تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 3.26 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تورتیلا(املت اسپانیایی)
#1

تورتیلا در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که مواد مختلفی با حسب ناحیه و ذائقه به آن اضافه می شود .


موارد لازم برای ۶ نفر :

تخم مرغ ۸ عدد

قارچ یک پیمانه ورقه شده

فلفل دلمه ای رنگی نصف پیمانه خرد شده

مایه گوشت ماکارونی یک پیمانه

گوجه فرنگی یک عدد درشت خرد شده

کدو یک عدد با پوست خرد شده

بادنجان یک عدد با پوست خرد شده

پیاز داغ عسلی ۴/۱ پیمانه

نمک و فلفل و ادویه مخلو ط

آویشن خشک یک ق چ

سیر خرد شده دو حبه

آرد ذرت دو قاشق س

روغن مایع



طرز تهیه:

کدو و بادنجان و سیر و فلفل دلمه خرد شده رو با کمی روغن مایع تفت بدین تا نرم شود .
گوجه فرنگی و قارچ رو هم در انتها اضافه کنید و تفت بدهید تا آب همه سبزیجات کشیده و نرم شود .
ماهیتابه گودی را گرم کنید وسپس داخل آن مقداری روغن بریزید .
تخم مرغها را توی ظرفی شکسته و هم بزنید و سپس با مخلوط گوشت و سبزیجات که خنک شدن مخلوط کرده و آرد ذرت را هم بهش اضافه کنید و هم بزنید .
آویشن هم بپاشید و توی ماهیتابه داغ بریزید و روش رو صاف کنید و درش را بگذارید تا یکطرف خودش رو بگیره و سرخ بشه .
وقتی خودش رو گرفت می توانید برش بدین و برش ها رو به سمت دیگه برگردانید تا آن طرف هم سرخ شود .
بعد روی دستمال کاغذی آشپزخونه قرار بدهید تا روغنش گرفته شود .

[عکس: 20120102103334_tort.jpg]


[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
امت اسپانیایی که ما درست میکنیم طبق دستور گیسو جون هست فقط بدون سزیجاتی که ایشون گفتنFlowerysmile

[عکس: 20120209202034_Untitled.jpg]
خدایا تو که از حال دلم با خبری

چرا گریه هام نداره اثری؟؟
پاسخ }