تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توگی سَرداغی - غذای محلی خراسان
#1
[عکس: 20121119071759_2087_634880929847622379_l.jpg]

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

پیازداغ: 3 قاشق چای‌خوری

زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

گوشت چرخ‌کرده: 250 گرم

آب: 500 میلی‌لیتر

ارزن خوراکی بدون پوست: 300 گرم

عدس پخته: 100 گرم

کشک: 250 میلی‌لیتر

سیر داغ: 3 قاشق سوپ‌خوری

نعنا داغ: یک قاشق سوپ‌خوری

زعفران حل کرده در آب: 2 قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

* پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل را در تابه‌ای بریزید، گوشت را به آن بیفزایید و تابه را روی اجاق بگذارید. آنگاه با حرارت ملایم گوشت را تفت دهید.

* اکنون 500 میلی‌لیتر آب به مواد بیافزایید و صبر کنید تا بجوشد.

* حالا ارزن خوراکی را اضافه کنید و 20 دقیقه‌ی دیگر بجوشانید تا بپزد.

* سپس عدس پخته را بیافزایید و مخلوط کنید.

* بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کشک را اضافه کنید و پس از مخلوط کردن، دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به آرامی هم بزنید.

* سپس اجاق را خاموش کنید، در قابلمه را ببندید و 10 دقیقه صبر کنید.

* اینک غذا را در ظرف مناسبی بکشید و روی آن را با سیر داغ، نعنا داغ، پیاز داغ، زعفران و کشک تزئین نمایید و میل کنید.
وقتي من پست ميزارم و شما لايک نميکنين...
ديگه حالي به آدم ميمونه؟
نه والا!!
احوالي به آدم ميمونه؟
نه بالله!
laf
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ترشه تره غذای محلی گیلان vor0ojak 14 5,413 ۱۸-۱۰-۱۳۹۴, ۱۱:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: maman hamin
  کلانه (غذای محلی بهاری کرمانشاه) mary324 2 1,930 ۰۴-۰۶-۱۳۹۴, ۰۱:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: asra73
  فهرست تاپیکهای موجود در زیرانجمن غذای محلی استانها niloofar00 0 672 ۰۵-۱۲-۱۳۹۲, ۱۲:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: niloofar00
  شِفته ( غذای محلی اراک) خاله سیما 0 1,947 ۱۹-۰۹-۱۳۹۲, ۱۱:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: خاله سیما
  آب پیازی (غذای محلی خوزستان) kentia 2 9,296 ۱۲-۰۶-۱۳۹۲, ۰۲:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: بانوی مهربانی
  آبگوشت قمنبیت( غذای محلی قم ) خاله سیما 1 775 ۲۹-۰۸-۱۳۹۱, ۱۰:۲۱ ق.ظ
آخرین ارسال: یاسمین81