تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توپک های پنیر و ذرت
#1
[عکس: 20130725194729_DSC_4030.JPG]

مواد لازم:
کنسرو ذرت 1 پیمانه
100 گرم پنیر گوسفندی(اگر در دسترس نیست، از سیب زمینی آب پز استفاده کنید)
پنیر چدار 3 \ 4 پیمانه
آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری
آرد 1 \ 4 پیمانه
نمک کمی
شکر 1\2 قاشق چایخوری
1 عدد فلفل قرمز یا سبز (خرد شده)
گشنیز 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
بیکینگ پودر 1 \ 2 قاشق چایخوری
شیر 1 \ 4 پیمانه
خرده نان خشک
روغن برای سرخ کردن


روش تهیه:
ذرتهارو کمی بکوبین تا کاملا درسته نباشن
پنیر یا سیب زمینی رو رنده درشت بزنین
در یک کایه همه مواد بجز خرده نان و شیر رو با هم خوب مخلوط کنین و خمیر حاصل رو به صورت توپک هایی اندازه گردو در بیارین به مدت 10-15 دقیقه در یخچال بذارین
در یک کاسه با هم مخلوط ذرت، paneer، پنیر، استهزاء کردن ذرت، تمام هدف آرد، نمک، شکر، فلفل قرمز سبز، گشنیز سبز و بکینگ پودر
بعد توپکهارو اول در شیر و بعد در خرده نان بغلطونین و دوباره مدت 10-15 دقیقه بذارین تو یخچال

توپهارو به مدت حداقل 2-3 دقیقه قبل از سرخ کردن از یخچال خارج کنین
روغن رو در ظرف گودی بریزین و وقتی داغ شد توپکهارو توش سرخ کنین


[عکس: 20130725194811_DSC_4033.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  توپک پنیر یاقوتی (توپک پنیر و انار) Galaxy 0 2,931 ۲۴-۰۹-۱۳۹۲, ۱۱:۱۲ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy