خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 22 رأی - میانگین امتیازات: 3.05
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ته چين قارچ و بادمجان

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
ته چين قارچ و بادمجان
مواد لازم براي 6-8 نفر :
برنج /4 پيمانه (600 گرم)
بادمجان /500 گرم
نمك /به ميزان لازم
روغن مايع /به ميزان لازم
فيله ي مرغ خرد كرده /500 گرم
قارچ ورقه كرده /500 گرم
سيرله كرده /2حبه
زرده ي تخم مرغ /4 عدد
ماست معمولي /1 پيمانه
زعفران حل كرده ي غليظ/1 قاشق چايخوري
خلال پسته /2 قاشق سوپخوري

روش تهيه :
برنج را مطابق دستورالعمل هاي گذشته، آبكش كنيد. پوست بادمجان را بگيريد، حلقه حلقه خرد كنيد رويش مقداري نمك بپاشيد تا مزه دار شود. پس از نيم ساعت، بادمجان ها را در روغن سرخ كنيد. سپس فيله ي مرغ را با 3 قاشق سوپخوري روغن و كمي نمك، تفت دهيد. آن گاه قارچ و سيررا بيفزائيد و مخلوط را 5 دقيقه ي ديگر تفت دهيد. اكنون در كاسه ي مناسبي، زرده هاي تخم مرغ، ماست، زعفران و كمي نمك را خوب مخلوط نمائيد، يك دوم پيمانه روغن هم بيفزائيد و برنج را با آن مخلوط كنيد. بعد كف ظرف نسوزي را چرب نمائيد. نيمي از برنج را در آن بريزيد و صاف كنيد. حالا بادمجان، مرغ و قارچ را روي برنج بگذاريد و خلال پسته بپاشيد. سپس باقيمانده ي برنج را رويش بريزيد و آن را با پشت قاشق كمي بفشاريد. بعد 3 تا 4 قاشق سوپخوري روغن روي آن بدهيد و روي ظرف را با فويل بپوشانيد. اينك ته چين را در فر (تاون) گرم شده با دماي 180 درجه ي سانتيگراد، به مدت تقريبي 1/5 ساعت بپزيد تا دم بكشد و ته ديگش طلائي رنگ شود.
[تصویر:  20140131121828_198691.jpg]

ویرایش فایل پیوست

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ عصر، توسط niloofar00.)
۲۸-۵-۱۳۹۰, ۰۹:۵۸ صبح
نقل قول
5 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
matin38, sara jon joni, razrazi, رويا صادقي, niloofar00
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #2
RE: ته چين قارچ و بادمجان
ته چين قارچ و بادمجان

مواد لازم :

برنج 3 پيمانه
پياز سرخ شده نصف پيمانه
قارچ 150 گرم ( حدود 12 عدد كوچك خرد و تفت داده شده)
زرده تخم مرغ 3 عدد
بادمجان 3 عدد متوسط ( حلقه و سرخ شده و روغن اضافي آن در يك صافي گرفته شود)
ماست 1 پيمانه( مي توان در همه موارد بالا ، از پيمانه پلوپز استفاده كرد)
روغن مايع نصف پيمانه
نمك و فلفل به مقدار لازم
روغن اضافي براي سرخ كردن مواد به اندازه كافي


طرز تهيه :
برنج را خيس كرده ، آبكش مي كنيم و اصطلاحا" زنده بر مي داريم. زرده هاي تخم مرغ را با مقداري نمك و كمي زعفران با قاشق به هم زده ، ماست را اضافه مي كنيم ( احتياج نيست آب آن رفته باشد ) ، سپس 3 قاشق غذا خوري روغن را اضافه مي كنيم تا برنج ها به هم نچسبد. حدودا" يك سوم از برنج آبكش شده را در مايع ته چين مي ريزيم ؛ اين مخلوط نبايد زياد شل يا سفت باشد . ته قابلمه تفلون را چرب مي كنيم ( 2 قاشق غذا خوري ) از مايع ته چين آماده شده كف آن مي ريزيم ، مواد ريخته شده را با ته قاشق كاملا" صاف مي كنيم سپس بادمجان سرخ شده را روي قسمت زعفراني قرار مي دهيم ، بعد دوباره مقداري برنج سفيد .(روي قارچ سرخ شده با كمي آب ليمو ( براي اين كه سفيد بماند) مي ريزيم ،) روي آن قارچ پياز سرخ كرده ريخته و در آخر بقيه برنج سفيد را مي ريزيم و با پشت قاشق كاملا" صاف مي كنيم و فشار مي دهيم.

قابلمه را روي گاز با شعله زياد قرار مي دهيم ، هنگامي كه صداي روغن به گوش رسيد شعله را كم كرده ، يك شعله پخش كن مي گذاريم تا به مدت 40 دقيقه دم بكشد . پس از اينكه كاملا" پخت ، روي آن را با پياز سرخ كرده ، زعفران و زرشك سرخ شده تزئين مي كنيم.
۲۸-۵-۱۳۹۰, ۰۹:۵۹ صبح
نقل قول
1 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sara jon joni
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #3
RE: ته چين قارچ و بادمجان
مواد لازم:

برنج 3 پیمانه

قارچ خرد شده 150 گرم

بادمجان حلقه شده 3 عدد

پیاز خرد شده 1/2 پیمانهزرده تخم مرغ 3 عدد

ماست 1 پیمانهروغن 1 پیمانه

زعفرا 1/4 ق چ

نمک به مقدار کافی

طرز تهیه:

بادمجان را مقداری در روغن سرخ کنید پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود
قارچ را تفت دهید برنج را طبق معمول پخته ابکش کنید
زرده تخم مرغ و نمک و زعفران حل شده را با هم مخلوط کرده کمی بزنید در ماست بریزید 1/2 پیمانه روغن به ان اضافه کنید
یک قاشق روغن در قابلمه ریخته روی حرارت قرار دهید داغ که شد یکی 2 قاشق از مایه ماست را در ان ریخته با قاشق صاف کنید مقداری برنج را در بقیه ماست بریزید روی مایه ماست در قابلمه ریخته با پشت قاشق صاف کنید (مایه ماست مخلوط به برنج نباید چندان سفت و زیاد شل باشد) بادمجان سرخ شده را روی مایه ماست قرار دهید نصف برنج را روی بادمجان و روی ان قارچ و پیاز داغ و روی ان برنج را بریزید یک قاشق روغن روی پلو بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید بماند تا دم بیاید

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد


[تصویر:  20130922201931_images.jpg]
امضای sara jon joni
[تصویر:  20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
۳۱-۶-۱۳۹۲, ۰۸:۱۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از sara jon joni به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, مامان مهرانه, niloofar00, McQueen, 1368Sheri, Atefe joon, رويا صادقي, مهرناز مامانی
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,320
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 6682


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: ته چين قارچ و بادمجان
نه چین قارچ ومرغ
از فیله مرغ استفاده کردم چند سساعتی مزه دارشون کردم بعدم ها پیاز و قارچ تفت دادم
1 تخم مرغ و 2 قاشق ماست چکیده
نمیدونم این خال چجوری افتاده رو صورتشgag

[تصویر:  20140611220209_IMG_2871.jpg]
[تصویر:  20140611220736_IMG_2872.jpg]
[تصویر:  20140611220820_IMG_2874.jpg]
امضای laleh joon
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
۲۱-۳-۱۳۹۳, ۰۹:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از laleh joon به دلیل این ارسال سپاس کرده.
z.arghavani, بی هنر, معصومه خانومی, niloofar00, samaneh1990, ایران دخت, مهرناز مامانی, mozhgan57, parza, sara jon joni



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد