تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 38 رای - 3.45 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توپی نارگیلی
#1

نارگیلی توپی:

[عکس: 20120315202639_DSC07085-Copy.jpg]

نارگیلی توپی
این شیرینی خوشمزه و زیبا و بسیار راحت تهیه میشه

مواد لازم:
شیر :الیتر (4 پیمانه)
شکر 150: تا 200 گرم (3/4 تا 1 پیمانه)
پودر نارگیل :(1و 1/2 تا 2 پیمانه)
کره نرم :1 تا 2 قاشق غذا خوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
شیر و شکر رو مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار میدیم

[عکس: 20120315201802_DSC07066-Copy.jpg]
و گاهی هم میزنیم تا غلظت عسل رو پیدا کنه
از روی حرارت برداشته و پودر نارگیل و وانیل رو اضافه می کنیم
باید مواد حالت چسبنده داشته بااشه

[عکس: 20120315202121_DSC07069-Copy.jpg]

دستامون رو به کره کافی اغشته می کنیم و از خمیر نارگیلی توپ کوچکتر از گردو در می کنیم

[عکس: 20120315202246_DSC07072-Copy.jpg]

توپ ها رو در پودر نارگیل می غلطونیم تا کاملا نارگیلی بشه

[عکس: 20120315202418_DSC07102-Copy.jpg]

توپ های اماده رو در ظرف با در باز قرار میدیم
این توپ های نارگیلی رو حدود 24 ساعت بدون در پوش در فضای ازاد و تمیز قرار میدیم تا کمی خشک تر شه و بعد در ظرف می چینیم
ساده و راحت
نوش جان


من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#2
(۲۶-۱۲-۱۳۹۰, ۰۱:۲۶ ق.ظ)sadafjoon نوشته:  صبر میکنم تا نتیجه رو ببینم و اگه تونستم درست کنم خبرش روم یدم
راستی یه لیتر شیر چند تا از این توپک ها میشه ؟
شاید با جواب این سوال بفهمم چقدر از شیر باید تبخیر بشه و چقدش باقی بمونه؟
گلم 1 لیتر 4 لیوان میشه
با شکر رو حرارت میدی تا تقریبا 1.5 تا 2 لیوان بشه
حدود 25 توپک میشه
منتظر کارتم


من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#3

دوستان عزیز یه راه ساده تر برا تهیه این شیرینی استفاده از شیر عسلی اماده هست


[عکس: 20120316074622_DSC07134.jpg]
من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#4
(۲۶-۱۲-۱۳۹۰, ۱۱:۱۳ ق.ظ)Blue_Dream نوشته:  برای توپ های قهوه ای و نارنجی چی کار کردین؟
توپ نارنجی از خمیر بعد از توپی کردن در نارگیل پرتغالی غلطوندم
اما نارگیل قهوه ای به خمیر پودر کاکائو زدم بعد در نارگیل سفید چرخوندمش

من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 99279.jpg]


مواد لازم :
خامه 200 گرم تقریبا 1 لیوان
پودر شکر 1 لیوان
کافی میت 1 لیوان
پودر نارگیل 4 لیوان

طرز تهیه :
خامه رو با همزن میزنیم تا خوب پف کنه .یکی دو دقیقه کافیه هم زدن خامه
بعد تموم مواد رو با هم مخلوط میکنیم .
مایه مون رو میزاریم نیم ساعت تو یخچال بمونه .
بعد از نیم ساعت از یخچال دراورده و به اندازه یه گردو از مواد برداشته تو دستمون گرد میکنیم و توی پودر نارگیل میغلطونیم .

باید تو یخچال و ظرف دربسته نگهداری بشه .
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#6
مواد لازم:

25-30 گرم کره

1 فنجان آرد

4-5 قاشق شکر

2 فنجان شیر

وانیل کمی

پودر نارگیل


کره و آرد رو در ماهی تابه به مدت 1-2 دقیقه با هم تفت بدین تا بوی خامی آرد بره
شکر رو اضافه کنین و هم بزنین و
 کم کم شیر رو اضافه و مدام هم بزنین
اینقدر هم بزنین تا کاملا غلیظ و سفت مثل حلوا بشه
وانیل و به میزان دلخواه پودر نارگیل اضافه کنین و خوب مخلوط کنین
و حرارت رو خاموش کنین تا به دمای محیط برسه
بعد از مواد سرد شده با قاشق چایخوری کف دستتون که کمی مرطوب کردین توپک های کوچیک درست کنین و توی پودر نارگیا بغلطونین و بذارین تو یحچال تا خنک بشه

[عکس: 20120816234635_nargili.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#7
[عکس: 20120902211240_DSC04553.JPG]
طبق دستور گیسو جون. Yum2 واقعا خوشمزه بود. مرسی گیسو جون
پاسخ }
#8
توپي نارگيلي در 4 رنگ ، طبق دستور گیسو جون. بيسيــــــــــــــــــــارخوشمزه و راحت.
Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2Yum2

مرسی گیسويي، گيسو طلا
(1782)(1782)(1782)(1782)(1782)(1782)

پيشنهاد مي كنم خانوم گلا درست كنيد خيلي راحته

[عکس: 20130227154307_91-12-9.jpg]

تو فكرم براي عيد به توليد انبوه برسونم
hihhihhihhihhih
83
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
من الان از این توپی ها درست کردم(از روی دستور گیسو جون)مثل خمیر یه جوری بود حالا گذاشتم یخچال شاید حالتش عوض شه.واسه شما چه جوری بود وقتی درست کردین؟
اینم عکسش
[عکس: 20130317153642_DSC02124.JPG]
من در رقابت با هیچ کس نیستم.در مسابقه با خودم تلاش میکنم.
هیچ رغبتی ندارم به هر نحوی،شکلی یا فرمی وارد بازی بهتر بودن از کسی شوم.
تنها هدفم این است که بهتر از گذشته ام شوم و پیشرفت کنم.
من این هستم،"من آزادم".
پاسخ }
#10
(۲۷-۱۲-۱۳۹۱, ۰۵:۴۴ ب.ظ)maryam n نوشته:  من الان از این توپی ها درست کردم(از روی دستور گیسو جون)مثل خمیر یه جوری بود حالا گذاشتم یخچال شاید حالتش عوض شه.واسه شما چه جوری بود وقتی درست کردین؟
اینم عکسش
[عکس: 20130317153642_DSC02124.JPG]

یکی راهنماییم کنه.خانومایی که درست کردید راهی نداره دفعه بعدی اینجوری خمیر نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟
من در رقابت با هیچ کس نیستم.در مسابقه با خودم تلاش میکنم.
هیچ رغبتی ندارم به هر نحوی،شکلی یا فرمی وارد بازی بهتر بودن از کسی شوم.
تنها هدفم این است که بهتر از گذشته ام شوم و پیشرفت کنم.
من این هستم،"من آزادم".
پاسخ }