تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توپک هویج
#1
[عکس: 20121031163220_DSC04944.JPG]


توپک هویج

دستور این توپکای هویج خوشمزه رو از نت یاد گرفتم. که انصافا طعم هویج توش خیییییییییلی کم حس میشه حتی همسر من که ذايقه ی حساس وتیزی داره فقط طعم پودر نارگیل و دارچینش رو تشخیص داد.hih
دستورش اینه که البته من با کمی تغییر درستیدم:
هویج 250 گرم
بیسکوییت پتی بور 100 گرم(هر ردیف بیسکوییت دقیقا 25 گرم هست)(من بیسکوییت نداشتم از تیتاپ استفاده کردم)
گردو خرد شده نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه(به نظرمن کمتر بریزید وبچشید اگر نیاز بود اضافه کنید)
دارچین 1 قاشق مرباخوری(اگه دارچین دوس ندارین با زنجیل امتحان کنین)
پودر نارگیل و پسته هم برای تزئین(من پودر پسته نداشتم از کنجد استفاده کردم.البته پودر نارگیل رنگی هم زیباش میکنه)

طرز تهیه:
اول پوست هویج راتراشیده وآن را بپزید.به همراه بیسکوییت یا تیتاپ وشکردر غذاساز بریزید(البته تودستور اصلیش هویج میکس شده را با شکر روی حرارت قرار داد که من چون یخورده عجول تشریف دارم اینکار رو نکردم)گردوی خورد شده و دارچین را هم به آن اضافه کنید.مواد رو نیم ساعت در یخچال قرار داده وبعد از آن توپک ها رو آماده کرده ودر هر چی دوست دارید بغلتونید
میتونید در آخرخلال دندونای رنگی یا چنگالای کوچیک توش فرو کنیدودر ظرف دسر بچینید .Flowerysmile
اگه این دسر راحت و سریع رو درستیدید ،عکسش رو بذارید(1782)
اینستاگرام من nazanintooti :33
خوشحال میشم بهم سر بزنید:
پاسخ }
#2
[عکس: 20121231202157_6666666.jpg]

مواد لازم
هویج 4 عددمتوسط
آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
بیسکویت پتی بور 1 بسته
گردو میکس شده 1 فنجان
پودر نارگیل 2 پیمانه

طرز تهیه:
1. ابتدا هویج ها رو پوست کنده و رنده میکنیم.
2.داخل یه تابه آب و هویج و شکر مخلوط کرده روی حرارت میگذاریم تا پخته شود.
3.بیسکویتها رو داخل آسیاب ریخته و پودر میکنیم
4. بعد از اینکه هویج پخت و آبش کشیده شد پودر گردو میکس شده و بیسکویت رو به هویجها اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و میگذاریم سرد شود.
5. وقتی مواد سرد شد با دست توپی درست میکنیم و در پودر نارگیل غلطانده ودر ظرف میچینیم و به مدت 1ساعت درون یخچال قرار میدهیم.
نوش جان Flowerysmile
کم کم یاد خواهی گرفت که بوسه‌ها قرارداد نیستند و هدیه‌ها، معنی عهد و پیمان نمی‌دهند.
کم کم یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی
که محکم باشی پای هر خداحافظی
یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی


پاسخ }
#3
[عکس: 20121231201804_.jpg]
کم کم یاد خواهی گرفت که بوسه‌ها قرارداد نیستند و هدیه‌ها، معنی عهد و پیمان نمی‌دهند.
کم کم یاد میگیری که میتوانی تحمل کنی
که محکم باشی پای هر خداحافظی
یاد می‌گیری که خیلی می‌ارزی


پاسخ }
#4
سلام دوستای خوبم
چون با بیسکوییت پتی بور خیلی چیزای خوشمزه میشه درست کرد تصمیم گرفتم یه تاپیک با این اسم باز کنم نمیدونم جاش درسته یا نه اگه درست نیست لطفا مدیران محترم زحمتشو بکشن
من اینجا اولین دستور رو میذارم تابعد دستورای دیگه رو بذارم دوستای دیگه هم اگه دستوری با پتی بور دارن بذارن

توپکهای هویج :
[عکس: 20140129202622_13909903553181.jpg]
هویج : ۵عدد متوسط
شیر : یه پیمانه
شکر : یه پیمانه سرخالی
بیسکوییت پتی بور :یه بسته و نیم
گردو : نصف پیمانه
هل : کمی

اول هویجا رو رنده کرده با شیر و شکر میذاریم بپزه تا جایی که شیر کاملا خشک بشه بعد بیسکوییتای پودر شده وگردوی نگینی و هل رو باهویجا مخلوط میکنیم ، توپکهایی به اندازه گردو از مواد برمیداریم و توی نارگیل می غلتونیم بعد چند ساعت توی یخچال میذاریم تا خودشو بگیره ، خیلی خوشمزه ست نوش جان.
منبع : هانی شف
[عکس: 20140129202205_13909902443111.jpg]
اینم بافتش
چقدر فاصله بین دو عمل دور است :
عملی که لذتش می رود و کیفر آن می ماند و عملی که رنج آن می گذرد و پاداش آن ماندگار است.
نهج البلاغه
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 20140204104821_IMG__.jpg]
توپک هویج خوشمزه وراحت
ممنون از وحیده جون
[عکس: 20131228192759_IMG-20131221-WA0005.jpg]
پاسخ }
#6
[عکس: 20150812104403_Untitled.jpg]

مواد لازم :
هویج بزرگ : 3 عدد
بیسکویت پتی بور : 1 بسته
روغن : 1 قاشق غذا خوری
کره آب شده : 2 قاشق غذا خوری
شکر : 4 قاشق غذاخوری
گردو : 1 فنجان خرد شده
پودر نارگیل


طرز تهیه :
پوست هویج را گرفته و رنده کنید .
هویج ها را در ماهیتابه ریخته ، روغن و شکر را اضافه کرده ، هم بزنید تا زمانی که هویج نرم شود.
ماهیتابه را کنار بگذارید تا هویج سرد شود.
پتی بور ریز شده ، کره و گردو را به هویج اضافه کنید .
مواد را با دست مخلوط کرده ، سپس توپک های کوچکی از مخلوط جدا کرده و در پودر نارگیل بغلطانید.
توپک ها را بمدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید .


[عکس: 20150812104443_sas.jpg]

ترجمه و دستور اختصاصی خانوم گل
هر گونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

پاسخ }