تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 46 رای - 2.54 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ته چین مرغ
#1
ته چین مرغ با دستور مامی عزیزم :heart:
برای دو نفر
نصف سینه مرغ
1و یک چهارم پیمانه برنج
ماست چکیده 3 قاشق غذاخوری پر
ماست معمولی ترش 2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
و زعفرون هرچی بیشتر بهتر SEVeyes
خلال پسته و زرشک


من اول سینه مرغم رو به قطعات بزرگ تکه کردم . در ماهیتابه یک سوم قالب کره 50 گرمی و یک قاشق مرباخوری روغن مایع (برای جلوگیری از سوختن کره ) ریختم و مرغ ها رو کمی در کره تفت دادم . پیازداغ به مرغ ها اضافه کردم و اونقدر تفتشون دادم تا تمام قسمت های مرغ از صورتی به سفید تغییر رنگ داد . مقداری زعفرون رو با یک چهارم استکان آب جوش دم کردم و به همراه نمک و فلفل به مرغ ها اضافه کردم . حرارت گاز رو خیلی کم کردم و گذاشتم که مرغ آروم بپزه. (پخت مرغ زیاد طول نمیکشه )
در همین حین برنج رو آبکش کردم . برنج رو زنده تر برمیداریم.

برای مواد ته چین ماست رو با زعفرون مخلوط کرده تا به رنگ دلخواهمون برسیم (اگر در مصرف زعفرون خیلی بخواین صرفه جویی کنید ته چین بوی زحم تخم مرغ خواهد داد!)
سپس زرده تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم و یک قاشق غذاخوری روغن و بعد هم برنج رو با مایه مخلوط می کنیم (من چون دوست داشتم تمام ته چینم زرد باشه همه ی برنج رو با مایه مخلوط کردم اما اگر ته چین دو رنگ بخواین می تونین نصف مواد رو با مایه ته چین مخلوط کنید )

اگر از ظرف پیرکس استفاده می کنید بهتره که کف ظرف رو چرب کنید و بگذارید داغ بشه تا ته چین رو به راحتی بتونید برگردونید
اما اگر در ظرف تفلون ته چین رو درست می کنید دیگه مشکلی نیست SEVeyes

من کف ظرفم رو چرب کردم و نصف برنجی رو که با مایه ته چین مخلوط کرده بودم کف ظرف پخش کردم بعد از اون مرغ ها رو چیدم و روش خلال پسته و زرشک دادم و بعد هم بقیه برنج ها رو پخش کردم و در آخر کمی برنج ها رو فشار دادم تا منسجم بشه.
من کمی از آب مرغ رو (به اندازه دو قاشق غذاخوری) در انتها رو لایه آخر برنجم دادم (خوشمزه میشه SEVeyes)

و بعد هم با حرارت 170 به مدت یک ساعت و نیم ته چینم رو تو فر قرار دادم.



بعلت گشنگی شدید همسر از تزئین غذا فاکتور گرفته شد uhum
[عکس: 20140131123152_DSCN17321.jpg]

[عکس: 20140131123238_DSCN17341.jpg]

ویرایش فایل پیوست
پاسخ }
#2
رها جون دستت در نکنه عجب ته چینی!!!!
چه ظرف خوشگلی:heart:


اینم دستور ته چین مرغ من:

سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 2 عدد

تخم مرغ 2 عدد

برنج 4 پیمانه

ماست یک استکان

آب زعفران نصف استکان

زرشک یک استکان

رب گوجه 2 ق غ

شکر1 ق غ

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم



برنج رو کمی سفت تر از حالت معمول آبکش کنید.

زرشک رو شسته و با شکر و رب و کمی نمک در روغن تفت بدید.

در ظرف گودی تخم مرغ ها، ماست و آب زعفران رو با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.

دو سوم برنج رو در ظرف ریخته و با مواد خوب مخلوط کنید.

کف ظرف پیرکس مورد نظرتون رو چرب کنید و مواد رو توش بریزید و صافش کنید .

حالا مرغها رو بریزید روش و بعد هم زرشک رو روش بدید فقط مراقب باشید به اطراف ظرف نخوره چون حین پخت میسوزه، بعد یک سوم باقی مونده برنج رو که سفیده روش بدید و خوب فشارش بدید.

اگه ظرفتون در داره که درش رو بذارید ، اگه نه روش رو با فویل بپوشونید و چند جاشو سوراخ کنید .

فر رو از قبل گرم کنید و ظرفتون رو توش بذارید تا دوساعت در طبقه وسط فر با شعله 180 درجه یا کمتر بپزه.

وقتی غذاتون تهش خوب برشته شد یعنی آماده س.

ته چینتون رو برگردونید توی دیس و برش بدید.



نکته1: میتونید کل برنج رو آغشته به مواد کنید .

نکته 2:میتونید موادتون رو توی قالب بریزید و مثل کیک درش بیارید که به اسم پلو قالبی هم معروفه.

