خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

توپ بستنی آلبالو

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6,536
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 10145


محل سکونت : بندرانزلی*بندرعباس
ارسال: #1
توپ بستنی آلبالو
[تصویر:  20120809101745_TakeDel_Com-811a5a7775.jpg]

مواد اولیه :

*آلبالو یک کیلوگرم
*آب ۲/۳ پیمانه
*شکر ۲/۳ پیمانه (۱۳۵ گرم)
*آب لیمو دو قاشق سوپخوری
*عسل دو قاشق سوپخوری
*بستنی وانیلی ۳۰۰ گرم
*رنده پوست لیمو یا پرتقال به میزان لازم





طرز تهیه:

آب و شکر را مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم بجوشد تا شکر در آب حل شود(سه دقیقه). شربت را در کاسه ای ریخته و یک ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا خنک شود.

در این فاصله آلبالوها را شـسـته هسته آنها را جدا کرده سپس با دستگاه غذاساز پوره می کنیم، پوره را به کاسه بزرگ استیل منتقل کرده آب لیمو، عسل و شربت را با آن مخـلوط می نماییم. کاسه را به فریزر منـتـقـل کرده تا سوربت یخ بزند (حدود ۴-۳ ساعت) دوباره آن را از فریزر خارج و با غذاساز پوره می کنیم و مجددا به فریزر برگردانـده تا یخ بزند (سه ساعت). دو کاسه هم شکل ولی در اندازه های کوچک و بزرگ انتخاب کرده کاسه کوچک تر را داخل بزرگ تر قرار داده و با چسب لبه ها را ثابت می نماییم.

اکنون در فاصله بین دوکاسه چند آلبالو به همراه رنده پوست لیمو ریخته سپس فاصله را با بستنی وانیلی پرکرده ظرف را در فریزر قرار می دهیم تا بستنی سفت شود (۳۰ دقیقه). حالا در کاسه کوچک تر آب گرم ریخته تا از بستنی جدا شود پس از آن میان بستنی وانیلی را از سوربت آلبالو پر نموده و مجددا ظرف را به مدت یک ساعت در فریزر می گذاریم. ظرف بستنی را پس ازخارج کردن ۱۰ ثانیه در آب جوش قرار داده سپس در ظرف سرو برمی گردانیم.


منبع از نت
امضای sara jon joni
[تصویر:  20160113155119_527653_10151209584396838_...8007_n.jpg]
۱۹-۵-۱۳۹۱, ۱۱:۴۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از sara jon joni به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد