تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 73 رای - 2.22 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ته چین عدس پلو
#1
موادلازم برای 8 نفر :

تخم مرغ دوتا کامل
ماست چکیده ( سفت ) یک پیمانه
زعفرون دم کرده کمی
کشمش پلویی نصف پیمانه
عدس یک پیمانه
برنج 4 پیمانه
گوشت چرخ کرده حدود 800 گرم
پیازداغ
روغن و کره کمی

طرز تهیه :

برنج رو آبکش کنین .کمی زنده تر بردارین . گوشت رو با پیاز تفت بدین وکمی سرخ کنین وبعدش کمی رب گوجه فرنگی و نمک و ادویه و دارچین بزنین و بپزین .
کشمش رو بشورین و با کمی روغن تفت بدین . مراقب باشین کشمش تغییر رنگ نده ...فقط نرم بشه ...


عدس رو که قبلا خیس کرده بودین – بپزین و بدون آب از روی شعله بردارین . مراقب باشین عدس ها تون له نشن ...

نکته :
ته چین رو توی ماهیتابه درست کنین بهتر در میاد .


با ماست و تخم مرغ و روغن و زعفرون مایه ته چین رو آماده کنین و کمی از برنج رو داخل اون بریزین . نمکش رو بچشین .
کمی روغن رو داخل ماهیتابه داغ بریزین و گرم کنین و و مایه ماست وزعفرون و برنج رو توش بریزین و صاف کنین .

حالا عدس رو ( بدون آب ) روی لایه اول بریزین و صاف کنین .

حالا یه ردیف برنج ساده آبکش بریزین توی ماهیتابه و صاف کنین و

و برای ردیف و لایه بعد از گوشت چرخ کرده استفاده کنین و

بعد از صاف کردن ... نوبت کشمشه و...

بعد دوباره یک لایه برنج ساده ....


حالا روش یک تکه فویل آلومینیمی بکشین و بذارین دم بکشه . پس از حدود 10 الی 15 دقیقه که بخار توی ماهیتابه پیچید - گوشه های فویل رو کمی با چنگال سوراخ کنین تا بخار اضافی خارج بشه و برنج خمیر نشه ...

نکته :
بسته به اندازه برنج وگنجایش ظرف - حدود 1 ساعت الی یکساعت و نیم با شعله کم زمان نیاز داریم تا کاملا دم بکشه و ته دیگش سرخ بشه .

نکته :
پس از خاموش کردن شعله - برای خارج کردن ته چین از دیگ باید کمی صبر کنین تا خنک بشه و بعد کمی ماهیتابه رو تکون بدین ... اگه خوب سرخ شده باشه خودش ور میاد و توی ظرف قالبی تکون میخوره ... اگر نه ...ته دیگ رو توی کمی آب سرد قرار بدین .

نکته :
بهتره ماهیتابه تون کاملا تفلون و نچسب باشه تا زحمت تون هدر نره و ته چین نچسبه و ته دیگش خراب نشه ... یک ظرف و دیس بزرگ رو روی ماهیتابه قرار بدین و اون رو دمر کنین .

نکته :
آماده باشین که اگر هنوز سفید باشه و خوب سرخ نشه باشه ... دوباره آروم توی ماهیتابه قرار بدین و چند دقیقه دیگه روی شعله بذارین تا سرخ بشه !
پس از سرد شدن برش بدین ... و وسطش رو با برنج زعفرونی و کمی کشمش تزیین کنین ... اگه دوست داشتین خرما هم اضافه کنین ...میتونین خرماها رو بشورین و توی کمی روغن یا کره تفت بدین و در انتها روی غذا استفاده کنین ...
پاسخ }
#2
[عکس: 20120618124409_201206182363.jpg]

[عکس: 20120618124119_201206182365.jpg]

[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#3
[عکس: 20130525125126_31012007337-Copy.jpg][عکس: 20130525125355_31012007333-Copy.jpg]
پاسخ }
#4
[عکس: 20130526154200_2013-05-26-2344_1.jpg]
Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20130526154244_2013-05-26-2345_1.jpg]
عشقم همسرم ....
وجودم پسرم ....
خدایا به تو میسپارم گلهایم را ء زیباترین هدیه هایت را ء پناهشان باش ء کنارشان باش ء به یادشان باش

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
Flowerysmile اول عدس را پخته وبابرنج آبکشی کردم وبقیه ی مراحل....

[عکس: 20130607222310_220520131671.jpg]
[عکس: 20130607223220_220520131676.jpg]
آرزومند آرزوهایتان



زندگی مجذور آیینه است:
زندگی ضرب زمین در ضربان دل ماست
زندگی هندسه ی ساده و یکسان نفسهاست





Boredsmiley
.
پاسخ }
#6
[عکس: 20130903195522_DSCF4629.JPG]
[عکس: 20130903195633_DSCF4628.JPG]
پاسخ }
#7
دست مامان گلم درد نکنه واقعا عالی بودYum2Yum2Yum2

[عکس: 20131022150929_IMG_12322.JPG]
زندگی فاصله ی اذان تا نماز است...Hanghead
پاسخ }
#8
بسیار عالی بود کشمش ها لایه ی آخر بودن دیده نمیشن
[عکس: 20131030154653_Photo-0639.jpg]

[عکس: 20131030154829_Photo-0644.jpg]
[عکس: 20140103004327_rabi.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20140121203922_DSC_2017.jpg][عکس: 20140121201613_DSC_2016.jpg]:yumi::yumi::yumi::yumi::yumi::yumi:
[img][عکس: tOUSp3.png][/img]



پاسخ }
#10
واسه ته دیگ ماست وتخم مرغ زدم وسطشم گوشت و زرشک و کشمش و هویچ رنده شده Veiledsmile2

[عکس: 20140602235746_030620141843.jpg]
خدایا آن ده که به تو نزدیکم کند 83
پاسخ }