نکته ۳:بعضیها فقط از زرده تخم مرغ استفاده میکنن که در کیفیت ته چین اثری نمیگذاره(لااقل به نظرمن) من هر دو مدلش رو درست کردم .


[عکس: 20140131122949_irfojoq84jzofms1fs.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
اینم اولین ته چینی که بنده پختوندم:heart::heart::heart:

[عکس: 20140131122645_Picture117.jpg]

ویرایش فایل پیوست
دوست دارم انقدر قدرت داشته باشم تا انچه در درون هستم را زندگی کنم
[عکس: qBcfp3.png]
پاسخ }
#4
[عکس: 20120619170352_tahchinemorgh.JPG]

بچه ها يادتونه يه روز قول دادم خودم ته چين بپزونم(صفحه يك)hih....

پزوندم uhumدرسته نتونستم قالبي درش بيارم اما طعمش خيلي خوب بود...

ته چين مرغ با دستور رويا خانوم( واقعا دستش درد نكنه چون تا حالا هر چي ته چين خورده بودم رو دوست نداشتم ولي اين يكيexcited)


ما چون دو نفر بوديم مواد رو تقسيم بر 3 كرديم تازه واسه مامي شوشو هم برديم...uhum

مواد لازم......این مواد برای ۶ الی هفت نفر هست

برنج :۴ لیوان(۸۰۰گرم )

ماست :۳ لیوان

زرده تخم مرغ ۶ عدد وسفیده تخم مرغ یک عدد

روغن :۲/۱ لیوان

ادویه شامل دارچین وزیره وهل به نسبت مساوی :۲ قاشق چای خوری

مرغ :یک کیلو

خلال بادام وپسته وزرشک :به مقدار لازم

کره :۲۰ گرم

طرز تهیه:

برنج را خیس می کنیم وبعد می جوشانیم وصاف می کنیم.کمی برنج را زنده بر می داریم.

مرغ را با یک حبه سیر وپیاز وکمی زعفران ونمک می گذاریم بپزد بطوریکه حدود ۲/۱ لیوان آب داشته باشد وبعد استخوان های مرغ را جدا می کنیم.

در ظرف اول(قرمز) ۳ زرده تخم مرغ ونصف روغن ونصف زعفران راخوب مخلوط می کنیم.

در ظرف دوم (سفید)مابقی زرده ها وسفیده وروغن وزعفران و همه ماست را مخلوط می کنیم وحدود ۲-۳ ساعت گوشت های مرغ وکمی ادویه را در آن می ریزیم تا خوب مزه دار شود وبعد گوشت ها را خارج می کنیم .حدود یک لیوان از مایع ظرف دوم را به ظرف اول اضافه می کنیم وبعد آب مرغ در ظرف دوم می ریزیم.

حدود ۳/۱ برنج را با محتویات ظرف اول مخلوط می کنیم خوب با کفگیر ته ظرف تفلون چرب شده صاف می کنیم وکمی هم با کفگیر فشار می دهیم .مرغ ها را روی برنج در تمام نقاط ظرف پخش می کنیم.ومابقی ادویه را روی مرغ می پاشیم وسپس خلال بادام وپسته وزرشک را روی مرغ می ریزیم.

در نهایت بقیه برنج در ظرف تفلون صاف می کنیم ومحتویات ظرف دوم روی برنج و دیواره های ظرف می ریزیم روی آن کره داغ می دهیم .روی ظرف را فویل می کشیم.وچند تا سوراخ در فویل ایجاد می کنیم.آن را در طبقه وسط فر ودر حرارت ۱۴۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵/۱ ساعت قرار می دهیم

برای كسی كه شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد.
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
Clap
[عکس: 20110625091832_17062011611.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
ته چين براي مهموني 4 نفره ديشبم..hih

[عکس: 20140131123658_IMG_2782.JPG]

ویرایش فایل پیوست
سالها بعد كه به گذشته ام فكر كنم، به روزهای از دست رفته ای ميرسم كه عاشق تو نبوده ام... Dancegirl
پاسخ }
#7
ته چین من با سولاردامYum2فوق العاده خوشمزه بود
[عکس: 20120227233610_q.jpg]

بعد پخت

[عکس: 20120227234038_w.jpg]
حذف امضا بدلیل سایز بیش از حد
پاسخ }
#8
اینم ته چین من واسه ناهار.از رو دستور گیسو جون درست کردم همه خوششون اومد .مرسی(1782)
[عکس: 20120516123123_201205162093.jpg]

[عکس: 20120516135528_201205162095.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20120612221809_2012-06-1221.02.47.jpg]

اینم اولین ته چینی که با دستور گیسوی عزیزم درستیدم البته برشته ترhih
پاسخ }
#10
اولین ته چین منYum2
[عکس: 20120710133919_2012-04-2214.56.07.jpg]
این هم قبل از آماده شدنWavesmile
[عکس: 20120710134732_2012-04-2212.35.45.jpg]
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }