تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 45 رای - 3.11 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تهیه فالوده تو خونه
#1
فالوده خانگی:

[عکس: falode%20khanegi.jpg]

مواد لازم:
نشاسته: 250 گرم (حدود 3 لیوان)
آب: 2 لیوان
گلاب: یک سوم لیوان

طرز تهیه:
آب و نشاسته را مخلوط کرده و در قابلمه نچسب می‌ریزیم، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می‌زنیم تا مایه فالوده بجوشد.
سپس گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می‌زنیم تا غلیظ و کاملاً کشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد (برای این کار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف کنیم). سپس در ظرف بزرگی، آب و یخ فراوان می‌ریزیم و آن را نزدیک چرخ گوشت قرار می‌دهیم، پنجره چرخ... را به آن وصل کرده و مایه فالوده را (بعد از اینکه ولرم شد) در چرخ می‌ریزیم .
ظرف یخ را طوری قرار می‌دهیم که رشته‌های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی ، با دست آن را زیرورو می‌کنیم. (بهتر است این کار با دستکش انجام شود تا دست یخ نکند).
پس از اتمام کار مقداری یخ را خرد کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می‌کنیم . در موقع سِرو می‌توانیم روی آن کمی شربت آبلیمو بریزیم و با یک حلقه لیمو ترش زده، آن را تزئین کنیم.

چند نکته:
بهتره از نشاسته گل استفاده کنید.
نشاسته رو با آب سرد مخلوط کنید تا بخوبی حل بشه.
موقع پختن فالوده حرارت رو ملایم کنید تا نشاسته به خوبی پخته بشه و بوی خامی نده.
نشاسته پخته شده حالت براق و کشدار داره. اگر خمیر خام باشه رشته های فالوده خوب در نمبان و در آب خرد میشن.
سعی کنید از شربت آبلیموی خونگی استفاده کنید که سالم تر و خوش طعم تره. میزان شکرش به ذائقه خودتون بستگی داره و میتونید موقع جوشیدن شربت چند تا دانه هل سبز هم بهش اضافه کنید دانه ها رو قبل از افزودن سوراخ کنید تا شربت بخوبی عطر هل بخودش بگیره.
کار دیگه ای که میتونید بکنید اینه که گلاب رو هم به شربت اضافه کنید و بعد از خنک شدن شربت ،بذارید یخ بزنه و بعد این یخ رو در کیسه بریزید و کمی بکوبید تا به شکل پودری دربیاد و وقتی فالوده خودش رو گرفت با اون مخلوط کنید.ضمنا اگه چرخ گوشت در دسترس ندارید میشه از آبکش استیل هم استفاده کرد.
من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#2
(۰۶-۰۲-۱۳۹۱, ۰۱:۳۷ ب.ظ)SH.I.VA نوشته:  به نظرم خیلی درشت میشه با چرخ گوشت
اینجوری فالوده فقط مزه نشاسته میده
Veiledsmile2

خب شیوا جون پس به نظرت چی کار میشه کرد؟
یک فانوس کوچک می تواند کاری کند که خورشید با آن عظمت هرگز نمی تواند آن را انجام دهد!!!!
او می تواند در شب بتابد...
Wavesmile
پاسخ }
#3
سلام.دستور تهیه فالوده کرمانی هم همینه بجای چرخ گوشت از آبکش هایی با سوراخ های درشت استفاده میکنن به این صورت که نشاسته پخته شده تا داغ هست داخل آبکش(استیل یا مس باید باشه)میریزن بعد با دست کف آبکش میکشن یا با ته لیوان نشاسته دونه دونه شده از آبکش ردشده و روی یخ میریزه و شکلش حفظ میشه ما به این نوع فالوده میگیم فالوده کرمانی و با عرق نعناع و شکر(شیره)سرو میشه.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ ، وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ ، وَعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ ، وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن
عروس4شهریورم83
پاسخ }
#4
لونا جون منم اضافه کنم که بعضی وقتا برای تنوع کمی هم زعفران میشه به نصفش اضافه کرد که دورنگ میشه Flowerysmile
آرزو می کنم,یادم نره به دنیا امدنم به این دنیا واسه چیه؟
ورفتنم خیلی زودتر از اون چیزیه که بشه پلک زد!
Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
(۰۶-۰۲-۱۳۹۱, ۰۵:۱۶ ب.ظ)زهره میر نوشته:  لونا جون منم اضافه کنم که بعضی وقتا برای تنوع کمی هم زعفران میشه به نصفش اضافه کرد که دورنگ میشه Flowerysmile

سلام.ببخش زهره جون جاییش کم و کاست داره شما درستش کن گلم هول هولکی نوشتم خانمی.Flowerysmile
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ ، وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ ، وَعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ ، وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن
عروس4شهریورم83
پاسخ }
#6
نه عزیزم کامل کامل گفتی اینم برای تنوع وگرنه اصالتش به همون رنگ سفید نشاستشه(1782)(1782)
آرزو می کنم,یادم نره به دنیا امدنم به این دنیا واسه چیه؟
ورفتنم خیلی زودتر از اون چیزیه که بشه پلک زد!
Flowerysmile
پاسخ }
#7
اینم فالوده ی من
[عکس: 20120620220031_DSC04682.JPG]

من همیشه اینطوری فالوده 2رست میکنم تا حالام کسی اعتراض نکرده angelichih
مثل روشی که میترا جون گفت نشاسته رو آماده میکنم البته مقدارش خیلی کمتر از دستوره تقریبا 8 قاشق نشاسته و بهش شکر هم میزنم بعد میریزم تو سینی هر چی قطرش کمتر بهتر وقتی خنک شد میزارم تو یخچال بعد از یخچال در میارمو مکعبی برش میزنم هرچی کوچیکتر بهتر
در آخرم میریزمشون تو شربتی که 2رست کردم این بار شربت زعفرونی با گلاب و آبلیمو بود به دستور مامان ولی خودم آبلیمو و گلاب تنها رو بیشتر میپسندم .راستی تخم شربتیم ریختم ولی تا عکس گرفتم ته نشین شد Hanghead
پاسخ }
#8
(۰۶-۰۲-۱۳۹۱, ۰۵:۱۲ ب.ظ)luna نوشته:  سلام.دستور تهیه فالوده کرمانی هم همینه بجای چرخ گوشت از آبکش هایی با سوراخ های درشت استفاده میکنن به این صورت که نشاسته پخته شده تا داغ هست داخل آبکش(استیل یا مس باید باشه)میریزن بعد با دست کف آبکش میکشن یا با ته لیوان نشاسته دونه دونه شده از آبکش ردشده و روی یخ میریزه و شکلش حفظ میشه ما به این نوع فالوده میگیم فالوده کرمانی و با عرق نعناع و شکر(شیره)سرو میشه.

عزیزم ممنون از توضیحاتت Flowerysmile
با اجازت یک مطلب هم من اضافه کنم که:
اگه نشاسته را قبل از پختن بمدت حدود 12 ساعت در مقداری آب خیس کنیم وبعد از 12 ساعت آب روی نشاسته های ته نشین شده را با دقت خالی کنیم بعد از سرو فالوده مزه نشاسته نمی دهد Yum2
دوستم بدار شاید فردایی نباشد
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
(۲۸-۰۶-۱۳۹۱, ۰۵:۲۶ ب.ظ)saviya نوشته:  سلام .دوستان من الان داشتم فالوده درست میکردم که حسابی خراب شد.موقعی که خمیر رو از توی صافی رد کردم که توی ظرف آب یخ بریزه خمیرش خراب شد آب رو به خودش گرفت و مایع شد نمی دونم اشکال کارم کجا بود ...میشه راهنماییم کنید؟؟

عزیزم
احتمالا نشاسته کاملا پخته نشده
و بایستی با حرارت کم پخته شه مرتب هم بخوره و ابش هم کامل جمع بشه
موفق باشی

من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#10
(۲۸-۰۶-۱۳۹۱, ۰۸:۲۴ ب.ظ)azadeh-s نوشته:  دوستان منم درست کردم اما وقتی خواستیم بخوریم کلا مزه نشاسته میداد Dunnofcrying
عزیزم
احتمالا نشاسته شما هم کاملا پخته نشده
و اینکه گلاب کم بکار بردید
موفق باشی

من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دسر فالوده رز Galaxy 0 697 ۲۸-۰۴-۱۳۹۵, ۰۹:۴۶ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy