خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تهیه سرکه سیب در خانه

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
98
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 76


محل سکونت :
ارسال: #1
تهیه سرکه سیب در خانه
ابتدا مقداری سیب را شسته و قاچ میکنیم دانه هایش را گرفته ولی لازم نیست پوست آن را بگیریرد بعد آنها را داخل یک شیشه می ریزیم و با فشار دادن شیشه را تا سر پر میکنیم .بعد درب شیشه را محکم میبندیم یا اگر سفت نمیگرفت یک پلاستیک روی آن قرار دهید و بعد سر آن را ببندید . شیشه را در یک پارچه بپیچید و در جای گرم برای مدت 41 الی 45 روز کامل به آن دست نزنید (در آن را باز نکنید )بعد آن را صاف کرده و بگذارید ته نشین شود بعد دوباره صاف کنید و آماده میشود .
امضای but_magic
برای داشتن چیزی که تا به حال نداشتی ، کسی باش که تا به حال نبودیFlowerysmile
۱۵-۴-۱۳۹۲, ۰۹:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از but_magic به دلیل این ارسال سپاس کرده.
belfy, سمندر, فانتین, دریا100
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
3
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 2


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: تهیه سرکه سیب در خانه
]خانمی توی این سرکه چیز دیگه ای نمیریزید.اخه تو دستوری که به من دادن نمک-اب-یک لیوان سرکه سیب بود و یک سوم ظرف باید خالی باشه به مدت 45روز.منم درست کردم ولی بعد از 45روز سیبها له نشده بود.منم بیشتر گذاشتم بمونه.سرکه بد نیست ولی نمیدونم چرا کپک میزنه؟
امضای دریا100
شاد باشیددد...
۱۵-۴-۱۳۹۲, ۱۰:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
35
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 41


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: تهیه سرکه سیب در خانه
من از این روش استفاده کردم Yum2یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک و پوست سیب (که یا همشون زرد و یا قرمز باشه بهتره )4یا 5 عدد نخود خام و سه حبه قند و 2 قاشق سرکه سیب "که همه رو تو شیشه ریخته فشرده کرده و تا دو انگشت مونده به سره ظرف از اب جوشیده سرد شده ریخته درش رومحکم بسته و40 روز تو جای تاریک و بدو ن تکون دادن قرار داده و بعد صاف کرده و استفاده کنید
امضای سیمای
۱۵-۴-۱۳۹۲, ۱۱:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
98
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 76


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: تهیه سرکه سیب در خانه
عزیزم اگه جاش گرم باشه باید حتما درست بشه . سرکه هیچ وقت خراب نمی شه و کپک نمی دونم که کپک مضر باشه و سرکه رو خراب کنه .من دستور های دیگه ای هم دارم البته در روش بالا مقدار سرکه بدست اومده خیلی زیاد نیست (روش اولی که گفتم). یه روش دیگه میتونید سیب هارو بریزید داخل شیشه و یک استکان سرکه و به مدت دوهفته بعد نگاه کنید اگر سر شیشه خالی بود دوباره به اون سیب بزنید و هفته بعد هم ان را تکرار کنید برای مدت دو ماه آن را در بسته بگذارید بعد از آن اماده می شود ولی اگر به آن سرکه نزنید مدت رسیدن آن طولانی تر میشه:این روش میزان سرکه بدست اومده بیشتر.wave:angelicangelic
امضای but_magic
برای داشتن چیزی که تا به حال نداشتی ، کسی باش که تا به حال نبودیFlowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-۴-۱۳۹۲ ۰۸:۳۸ صبح، توسط but_magic.)
۱۶-۴-۱۳۹۲, ۰۸:۳۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تهیه سرکه انگور در خانه but_magic 1 1,494 ۱۶-۴-۱۳۹۲ ۱۰:۰۳ صبح
آخرین ارسال: but_magic


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد