خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 3.23
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

توپهای گردویی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
262
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 741


محل سکونت : shomal
ارسال: #1
Package_favorite توپهای گردویی
[تصویر:  20120302234838_walnut-balls-cookies-ghk1206-400.jpg]


مواد لازم:

کره ی نرم شده 1پیمانه
شکر 6 قاشق چای خوری
وانیل ½ قاشق چای خوری
آرد 2 پیمانه
نمک 1/8 قاشق چای خوری
گردو ریز خرد شده ½ پیمانه (یا به میزان دلخواه)
شکر آسیاب شده(پودر قند) 1 پیمانه

دستور تهیه:

در یک کاسه بزرگ، با همزن با سرعت متوسط، کره نرم شده، شکر و وانیل را میزنیم تا حالت کرمی پیدا کند.
به تدریج آرد و نمک را به مخلوط، واضافه میکنبم و هم میزنیم.
سپس گردوها را اضافه کرده و هم میزنیم.
خمیر به دست آمده را با قاشق قاشق بر میداریم و به شکل توپهای به قطر2 تا 3 سانتی گرد میکنیم وبا فاصله از هم روی کاغذ شیرینی پزی روی سینی فر قرار میدهیم.
بعد از گذشت 13 تا 15 دقیقه با شعله متوسط فر شیرینیها به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای روشن در میآیند که باید از فر خارج گردند.
شکر آسیاب شده(پودر قند) را در یک بشقاب میریزیم و هردفعه 4 تا 5 شیرینی را در آن میغلتانیم تا سفید شوند.این کار را برای تمام شیرینی ها انجام میدهیم.
شیرینی ها آمادست.نوش جان.

این شیرینی ها را در ظرف در پوشیده شده در دمای اتاق تا 1 هفته یا در فریزر تا 3 ماه میتوانید نگهداری کنید.

ترجمه ی خودم بودWinking
امضای *sadaf*
instageram: ir_ladies_fitness
۱۳-۱۲-۱۳۹۰, ۰۲:۲۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از *sadaf* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
باران جوینده, negin.s, nothing, Maryamho



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد