خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تورتلی(I Tortelli)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #1
تورتلی(I Tortelli)
تورتلی یه غذای توسکانیاییه که در اشکال متنوع و با مواد پرکردنی متفاوتی درست میشه، اما روش کلی پخت یکیه.

دراینجا میخایم بریم به آشپزخونه ای که به عنوان un laboratorio per la produzione dei tortelli استفاده میشه، جائیکه Dina ی 78 ساله داره یه تورتلی تازه درست میکنه.

اون این کار رو از مادرش یاد گرفته و مادرش هم از مادرش e così via... البته اون توضیح میده که زمان nonna ( مادربزرگش) la macchina per la pasta که تو عکسها میبینید وجود نداشته و بجاش از il matterello ( وردنه) استفاده میشده..

1. رو میز آشپزخونه میتونید لایه های پاستا، ماشین پاستا درست کنی، یه سینی تورتلی آماده واسه برش، یه دیگ از مواد پرکردنی ( برگ چغندر، خرده نون، تخم مرغ، پنیر پارمایی، نمک و مغز گردو) و ابزارهای ساده دیگه رو ببینید.

2. دینا مواد پرکردنی رو با دقت روی لایه اصلی، که رو سینی مخصوص تورتلی قرار گرفته میذاره.

3. بعد لایه دوم پاستا رو واسه پوشوندن تورتلی میکشه،

4. و واسه آسونتر بریدن، اونا رو، روی سینی مقوایی میذاره. بالای ماشین پاستا درست کنی، سینی مخصوص تورتلی رو میتونید ببینید.

5. با کمک کاتر پاستا، دینا تورتلی رو برش میده.

6. اینجا با جزئیات بیشتری میتونید کاتر مخصوص پاستا که با لبه دندونه دارش، همزمان کار برش و بستن لبه تورتلی رو انجام میده، ببینید.

در انتها واسه کامل شدن غذا، باید اونا رو چند دقیقه تو آب جوش بپزید
. Yum2Yum2Yum2

تذکر:هرگونه کپی و بهره برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
                           
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-۳-۱۳۹۱ ۰۶:۳۶ عصر، توسط anna63.)
۲۳-۳-۱۳۹۱, ۰۶:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از anna63 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
*sadaf*, 1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد