ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
خوش آمدید ورود یا ثبت نام


 
امتیاز موضوع:
  • 46 رأی - میانگین امتیازات: 2.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ته چین مرغ

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
313
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 449


محل سکونت :
ارسال: #1
ته چین مرغ
ته چین مرغ با دستور مامی عزیزم :heart:
برای دو نفر
نصف سینه مرغ
1و یک چهارم پیمانه برنج
ماست چکیده 3 قاشق غذاخوری پر
ماست معمولی ترش 2 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
و زعفرون هرچی بیشتر بهتر ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
خلال پسته و زرشک


من اول سینه مرغم رو به قطعات بزرگ تکه کردم . در ماهیتابه یک سوم قالب کره 50 گرمی و یک قاشق مرباخوری روغن مایع (برای جلوگیری از سوختن کره ) ریختم و مرغ ها رو کمی در کره تفت دادم . پیازداغ به مرغ ها اضافه کردم و اونقدر تفتشون دادم تا تمام قسمت های مرغ از صورتی به سفید تغییر رنگ داد . مقداری زعفرون رو با یک چهارم استکان آب جوش دم کردم و به همراه نمک و فلفل به مرغ ها اضافه کردم . حرارت گاز رو خیلی کم کردم و گذاشتم که مرغ آروم بپزه. (پخت مرغ زیاد طول نمیکشه )
در همین حین برنج رو آبکش کردم . برنج رو زنده تر برمیداریم.

برای مواد ته چین ماست رو با زعفرون مخلوط کرده تا به رنگ دلخواهمون برسیم (اگر در مصرف زعفرون خیلی بخواین صرفه جویی کنید ته چین بوی زحم تخم مرغ خواهد داد!)
سپس زرده تخم مرغ ها رو اضافه می کنیم و یک قاشق غذاخوری روغن و بعد هم برنج رو با مایه مخلوط می کنیم (من چون دوست داشتم تمام ته چینم زرد باشه همه ی برنج رو با مایه مخلوط کردم اما اگر ته چین دو رنگ بخواین می تونین نصف مواد رو با مایه ته چین مخلوط کنید )

اگر از ظرف پیرکس استفاده می کنید بهتره که کف ظرف رو چرب کنید و بگذارید داغ بشه تا ته چین رو به راحتی بتونید برگردونید
اما اگر در ظرف تفلون ته چین رو درست می کنید دیگه مشکلی نیست ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

من کف ظرفم رو چرب کردم و نصف برنجی رو که با مایه ته چین مخلوط کرده بودم کف ظرف پخش کردم بعد از اون مرغ ها رو چیدم و روش خلال پسته و زرشک دادم و بعد هم بقیه برنج ها رو پخش کردم و در آخر کمی برنج ها رو فشار دادم تا منسجم بشه.
من کمی از آب مرغ رو (به اندازه دو قاشق غذاخوری) در انتها رو لایه آخر برنجم دادم (خوشمزه میشه ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .) )

و بعد هم با حرارت 170 به مدت یک ساعت و نیم ته چینم رو تو فر قرار دادم.



بعلت گشنگی شدید همسر از تزئین غذا فاکتور گرفته شد ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

ویرایش فایل پیوست
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۲ ۱۲:۳۳ عصر، توسط niloofar00.)
۱-۱۱-۱۳۸۹, ۰۷:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
23 کاربر از رها... به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, matin38, maral6363, شیرین چراغی, taghdirebolurin, آیرین, ulduz, kapsul, parisanaz, golgis, 258, maryam-goli, ati.raz, ایران دخت, armita00, mozhgan57, مصى, ناهید طاهری, 1368Sheri, فرزانه2014, nazi*, azita rasouli, samaneh1990
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
11,028
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 16808


محل سکونت : Iran
ارسال: #2
RE: ته چین مرغ
رها جون دستت در نکنه عجب ته چینی!!!!
چه ظرف خوشگلی:heart:


اینم دستور ته چین مرغ من:

سینه مرغ پخته و ریش ریش شده 2 عدد

تخم مرغ 2 عدد

برنج 4 پیمانه

ماست یک استکان

آب زعفران نصف استکان

زرشک یک استکان

رب گوجه 2 ق غ

شکر1 ق غ

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم



برنج رو کمی سفت تر از حالت معمول آبکش کنید.

زرشک رو شسته و با شکر و رب و کمی نمک در روغن تفت بدید.

در ظرف گودی تخم مرغ ها، ماست و آب زعفران رو با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید.

دو سوم برنج رو در ظرف ریخته و با مواد خوب مخلوط کنید.

کف ظرف پیرکس مورد نظرتون رو چرب کنید و مواد رو توش بریزید و صافش کنید .

حالا مرغها رو بریزید روش و بعد هم زرشک رو روش بدید فقط مراقب باشید به اطراف ظرف نخوره چون حین پخت میسوزه، بعد یک سوم باقی مونده برنج رو که سفیده روش بدید و خوب فشارش بدید.

اگه ظرفتون در داره که درش رو بذارید ، اگه نه روش رو با فویل بپوشونید و چند جاشو سوراخ کنید .

فر رو از قبل گرم کنید و ظرفتون رو توش بذارید تا دوساعت در طبقه وسط فر با شعله 180 درجه یا کمتر بپزه.

وقتی غذاتون تهش خوب برشته شد یعنی آماده س.

ته چینتون رو برگردونید توی دیس و برش بدید.



نکته1: میتونید کل برنج رو آغشته به مواد کنید .

نکته 2:میتونید موادتون رو توی قالب بریزید و مثل کیک درش بیارید که به اسم پلو قالبی هم معروفه.

نکته ۳:بعضیها فقط از زرده تخم مرغ استفاده میکنن که در کیفیت ته چین اثری نمیگذاره(لااقل به نظرمن) من هر دو مدلش رو درست کردم .


( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
امضای Galaxy
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۲ ۱۲:۳۱ عصر، توسط niloofar00.)
۱-۱۱-۱۳۸۹, ۰۸:۰۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, ladybird68, Linda, kapsul, ati.raz, mozhgan57, مامان نيا, ناهید طاهری, niloofar00, گلسا90
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
247
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 354


محل سکونت : قلب همسری
ارسال: #3
RE: ته چین مرغ
اینم اولین ته چینی که بنده پختوندم:heart::heart::heart:

( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

ویرایش فایل پیوست
امضای paradise
دوست دارم انقدر قدرت داشته باشم تا انچه در درون هستم را زندگی کنم
( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۲ ۱۲:۲۸ عصر، توسط niloofar00.)
۲-۱۱-۱۳۸۹, ۰۸:۵۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از paradise به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, ati.raz, گلسا90
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
150
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 85


محل سکونت : ايران
ارسال: #4
RE: ته چین مرغ
( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

بچه ها يادتونه يه روز قول دادم خودم ته چين بپزونم(صفحه يك) ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .) ....

پزوندم ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .) درسته نتونستم قالبي درش بيارم اما طعمش خيلي خوب بود...

ته چين مرغ با دستور رويا خانوم( واقعا دستش درد نكنه چون تا حالا هر چي ته چين خورده بودم رو دوست نداشتم ولي اين يكي ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .) )


ما چون دو نفر بوديم مواد رو تقسيم بر 3 كرديم تازه واسه مامي شوشو هم برديم... ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

مواد لازم......این مواد برای ۶ الی هفت نفر هست

برنج :۴ لیوان(۸۰۰گرم )

ماست :۳ لیوان

زرده تخم مرغ ۶ عدد وسفیده تخم مرغ یک عدد

روغن :۲/۱ لیوان

ادویه شامل دارچین وزیره وهل به نسبت مساوی :۲ قاشق چای خوری

مرغ :یک کیلو

خلال بادام وپسته وزرشک :به مقدار لازم

کره :۲۰ گرم

طرز تهیه:

برنج را خیس می کنیم وبعد می جوشانیم وصاف می کنیم.کمی برنج را زنده بر می داریم.

مرغ را با یک حبه سیر وپیاز وکمی زعفران ونمک می گذاریم بپزد بطوریکه حدود ۲/۱ لیوان آب داشته باشد وبعد استخوان های مرغ را جدا می کنیم.

در ظرف اول(قرمز) ۳ زرده تخم مرغ ونصف روغن ونصف زعفران راخوب مخلوط می کنیم.

در ظرف دوم (سفید)مابقی زرده ها وسفیده وروغن وزعفران و همه ماست را مخلوط می کنیم وحدود ۲-۳ ساعت گوشت های مرغ وکمی ادویه را در آن می ریزیم تا خوب مزه دار شود وبعد گوشت ها را خارج می کنیم .حدود یک لیوان از مایع ظرف دوم را به ظرف اول اضافه می کنیم وبعد آب مرغ در ظرف دوم می ریزیم.

حدود ۳/۱ برنج را با محتویات ظرف اول مخلوط می کنیم خوب با کفگیر ته ظرف تفلون چرب شده صاف می کنیم وکمی هم با کفگیر فشار می دهیم .مرغ ها را روی برنج در تمام نقاط ظرف پخش می کنیم.ومابقی ادویه را روی مرغ می پاشیم وسپس خلال بادام وپسته وزرشک را روی مرغ می ریزیم.

در نهایت بقیه برنج در ظرف تفلون صاف می کنیم ومحتویات ظرف دوم روی برنج و دیواره های ظرف می ریزیم روی آن کره داغ می دهیم .روی ظرف را فویل می کشیم.وچند تا سوراخ در فویل ایجاد می کنیم.آن را در طبقه وسط فر ودر حرارت ۱۴۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵/۱ ساعت قرار می دهیم
امضای sani2010

برای كسی كه شگفت‌زده‌ی خود نیست معجزه‌ای وجود ندارد.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۳۴ عصر، توسط sima.)
۲۳-۳-۱۳۹۰, ۰۷:۱۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sani2010 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, kapsul
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
11,028
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 16808


محل سکونت : Iran
ارسال: #5
RE: ته چین مرغ
( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
امضای Galaxy
۴-۴-۱۳۹۰, ۰۸:۵۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
عشقم فقط..., manosha, آیرین, memol.rm, kapsul, ati.raz, armita00, mozhgan57, مصى, ناهید طاهری, 1368Sheri, niloofar00, ایران دخت
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 15


محل سکونت : خونه مون
ارسال: #6
RE: ته چین مرغ
ته چين براي مهموني 4 نفره ديشبم.. ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

ویرایش فایل پیوست
امضای هانايي
سالها بعد كه به گذشته ام فكر كنم، به روزهای از دست رفته ای ميرسم كه عاشق تو نبوده ام... ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-۱۱-۱۳۹۲ ۱۲:۳۸ عصر، توسط niloofar00.)
۱۷-۶-۱۳۹۰, ۰۳:۲۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از هانايي به دلیل این ارسال سپاس کرده.
عشقم فقط..., 162, kapsul



تبلیغات
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد