خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 52 رای - 3.12 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ته چین باقلاپلو

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
ته چین باقلاپلو
مواد لازم :
تخم مرغ دوتا کامل
کمی روغن داخل مایه زعفرونی لازم داریم
ماست چکیده ( سفت ) یک پیمانه
زعفرون دم کرده کمی

برنج 5 پیمانه
روغن و کره کمی و پیازداغ ( در صورت تمایل ) کمی دارچین برای تزیین روی برنج
شوید حدودا 400 گرم (خرد شده و فریز شده )
لپه باقلا حدودا 400 گرم ( فریز شده )
نکته :
بستگی داره که پر شوید دوست دارین یا کم شوید . اندازه شوید و باقلا بنا به تمایل شما قابل تغییره .

البته اگه بخوام ته چین درست نکنم . فقط باقلا پلو باشه مقدار شوید و باقلا رو بیشتر میریزم .
نکته :
الان داخل مواد ته چین از شوید و باقلا استفاده نشده .
ضمنا اینجا مرغ جدا پخته و سرو شده .

نکته :
ولی شما میتونین ابتکار به خرج بدین و گوشت مرغ تون رو توی برنج زعفرونی ریش ریش کنین و یک ته چین ابتکاری و مخلوط
" باقلاپلو و ته چین مرغ " درست کنین که ته چین و ته دیگش با مرغ باشه و روش باقلا پلو !
(آخرین تغییر در ارسال: 19-02-2013, 01:27 AM توسط Galaxy.)
22-06-2011, 09:57 PM,
نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,750


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: ته چین باقلاپلو
دستتون درد نکنه عالی بود و خوش خوراکFlowerysmile

[عکس: 20120730100131_DSC01559.jpg]
[عکس: 20120730100315_DSC01561.jpg]
30-07-2012, 11:34 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: ته چین باقلاپلو
ته چین گوشت و باقالا پلو


[عکس: 20130602083454_l1.jpg]

گوشتو جدا پختم
برنج و باقالی و شوید رو جوشوندم و آبکش کردم
یه کم برنج سفید رو هم جدا جوشوندم و با یه دونه تخم مرغ و ماست بدون آب و زعفرون و کمی آب گوشت مخلوط کردم و ریختم کف قابلمه
گوشت پخته رو ریختم روشو باقالی پلو هم روش و گذاشتم دم بکشه
بخاطر همسرم فقط تهشو مواد زدم و باقالی پلو رو ساده پختم بدون مواد ته چین
02-06-2013, 10:05 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,016
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 1,407


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: ته چین باقلاپلو
[عکس: 20130603080203_DSC00012.JPG]
من از مواد باقالی پلو داخل تخم مرغ و ماست ...... ریختم و مابقی باقالاپلو را روش ریختم و کامپکت کردم خیلی خوشمزه شد
03-06-2013, 09:35 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
391
تاریخ عضویت:
Aug 2013
مدال ها

اعتبار: 1,928


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: ته چین باقلاپلو
اينم باقالا پلوي من، كه البته قالبي نيست!Dunnof
[عکس: 20140831203638_IMG_20140826_143320.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2014, 07:37 PM توسط نسرین کوچولو.)
31-08-2014, 02:24 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,016
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 1,407


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: ته چین باقلاپلو
بازم ته چین باقالی پلو
[عکس: 20150621103419_a523.JPG]

[عکس: 20150621103525_a522.JPG]
21-06-2015, 09:35 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد