خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ته دیگ با خمیر

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 7145


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #1
ته دیگ با خمیر
[تصویر:  20140114094704_.JPG]

[تصویر:  20140114094740_.JPG]
سلام دوستانWavesmile
خوشحالم ک خوشتون اومدهhih
ترد و خوشمزسYum2
اینم روش کار
یکم آرد نانوایی رو با یکم نمک(چند قاشق غذاخوری آرد و کمتر از نصف قاشق چایخوری نمک )با یکم آب ورز دادم چند دقیقه تا خمیر شد*مث خمیر نون*
بعد پشت یه سینی آرد پاشیدمو با وردنه خمیرو نازک کردم (هرچی نازک تر بشه ته دیگ ترد تر میشه)
چون قالب دلخواهو کوچک نداشتم :
نی آیس پک رو روی گاز حرارت دادم و یه گوشش رو فشار دادم تا شبیهه گلبرگ شد(باچاقو هم لبه هاشو صاف و یکدست کردم)
ی مقداری رو شبیهه گلبرگ قالب زدم(گلابتون و گلهاش)
[تصویر:  20120829233020_2222.jpg]
یه مقدار هم با خود نی آیس پک بصورت گرد قالب زدم(مرکز گل و دایره های اطراف ته دیگ)
[تصویر:  20120829232857_1111.jpg]
اینارو هم با نی آیس پک قالب زدم واسه مدلای دیگه ی گلبرگ ک واسه ته دیگای بعدی استفاده کنم
*واس اونا ک شکل بیضین نی آیس پکو گرم کردمو بشکل بیضی فشار دادم*
[تصویر:  20120829233352_3333.jpg]

[تصویر:  20120829233432_4444.jpg]

بعد کف قابلمه روغن و زعفران دمکرده ریختمو خمیرهای قالب زده رو به دلخواه چیدم
داخل اون گلابتون ها رو هم جو گذاشتم


یکم از خمیرای قالب زدم اضافه ااومده ک هرمدلو تو یه ظرف گذاشتم روشونم آرد پاشیدم گذاشتم تو فریزر
که هروقت بخوام سریع تو قابلمه بچینمhih

شما هم میتونید آماده کنید و تو فریزر بزاریدWavesmile

میتونید اگه مهمان دارید اینکارو از صبح انجام بدید و ته قابلمه رو تزئین کنید تا بعد ک برنج آبکش رو روش میریزید و دم میدید.Flowerysmile
وقتی برنج آبکش شده رو روش میریزید حواستون باشه ترکیب تزئینتون بهم نخوره
هرلایه برنجو که میریزید یکم با کفگیر یا دست فشار بدید ن زیاد


پروانه رو قالب نزدم
طرحو از تو کامپیوتر برداشتمو رو طلق بریدم بعد رو خمیر گذاشتمو بریدمDreamyeyesf

عکس قالب دست سازاموlafفردا میزارم

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


دوستان اگه سوالی داشتید درخدمتم(1782)Flowerysmile(1782)
امضای z.arghavani
[تصویر:  20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-۱۰-۱۳۹۲ ۰۹:۵۰ صبح، توسط z.arghavani.)
۹-۶-۱۳۹۱, ۰۱:۱۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
41 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
لیلیان, matin38, kapsul, طاهره 52, پر از ايده هاي جديد, 1368Sheri, negin.s, niloofar00, Linda, angelic.zini, sevil88, طاطا, )Mitra(, ati.raz, فهیمه66, tootia1358, nunu_khm, shamiiim, آیرین, مامان علی, رها نبوی, banoo_maryam, آیگین, mozhgan57, محسن86, مهربون یار, man khodam, Atefe joon, سارا ساروی, آیلین2, پارانزیم, minoo_rm, مامان زینب کوچولو, گلسا90, m.n.nazemi, yaldae, mary900, maryam_1, گلسان, n.vahed, بی بی خد یجه
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 7145


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #2
RE: ته دیگ با خمیر
(۹-۶-۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ صبح)sweety نوشته شده توسط:  سلام دوست گلم...تبریک میگمFlowerysmile
یه سوالم اینه میشه خمیر آماده از نونوایی گرفت؟
وقتی طرحمونو ته قابلمه درست کردیم...چیکار میشه کرد که مطمئن باشیم با ریختن برنج روش،جابجا نشه؟
شعله گاز چقد باشه؟
مرسی(1782)

سلام دوست عزیزمWavesmileممنونFlowerysmile
در مورد خمیر آماده مرددم آخه تو خمیرشون مایه خمیر میزنن تاحالا امتحان نکردم
نمیدونم چطور مییشه؟خب خیلی راحته درست کردنش باور کن مث خمیر بازیه بچگیمونهhih
اگه واسه شب برنج درست کنم از مراحلش عکس میگیرم ک ببینی
اول برنجو وسط و بین طرحت ک خالیه بریز
بعد کم کم روط طرح بریز
وقتی خیلی فشار ندی خب سر نمیخوره طرحت و مطمئنی ک جابجا نشده

اگه بخوایم ته دیگمون خوب در بیاد،من ک اینکارو میکنم
از همون اول شعله رو فوق العاده کم میکنم
بعد هر یه رب چهت قابلمه رو عوض میکنم
که به همه جاش کاملا حرارت یکسان بخورهYum2

امیدوارم توضیحاتم خوب باشهHanghead سوالی بود درخدمتم(1782)
امضای z.arghavani
[تصویر:  20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
۹-۶-۱۳۹۱, ۰۱:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
matin38, kapsul, طاهره 52, niloofar00, Atefe joon, mozhgan57
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,111
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5613


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: ته دیگ با خمیر
[تصویر:  20120830153815_IMAG0970z.JPG]
متاسفانه در عملیاتی عجیب و غریب به مسابقه نرسیدن
[تصویر:  20120830154037_IMAG0986z.JPG]
این ستاره ها و گلها با خمیر هستن.اما قلبها سیب زمینی هستن
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۶-۱۳۹۱ ۰۶:۱۲ عصر، توسط رها نبوی.)
۹-۶-۱۳۹۱, ۰۵:۱۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از رها نبوی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, niloofar00, طاطا, مامان علی, banoo_maryam, mozhgan57, Atefe joon, پارانزیم
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,111
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5613


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: ته دیگ با خمیر
این اولین تجربه من با خمیر بود
حالا تجارب من.اصلا تو خمیر روغن نزنید.کا را هم کپل درست نکنید.هر چی نازکتر بهتر
و این کار من خیلی خامش خوشگل و پر و تو هم بود.مثلا خواستم بعد دار بشه.اما کاملا تو هم رفت بعد از پخت.و اصلا طرح اش نابود شد.سعی میکنم.عکس قبل از پخت اش را هم بزارم
[تصویر:  20120830164847_20120826210438_1.jpg]
۹-۶-۱۳۹۱, ۰۶:۱۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از رها نبوی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, negin.s, niloofar00, طاطا, مامان علی, banoo_maryam, Atefe joon, پارانزیم, گلسا90
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 7145


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #5
RE: ته دیگ با خمیر
خانوما(1782) اینم از مراحل کارFlowerysmile

ابتدا کمی روغن و زعفران دم کرده میریزیم بعد طرحو میچینیم تو قابلمه
[تصویر:  20140114095226_.JPG]

برنج آبکش شده رو اواسط طرح میریزیم
[تصویر:  20140114095321_.JPG]

بعد روشو بازم برنج میریزیم و با کفگیر کمی فشار میدیم*کمی*البته من بعدا قابلمه رو تا بالا پر کردم
[تصویر:  20140114095341_.JPG]

نتیجهWavesmileببخشید هول هولی درست کردم
[تصویر:  20140114095412_.JPG]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای z.arghavani
[تصویر:  20131218075301_20130410105840_579684_333...6488_n.jpg]

اینستاگرام من z.arghavani
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-۱۰-۱۳۹۲ ۰۹:۵۴ صبح، توسط z.arghavani.)
۱۰-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
39 کاربر از z.arghavani به دلیل این ارسال سپاس کرده.
matin38, kapsul, طاهره 52, 162, 1368Sheri, mhsa, negin.s, niloofar00, SIMA.H, طاطا, سمیه گلبانو, سالاری, ati.raz, hhaannii, shamiiim, آیرین, مامان علی, رها نبوی, banoo_maryam, mozhgan57, مهربون یار, amsha, Atefe joon, پارانزیم, minoo_rm, تپراک, الهه(مامان النا), ناهید طاهری, 1391mehrana, سبسرام, گلسا90, yaldae, mary900, maryam_1, .....gandom, مریم خانومی 1, narges e goli, soghra banu, قلب

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: ته دیگ با خمیر
یه تجربه هم من بگم:
من همین روش رو ولی با موادی به غلظت مایه کیک انجام میدم
آرد و نمک و آب رو میزنم تا به غلظت مایه کیک بشه
روغن که داغ شد مواد میریزم کف دیگ و صافش کیکنم و میذارم یه کم خودشو بگیره بعد برنج رو میذارم روش
خیلی ترد و عالی میشهYum2
این دفعه باید اینجوری با خمیر سفت هم امتحان کنم
مرسی ارغوانی جونFlowerysmile
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۱-۶-۱۳۹۱, ۱۲:۴۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani, kapsul, negin.s, نفیسه خانوم گل, niloofar00, طاطا, سمیه گلبانو, )Mitra(, shamiiim, آیرین, Atefe joon, پارانزیم, 1368Sheri, گلسا90, Miss-Lonely, گلسان, narges e goli



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد