تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 12 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تورتلی(I Tortelli)
#1
تورتلی یه غذای توسکانیاییه که در اشکال متنوع و با مواد پرکردنی متفاوتی درست میشه، اما روش کلی پخت یکیه.

دراینجا میخایم بریم به آشپزخونه ای که به عنوان un laboratorio per la produzione dei tortelli استفاده میشه، جائیکه Dina ی 78 ساله داره یه تورتلی تازه درست میکنه.

اون این کار رو از مادرش یاد گرفته و مادرش هم از مادرش e così via... البته اون توضیح میده که زمان nonna ( مادربزرگش) la macchina per la pasta که تو عکسها میبینید وجود نداشته و بجاش از il matterello ( وردنه) استفاده میشده..

1. رو میز آشپزخونه میتونید لایه های پاستا، ماشین پاستا درست کنی، یه سینی تورتلی آماده واسه برش، یه دیگ از مواد پرکردنی ( برگ چغندر، خرده نون، تخم مرغ، پنیر پارمایی، نمک و مغز گردو) و ابزارهای ساده دیگه رو ببینید.

2. دینا مواد پرکردنی رو با دقت روی لایه اصلی، که رو سینی مخصوص تورتلی قرار گرفته میذاره.

3. بعد لایه دوم پاستا رو واسه پوشوندن تورتلی میکشه،

4. و واسه آسونتر بریدن، اونا رو، روی سینی مقوایی میذاره. بالای ماشین پاستا درست کنی، سینی مخصوص تورتلی رو میتونید ببینید.

5. با کمک کاتر پاستا، دینا تورتلی رو برش میده.

6. اینجا با جزئیات بیشتری میتونید کاتر مخصوص پاستا که با لبه دندونه دارش، همزمان کار برش و بستن لبه تورتلی رو انجام میده، ببینید.

در انتها واسه کامل شدن غذا، باید اونا رو چند دقیقه تو آب جوش بپزید
. Yum2Yum2Yum2

تذکر:هرگونه کپی و بهره برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده



فایل‌های پیوست عکس(ها)
                           
پاسخ }