خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 26 رأی - میانگین امتیازات: 2.85
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تورشلی اش ( یرتخلی yirtikhli)

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
تورشلی اش ( یرتخلی yirtikhli)
این اش خیلی خوشمزه میشه توصیه میکنم یه بار امتحان کنین :

[تصویر:  20130216230306_1.jpg]


مواد لازم :
کلم 400گرم
پیاز 2 عدد
روغن جامد
بلغور ( دلخواه )
لوبیا چیتی و نخود پخته شده از هرکدام یه لیوان سرخالی تقریبا یه بند انگشت کمتر از لیوان باشن .
برنج نصف فنجان
رب 2 ق غ
سماق 1 لیوان
نعنا خشک

طرز تهیه :

ابتدا پیاز رو رنده میکنیم و تو روغن تفت میدیم وقتی طلایی شد بهش زردچوبه میزنیم و روش کمی اب جوش میریزیم . بلغور شسته شده رو بهش اضافه میکنیم .
هموطور که تو مواد لازم گفتم بلغور دلخواهی هستش اگه دوست ندارین اش تون لعابدار باشه نریزین .اقا مون دوست داره اش لعابدار و سفت باشه من میریزم .

[تصویر:  20130216230413_2.jpg]

بعد میزاریم تا بجوشه و بعد از 5 دقیقه کلم خرد شده و شسته شده رو بهش اضافه میکنیم .

[تصویر:  20130216230453_3.jpg]

وقتی کلم رو ریختیم کمی هم بهش نمک میریزیم تا غذا بدون نمک نجوشه و طعم دار باشه .

بعد از حدود 15 تا 20 دقیقه که کلم کمی پخت و نرم شد لوبیا و نخود و نعنا خشک رو بهش اضافه میکنیم .


[تصویر:  20111216221945_7.jpg]

بعد از 5-6 دقیقه برنج مون رو هم بهش اضافه میکنیم و میزاریم تا برنج بپزه .

[تصویر:  20130216230549_5.jpg]


تو این فاصله سماق رو با یه لیوان اب میزاریم تا بجوشه . بعد از 10 دقیقه که جوشید از صافی رد میکنیم .

[تصویر:  20130216230627_6.jpg]



تو یه قابلمه دیگه رب رو با کمی روغن تفت میدیم تا بوی خامی نده .

[تصویر:  20111216222414_9.jpg]



و بعد اب سماق رو بهش اضافه میکنیم و یکی دو دقیقه دیگه برمیداریم . و میریزیم روی بقیه مواد .

[تصویر:  20130216230711_8.jpg]


[تصویر:  20130216230815_999.jpg]

نمک غذا رو تست میکنیم و بعد از 10 دقیقه اش مون حاضره .

نکته :
سعی کنین اب غذا رو طوری تنظیم کنین که فقط یه بار یا فوقش دو بار به غذا اب بریزین .

اینم در نظر بگیرین که ما سماق رو با یه لیوان اب میجوشونیم پس زیاد بهش اب نمیریزیم چون اخرش یه لیوان سس روش میریزیم .

بعضی هم روش سرکه شیره میریزن که مامان من اینکارو میکنه ولی چون دو باره اقامون دوست نداره من با سماق درست میکنم .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۱۱-۱۳۹۱ ۰۱:۳۹ صبح، توسط mamane kiana.)
۲۶-۹-۱۳۹۰, ۰۱:۰۲ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, 162



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد