خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.58
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ته چین لبو

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
ته چین لبو
مواد لازم :
ماست یک لیوان - تخم مرغ 3 عدد - لبو 4 الی 5 عدد بدون رگ و ریشه و پررتگ ارغوانی - رنده شده و آب لبو نصف پیمانه - روغن وکره به میزان لازم - زعفران دم شده - برنج 5 پیمانه - فیله مرغ به تعداد نفرات- پیاز و پیاز داغ فراوان .

طرز تهیه :
اول با کمی روغن پیاز داغ کردم و فیله مرغ و با زعفرون و نمک و کمی کره پختم .بعد برنج رو آبکش کردم .کمی زنده تر برداشتم . بعد 3 تا تخم مرغ کامل و یک لیوان ماست و آب غلیظ لبو و کمی روغن و نمک با هم مخلوط کردم و کمی برنج توش ریختم برای ته دیگ اماده شد ( تو این ردیف زعفرون نزدم .)
بعد توی ماهیتابه روغن و کره داغ کردم و کمی از اون رو باقی گذاشتم و بقیه رو تو لیوان برداشتم برای آخرکار و روی ظرف درمرحله انتهایی .
حالا یک ردیف از مایه سرخابی ( لبو رنده شده و ماست و تخم مرغ و نمک و روغن ) ریختم ته ظرف و صاف کردم .
لبوهام آماده و پخته شده بودن .رنده درشت کردم . و یک ردیف روی برنج سرخابی ها صاف کردم . ردیف بعدی یک ردیف برنج سفید ساده برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی رو داشته باشیم .


بعد فیله های مرغها رو با پیاز داغ و کمی آب باقیمانده مرغ ( خیلی کم حدود 4 – 5 قاشق ...به شرطی که برنج زنده باشه ) روی ظرف ریختم و فشار دادم و صاف کردم.

حالا کمی دیگه برنج داشتم بهش زعفرون زدم و کمی روی ظرف ریختم و کمی دیگه از همون رو برای تزیین نگه داشتم .

بعد باقی روغن و کره رو روش دادم ودرش رو با کاغذ فوبل پوشاندم - ولی دو تا سوراخ کوچک دو طرفش تعبیه کردم که بخار اضافی بیرون بره و پلو با ترکیب بخار حاصل خمیر نشه ... یعد یکساعت و نیم روی شعله ملایم دم کردم .
پس از دم کشیدن برنج - شعله زیر ته چین رو خاموش کردم و فویل رو برداشتم تا کمی برنج خنک بشه و کمی بعد ماهیتابه رو از بالا به پایین محکم تکوندم !! یعنی کمی تکان دادم تا بفهمم که کفش کنده شده تا قالبی در بیاد یا نه . یادتون باشه اگه تا ته چین رو خاموش کردین و نذاشتین خنک بشه .... امکان داره ته چین مون تهش به ظرف بچسبه و قالبی در نیاد . اگه فکر کردین ممکنه چسبیده باشه ... تهش رو توی آب سرد بذارین کمی بمونه و بعد تو دیس گرد دمر کنین . خنک شدن ته چین قبل از کشیدن در ظرف , کمک میکنه تا قالبی در بیاد .حالا اون رو برش میزنین . این غذا خیلی خوشرنگ و مجلسی و اشتها آوره ...ضمنا اصلا هم شیرین نمیشه .
[تصویر:  20140222035252_10-32-16.jpg]

ویرایش فایل پیوست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۱۲-۱۳۹۲ ۰۳:۵۳ صبح، توسط niloofar00.)
۱-۴-۱۳۹۰, ۰۹:۵۱ عصر
نقل قول
2 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد