۲۷-۱۰-۱۳۸۹, ۰۷:۵۳ ب.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۲, ۱۰:۰۰ ب.ظ توسط niloofar00.)
این ته دیگ رو شوهر من عاشقشه منم این جوری درست می کنم : می گذارم روغن داغ بشه بعد کمی زعفرون میریزم و بعد هم سیب زمینی ها رو می چینیم . 5 دقیقه اول با شعله زیاد و بعد هم شعله رو کم می کنم و بعد از حدودا 45 دقیقه تا 50 دقیقه ته دیگ سیب زمینی خوشرنگم آماده است
۰۳-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۴۱ ق.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۱۲-۱۱-۱۳۹۲, ۱۲:۲۷ ق.ظ توسط niloofar00.)
ته دیگ سیب زمینی رو معمولا اینجوری درست میکنم: روغن رو میزارم داغ بشه بعد کمی نمک و بعضی مواقع ادویه میریزم و بعد سیب زمینی هایی رو که ورقه ورقه کردم میچینم روش که فکر کنم همه معمولا همینجوری درست میکنن. یه جایی یکی از دوستان گفته بود که سیب زمینی رو رنده کنید و بقیه کارا مثل مراحل بالا ، چند روز پیش می خواستم باقالی پلو درست کنم و این روش رو امتحان کردم ته دیگش خیلی خوشمزه شده بود البته خیلی نازک بود که فکر میکنم تعداد سیب زمینی هام کم بود پیشنهاد میکنم شما هم یه بار امتحان کنید.
۲۷-۰۲-۱۳۹۱, ۱۰:۴۶ ق.ظ (آخرین تغییر در ارسال: ۲۷-۰۲-۱۳۹۱, ۱۰:۴۷ ق.ظ توسط فائزه بانو.)
من ته دیگ سیب زمینی رو اینجوری درست میکنم مخصوصا برای استانبولی و لوبیا پلو: سیب زمینی رو رنده میکنم و رویش اب میگیرم که نشاسته هاش بره و میگذارم آبش بره بعد به ان نمک و فلفل و زعفران فراوون میزنم موقع ابکشی برنج کف قابلمه روغن میریزم و بعد سیب زمینی ها رو فشرده میکنم با قاشق واقعا میچسبه