خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 52 رأی - میانگین امتیازات: 3.12
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ته چین باقلاپلو

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
ته چین باقلاپلو
مواد لازم :
تخم مرغ دوتا کامل
کمی روغن داخل مایه زعفرونی لازم داریم
ماست چکیده ( سفت ) یک پیمانه
زعفرون دم کرده کمی

برنج 5 پیمانه
روغن و کره کمی و پیازداغ ( در صورت تمایل ) کمی دارچین برای تزیین روی برنج
شوید حدودا 400 گرم (خرد شده و فریز شده )
لپه باقلا حدودا 400 گرم ( فریز شده )
نکته :
بستگی داره که پر شوید دوست دارین یا کم شوید . اندازه شوید و باقلا بنا به تمایل شما قابل تغییره .

البته اگه بخوام ته چین درست نکنم . فقط باقلا پلو باشه مقدار شوید و باقلا رو بیشتر میریزم .
نکته :
الان داخل مواد ته چین از شوید و باقلا استفاده نشده .
ضمنا اینجا مرغ جدا پخته و سرو شده .

نکته :
ولی شما میتونین ابتکار به خرج بدین و گوشت مرغ تون رو توی برنج زعفرونی ریش ریش کنین و یک ته چین ابتکاری و مخلوط
" باقلاپلو و ته چین مرغ " درست کنین که ته چین و ته دیگش با مرغ باشه و روش باقلا پلو !
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۱۲-۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ صبح، توسط Galaxy.)
۱-۴-۱۳۹۰, ۰۹:۵۷ عصر
نقل قول
5 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim, یاسی, مامان علی, مامي اروين, asalkhanom
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: ته چین باقلاپلو
دستتون درد نکنه عالی بود و خوش خوراکFlowerysmile

[تصویر:  20120730100131_DSC01559.jpg]
[تصویر:  20120730100315_DSC01561.jpg]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۹-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۳۴ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
*sadaf*, matin38, negin.s, shamiiim, یاسی, N-M, مامان علی, niloofar00, Atefe joon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23857


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: ته چین باقلاپلو
ته چین گوشت و باقالا پلو


[تصویر:  20130602083454_l1.jpg]

گوشتو جدا پختم
برنج و باقالی و شوید رو جوشوندم و آبکش کردم
یه کم برنج سفید رو هم جدا جوشوندم و با یه دونه تخم مرغ و ماست بدون آب و زعفرون و کمی آب گوشت مخلوط کردم و ریختم کف قابلمه
گوشت پخته رو ریختم روشو باقالی پلو هم روش و گذاشتم دم بکشه
بخاطر همسرم فقط تهشو مواد زدم و باقالی پلو رو ساده پختم بدون مواد ته چین
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۳-۱۳۹۲, ۱۰:۰۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, shamiiim, یاسی, kapsul, قلب, مامان علی, anita.queen, niloofar00, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,012
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1402


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: ته چین باقلاپلو
[تصویر:  20130603080203_DSC00012.JPG]
من از مواد باقالی پلو داخل تخم مرغ و ماست ...... ریختم و مابقی باقالاپلو را روش ریختم و کامپکت کردم خیلی خوشمزه شد
۱۳-۳-۱۳۹۲, ۰۹:۳۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از مامان علی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim, negin.s, Galaxy, niloofar00, گشنمه, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
391
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 1927


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: ته چین باقلاپلو
اينم باقالا پلوي من، كه البته قالبي نيست!Dunnof
[تصویر:  20140831203638_IMG_20140826_143320.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۹-۶-۱۳۹۳ ۰۷:۳۷ عصر، توسط نسرین کوچولو.)
۹-۶-۱۳۹۳, ۰۲:۲۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از نسرین کوچولو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
samaneh1990, kazemsoft, Atefe joon, yasamin zahra, یکتا20

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,012
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1402


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: ته چین باقلاپلو
بازم ته چین باقالی پلو
[تصویر:  20150621103419_a523.JPG]

[تصویر:  20150621103525_a522.JPG]
۳۱-۳-۱۳۹۴, ۰۹:۳۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از مامان علی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
شاتوت, mayok, azam1360, مرضی سادات, asra73, Atefe joon, yasamin zahra



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد