خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 14 رای - 3.07 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ته دیگ با خمیر

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 7,146


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #1
ته دیگ با خمیر
[عکس: 20140114094704_.JPG]

[عکس: 20140114094740_.JPG]
سلام دوستانWavesmile
خوشحالم ک خوشتون اومدهhih
ترد و خوشمزسYum2
اینم روش کار
یکم آرد نانوایی رو با یکم نمک(چند قاشق غذاخوری آرد و کمتر از نصف قاشق چایخوری نمک )با یکم آب ورز دادم چند دقیقه تا خمیر شد*مث خمیر نون*
بعد پشت یه سینی آرد پاشیدمو با وردنه خمیرو نازک کردم (هرچی نازک تر بشه ته دیگ ترد تر میشه)
چون قالب دلخواهو کوچک نداشتم :
نی آیس پک رو روی گاز حرارت دادم و یه گوشش رو فشار دادم تا شبیهه گلبرگ شد(باچاقو هم لبه هاشو صاف و یکدست کردم)
ی مقداری رو شبیهه گلبرگ قالب زدم(گلابتون و گلهاش)
[عکس: 20120829233020_2222.jpg]
یه مقدار هم با خود نی آیس پک بصورت گرد قالب زدم(مرکز گل و دایره های اطراف ته دیگ)
[عکس: 20120829232857_1111.jpg]
اینارو هم با نی آیس پک قالب زدم واسه مدلای دیگه ی گلبرگ ک واسه ته دیگای بعدی استفاده کنم
*واس اونا ک شکل بیضین نی آیس پکو گرم کردمو بشکل بیضی فشار دادم*
[عکس: 20120829233352_3333.jpg]

[عکس: 20120829233432_4444.jpg]

بعد کف قابلمه روغن و زعفران دمکرده ریختمو خمیرهای قالب زده رو به دلخواه چیدم
داخل اون گلابتون ها رو هم جو گذاشتم


یکم از خمیرای قالب زدم اضافه ااومده ک هرمدلو تو یه ظرف گذاشتم روشونم آرد پاشیدم گذاشتم تو فریزر
که هروقت بخوام سریع تو قابلمه بچینمhih

شما هم میتونید آماده کنید و تو فریزر بزاریدWavesmile

میتونید اگه مهمان دارید اینکارو از صبح انجام بدید و ته قابلمه رو تزئین کنید تا بعد ک برنج آبکش رو روش میریزید و دم میدید.Flowerysmile
وقتی برنج آبکش شده رو روش میریزید حواستون باشه ترکیب تزئینتون بهم نخوره
هرلایه برنجو که میریزید یکم با کفگیر یا دست فشار بدید ن زیاد


پروانه رو قالب نزدم
طرحو از تو کامپیوتر برداشتمو رو طلق بریدم بعد رو خمیر گذاشتمو بریدمDreamyeyesf

عکس قالب دست سازاموlafفردا میزارم

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


دوستان اگه سوالی داشتید درخدمتم(1782)Flowerysmile(1782)
(آخرین تغییر در ارسال: 14-01-2014, 09:50 AM توسط z.arghavani.)
30-08-2012, 01:15 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 7,146


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #2
RE: ته دیگ با خمیر
(30-08-2012, 03:00 AM)sweety نوشته: سلام دوست گلم...تبریک میگمFlowerysmile
یه سوالم اینه میشه خمیر آماده از نونوایی گرفت؟
وقتی طرحمونو ته قابلمه درست کردیم...چیکار میشه کرد که مطمئن باشیم با ریختن برنج روش،جابجا نشه؟
شعله گاز چقد باشه؟
مرسی(1782)

سلام دوست عزیزمWavesmileممنونFlowerysmile
در مورد خمیر آماده مرددم آخه تو خمیرشون مایه خمیر میزنن تاحالا امتحان نکردم
نمیدونم چطور مییشه؟خب خیلی راحته درست کردنش باور کن مث خمیر بازیه بچگیمونهhih
اگه واسه شب برنج درست کنم از مراحلش عکس میگیرم ک ببینی
اول برنجو وسط و بین طرحت ک خالیه بریز
بعد کم کم روط طرح بریز
وقتی خیلی فشار ندی خب سر نمیخوره طرحت و مطمئنی ک جابجا نشده

اگه بخوایم ته دیگمون خوب در بیاد،من ک اینکارو میکنم
از همون اول شعله رو فوق العاده کم میکنم
بعد هر یه رب چهت قابلمه رو عوض میکنم
که به همه جاش کاملا حرارت یکسان بخورهYum2

امیدوارم توضیحاتم خوب باشهHanghead سوالی بود درخدمتم(1782)
30-08-2012, 01:08 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,105
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 5,644


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: ته دیگ با خمیر
[عکس: 20120830153815_IMAG0970z.JPG]
متاسفانه در عملیاتی عجیب و غریب به مسابقه نرسیدن
[عکس: 20120830154037_IMAG0986z.JPG]
این ستاره ها و گلها با خمیر هستن.اما قلبها سیب زمینی هستن
(آخرین تغییر در ارسال: 30-08-2012, 06:12 PM توسط رها نبوی.)
30-08-2012, 05:11 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,105
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 5,644


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: ته دیگ با خمیر
این اولین تجربه من با خمیر بود
حالا تجارب من.اصلا تو خمیر روغن نزنید.کا را هم کپل درست نکنید.هر چی نازکتر بهتر
و این کار من خیلی خامش خوشگل و پر و تو هم بود.مثلا خواستم بعد دار بشه.اما کاملا تو هم رفت بعد از پخت.و اصلا طرح اش نابود شد.سعی میکنم.عکس قبل از پخت اش را هم بزارم
[عکس: 20120830164847_20120826210438_1.jpg]
30-08-2012, 06:19 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
842
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 7,146


محل سکونت : خوزستان-اهواز
ارسال: #5
RE: ته دیگ با خمیر
خانوما(1782) اینم از مراحل کارFlowerysmile

ابتدا کمی روغن و زعفران دم کرده میریزیم بعد طرحو میچینیم تو قابلمه
[عکس: 20140114095226_.JPG]

برنج آبکش شده رو اواسط طرح میریزیم
[عکس: 20140114095321_.JPG]

بعد روشو بازم برنج میریزیم و با کفگیر کمی فشار میدیم*کمی*البته من بعدا قابلمه رو تا بالا پر کردم
[عکس: 20140114095341_.JPG]

نتیجهWavesmileببخشید هول هولی درست کردم
[عکس: 20140114095412_.JPG]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
(آخرین تغییر در ارسال: 14-01-2014, 09:54 AM توسط z.arghavani.)
31-08-2012, 11:06 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: ته دیگ با خمیر
یه تجربه هم من بگم:
من همین روش رو ولی با موادی به غلظت مایه کیک انجام میدم
آرد و نمک و آب رو میزنم تا به غلظت مایه کیک بشه
روغن که داغ شد مواد میریزم کف دیگ و صافش کیکنم و میذارم یه کم خودشو بگیره بعد برنج رو میذارم روش
خیلی ترد و عالی میشهYum2
این دفعه باید اینجوری با خمیر سفت هم امتحان کنم
مرسی ارغوانی جونFlowerysmile
01-09-2012, 12:47 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,105
تاریخ عضویت:
Dec 2011
مدال ها

اعتبار: 5,644


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: ته دیگ با خمیر
(02-09-2012, 03:07 PM)banooyekhune نوشته: من دیشب درست کردم ولی خمیرم خیلی چسبونکی شد هی میچسبید به دستم هیچ نتونستم قالب بزنم همینجوری ریختم ته قابلمه اما نازکش کردم ولی موقع خوردن خیلی سفت بود اصلا نیاوردم سر سفره crying
چراااااااااا؟
Dash2Dash2:
با اجازه ارغواني جونWavesmile
خانمي اصلا نبايد خميرت چسبنده باشه.البته يه خورده كه با پاشيدن ارد روي سطح كار يا وردنه ات حل بشه مشكلي نيست
بايد بهش ارد اضافه ميكردي.
و با خمير طرح يه تيكه نزن.عكس مسابقه من را ديدي خيلي يه تيكه شد.سفت شد.اما بصورت نقش كه استفاده كني.مزه اش غالب نميشه.و از زيبايي ايش لذت ميبري
موفق باشي خانميFlowerysmile

اينم عكس ته ديگ من.فكر كنيد من پر ش كردم از گل و ميبنيد كه كلفت هستن.اين عكس اشتباه منه.120712071207پس شما ديگه تكرارش نكنيد
[عکس: 20120909201929_IMAG0963.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 09-09-2012, 09:56 PM توسط رها نبوی.)
02-09-2012, 03:34 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
351
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: 1,812


محل سکونت : شمال
ارسال: #8
RE: ته دیگ با خمیر
[عکس: 20130423120906_45.jpg]
23-04-2013, 01:53 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
346
تاریخ عضویت:
Mar 2013
مدال ها

اعتبار: 890


محل سکونت : اهواز
ارسال: #9
RE: ته دیگ با خمیر
[عکس: 20130501153240_2013-05-01-2105_2.jpg]
ارغواني جون من وردنه نداشتم1 (49)(به آبجيم گفتم برام خريده آخرهفته ميارمش) hihبا دست اشك درستيدم و پهنش كردم.ته ديگش سفت بود اما قابل خوردنYum2
01-05-2013, 05:05 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #10
RE: ته دیگ با خمیر
[عکس: 20130505123709_201305055191.jpg]

مرسی مریم جـــــــــــــون (1782)
05-05-2013, 02:09 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد