تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 13 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ته دیگ بال مرغ
#1
برای این ته دیگ خوشمزه
يه بسته بال كبابی رو 2-1 ساعت توی يه مقدار ماست و زعفران و نمك بذاريد. روغن رو بذاريد داغ شه بعد بالها رو ته قابلمه بچينيد ماست و زعفران رو هم روی اون بريزيد و بعد برنج رو بریزد تا دم بکشه و مقدار ماست هم باید به حدی باشه كه حفره های بين بال ها رو پر كن.

روش دیگه هم اینه که میتونید وقتی مرغ تیکه میکنید و کلی بال مرغ می مونه رو دستتون بال مرغها رو با آبلیمو و پیاز و زعفران مزه دارش کنید و تو قابلمه بچینید و جاهای خالی رو با ماست پر کتید و بعد برنج رو روش بکشید و بذارید تا دم بیاد

روش دیگه روش خود ما میباشد از اونجایی که ما از ته دیگی که توش ماست باشه معمولا خوشمون نمیاد بال مرغ رو وقتی مزه دار کردین روغن رو میریزیم داغ بشه و بعد بال مرغها رو میچنیم و بعد برنج رو میریزیم روش و میذاریم دم بیاد

Yum2Yum2Yum2

[عکس: 20120724025451_196757_130681773670957_20...kkkkkk.jpg]
پاسخ }
#2
خیلیییییی بالاش خوشمزه شده بود خیلییییییییYum2مرسی از دستورتونFlowerysmile
[عکس: 20120806114748_Photo0118.jpg]
چه معنی داره تو این دنیا کسی با کسی قهر باشه !
چه معنی داره تو این دنیا کسی تنها باشه !
چه معنی داره تو این دنیا آدم ها یک روز بیان و یک روز برن !
چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها اینقدر تنگ باشه !
اصلا چه معنی داره تو این دنیا دل بعضی ها از سنگ باشه !
پاسخ }
#3
اینم ته دیگ بال مرغ که خیلی خوشمزه و چرب شده بود من باروش آخر درست کردم یعنی مزه دار کردن بالها درپیازوآبلیووزعفران واز ماست استفاده نکردم(اگه پوست بالها رو میگرفتم بهتر بود می شد قسمتهای برشته شده روخورد آخه من خوردن پوستو دوست ندارم)
[عکس: 20120828220517_.jpg]
پیامبر اکرم(ص): هر کس آخرین کلام او لااله الا الله باشد وارد بهشت می شود.
پاسخ }
#4
منم با روش سومی درست کردم
واقعا خوشمزه شده بود

[عکس: 20120830194809_DSC00208.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
(۳۰-۰۸-۱۳۹۱, ۰۹:۵۵ ب.ظ)nas-tar-an نوشته:  سلام بچه ها من تازه این ته دیگ رو برا بار اول درست کردم خیلی خوشمزه بوووووودYum2
فقط یک ایرادی بود که ازتون میخوام کمکم کنین وقتی پلو رو برمیگردونم مثل شما قالبی در نیومد و همه برنج ها پخش و پلا شدDunnof
چه کار باید کنم که مثل شما تقریبا حالت کیک وایسته؟

عزیزم برنجت رو زیادی زنده آبکش کردی
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20130125140640_20130125382.jpg]
عشق مامان و بابا محمدسام و نیلا (1782)
پاسخ }
#7
اینم از ته دیگ بال مرغ من که گذاشتم تو پلو پز ولی اخرش بالها به برنج نچسبیده بود باید یه بار دیگه امتحان کنم ولی خیلی خوشمزه بود من کنجد هم رو بالها ریختم
[عکس: 20130203084041_DSCN6435.jpg]
پاسخ }
#8
من اینو فقط باکتف مرغ درست کردم چون پوست مرغ و دوست ندارم ...قسمت بالشو بریدم و پوست قسمت کتفو هم دراوردم با خامه ونمک وفلفل وزعفران مزه دارش کردم.ته قابلمه چیدم و روشو دوباره یه کم زعفران دم کرده ریختم گذاشتم برا یکساعت دم بکشه...خخیلی خوشمزه شده بود ولی قالبی درنیومدDunnof
[عکس: 20130225152023_.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20130304172739_553028_424984007577137_1308383015_n.jpg]
[عکس: 20170426093538_421917649_63529-.jpg]
پاسخ }
#10
[عکس: 20130524141108_IMG_6975.JPG]:yumi:
پاسخ }