو روش می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم. سپس اینها رو به همه شیرها اضافه می کنیم و حسابی مخلوط می کنیم.

بعد، در قابلمه رو می بندیم و روی قابلمه رو ملافه ضخیم یا پتوی نازک می اندازیم و حسابی قابلمه رو با اینها می پوشونیم. یکی دو ساعت صبر می کنیم. حالا دیگه ماست به اصطلاح « گرفته » است. ولی نباید بخوریمش. پتو و ملافه رو از روش بر می داریم و می ذاریمش توی یخچال تا ۲۴ ساعت طرفش نمی ریم. بعد از این مدت، گوشه ماست رو با یک نعلبکی به اصطلاح می شکنیم. یعنی با یک نعلبکی گوشه ای از ماست رو برمی داریم و اون تیکه از ماست رو روی بقیه ماست ها می گذاریم. نعلبکی رو هم می ذاریم همون گوشه ماست بمونه. این کار باعث می شه که آب ماست توی اون قسمت از ظرف جمع بشه. باید به ماست سر بزنیم و آب ماست رو از ماست جدا کنیم. با این کار هم ماست سفت تر می شه، هم آب ماست به این دردی که می گم می خوره. تا اینجا ماست حاضره.

آب ماست ها رو توی یه شیشه یا بطری می ریزیم. وقتی همه اش یه جا جمع شد، در بطری رو سفت می کنیم و می ذاریم یکی دو روز در دمای آشپزخونه بمونه. البته وقتی که داریم آب ماست رو توی بطری می ریزیم، قطعاً مقداری ماست هم واردش می شه. دوغ بعد از یکی دو روز آماده است.

نکته ۱ : اون چند قاشق ماستی که به شیر اضافه می کنیم، مایه ماسته. هرچی اون مرغوبتر باشه، ماستی که درست می شه هم بهتره.

نکته ۲ : وقتی که بعد از دو روز خواستید در بطری دوغ رو باز کنید، خیلی مواظب باشید. آخه خیلی گاز داره !

پاسخ }
#8
راستی این بگم من وقتی دوغ درست میکنم دو سه حبه قندهم میندازم که گازدارش میکنهYum2Yum2Yum2
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
من تا حالا چند مدل دوغ درست کردم و واقعا عالی شدند.اما این مورد رو که از آقای حسین نجمی عزیز


آشپزی ایرانی داخل فیس بوک یاد گرفتم واقعا معرکه بود و خیلی هم راحته....

مواد لازم.

شیر ۵ لیوان
آب ۴ لیوان
نمک ۱ پیمانه
ماست ۵ قاشق غذاخوری
عرق نعناع یا هر نوع عرقیاتی که دوست دارید نصف لیوان


طرز تهیه.

شیر را جوشانده میگذاریم کمی خنک شود سپس آب را به آن اضافه می کنیم.اگر دوست داشتیم

دوغ رقیق تر باشد یک لیوان دیگر آب به آن اضافه کرده کاملا هم می زنیم و مابقی مواد را به آن

اضافه می کنیم.دوغ را درون ظرفی ریخته و به مدت سه روز در جای تاریکی قرار می دهیم.بعد از

گذشتن این مدت دوغ آماده است .برای گاز دار کردن آن نیز می توانید از دو حبه قند یا چند دانه نخود

خام استفاده کنید.هیچگاه از قند و یا نخود زیادی برای گازدار کردن دوغ استفاده نکنید.

خطرناکه حسن ن ن ن ن نhih

پاسخ }
#10
منم یه نوع دوغ درست می کنم که از بابام یاد گرفتم
ماست و نعنا و نمک رو خوب خوب هم میزنم هرچی ماستش بیشتر باشه دوغ غلیظ تر و خوشمزه تر می شه اگه لیموی تازه باشه که آب لیمو رو می گیرم (مثلا یه لیموی کوچیک برای یه پارچ دوغ یا بعضی وقتا هم لیمو بیشتر می ریزم) و داخل مخلوط ماست و نعنا میریزم و میزارم یه ساعتی داخل یخچال بمونه بعد آب سرد و کم کم بهش اضافه می کنم و هم میزنم
دوغ خوشمزه ی ما آمادست نوش جانhih

در ضمن سعی کنید برای حفظ سلامتی دوغو تو بطری ها گازدار نکنیدWavesmile
[عکس: 20120725115720_NAAA.jpg]
پاسخ }