خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 56 رای - 3.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

توپك هاي سيب زميني

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
توپك هاي سيب زميني
اين توپك ها براي كنار غذا يا كتلت خيلي خوشگل و بانمكن و خوشمزه :

[عکس: 20130429083442_99620.jpg]

مواد لازم :

سیب زمینی ۲ عدد بزرگ

پنیر پیتزا رنده شده ۱ فنجان

پودر نان سوخاری ۱ لیوان

تخم مرغ ۱ عدد

ارد ۱ فنجان

نمک - ادویه دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی رو ابپز میکنیم بعد با چنگال له میکنیم بهد نمک و ادویه هاشم اضافه میکنیم میزاریم تا سرد بشه . بعد سرد شدن از سیب زمینی برداشته و گرد میکنیم با انگشتمون وسطش رو گود میکنیم و توش پنیر پیتزا میزاریم دوباره گرد میکنیم . بعد ابتدا توی ارد بعد توی تخم مرغ زده شده سپس تو پودر نون سوخاری میغلطونیم و بعدتو ظرف کوچیکی با روغن داغ و فراوون سرخ میکنیم تا طلای رنگ بشن .
.
(آخرین تغییر در ارسال: 29-04-2013, 10:05 AM توسط sima.)
06-02-2011, 11:28 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 5,339


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: توپك هاي سيب زميني
[عکس: 99257.jpg]


توپکهای سیب زمینی و پنیری

برای کسایی که عاشق سیب زمینی هستن یه دستور توپ و خوشمزه هست که هم میشه به عنوان عصرونه با چای خورد و هم اینکه به عنوان یه اردور میشه استفاده کرد
تنها نکته اش اینه که باید گرم سرو بشه . میتونین اماده کنین و تو یخچال بزارین و موقع سرو بزارین تو فر .

مواد لازم :
سیب زمینی ابپز و له شده 1.5 کیلو
پنیر پیتزا رنده شده 1 لیوان
روغن زیتون یا روغن مایع نصف فنجان
کاری 1 ق م
نمک – فلفل سیاه
پنیر پارمسان ( به مکعب های کوچک تقسیم میکنیم )
ارد سوخاری

طرز تهیه :


سیب زمینی – روغن مایع- پنیر رنده شده – کاری – نمک و فلفل رو با هم مخلوط میکنیم و ورز میدیم تا کاملا صاف و یکدست بشه .
از مایه اماده شده به اندازه یه گردو برمیداریم و تو دستمون گرد میکنیم و بازش میکنیم .
تو گردی ها از پنیرهای تگه ای گذاشته و دوباره میبندیم وگرد میکنیم .
توپکها مونو تو ارد سوخاری میغلطونیم و تو یه ظرف پیرکس کنار هم میچینیم .
تو فر از قبل گرم شده با 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه میپزیم .
گرم سرو میکنیم .



27-05-2012, 01:18 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
76
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 287


محل سکونت : مشهد
ارسال: #3
RE: توپك هاي سيب زميني
[عکس: 20131022112257_0305.jpg]
22-10-2013, 11:24 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
26
تاریخ عضویت:
Mar 2013
مدال ها

اعتبار: 67


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: توپك هاي سيب زميني
سیماجون ممممنون بچه هام کلی ذوق کردن رفت تولیست:

[عکس: 20131023152504_IMG_6003.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 23-10-2013, 03:28 PM توسط aahhy.)
23-10-2013, 03:25 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
594
تاریخ عضویت:
Jan 2014
مدال ها

اعتبار: 1,486


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: توپك هاي سيب زميني
فوق العاده لذیذ
[عکس: 20151115231931_IMG-20151103-WA0000.jpg]
15-11-2015, 11:20 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
Jul 2011
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت : jتهران
ارسال: #6
RE: توپك هاي سيب زميني
من این غذا را درست کردم طعمش عالی بود ولی در حین سرخ شدن شکلش را از دست داد و پخش شد نمی دونم چه مشکلی داشت. میشه راهنمایی کنید.
17-11-2015, 08:42 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1
تاریخ عضویت:
Apr 2016
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #7
RE: توپك هاي سيب زميني
بهتره قبل از اینکه سرخ بشه توی یخچال خنک شه بعد سرخ شه
10-07-2016, 12:39 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد