تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 15 رای - 2.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تِرین انار و زغال اخته
#1
نیم کیلو زغال اخته تازه
3 / 4 فنجان شکر
2 فنجان خالص آب انار
1 چوب دارچین
2 دانه ی فلفل سیاه
2 (بزرگ) نوارهای پوست پرتقال، مغز سفید برداشته شود ، به علاوه نوارها از شور و حرارت زیادی برای چاشنی زدن
نمک
6 ق غ ژلاتین

هسته زغال اخته رو جدا کنین و با یک چهارم فنجان شکر در مخلوط کن کاملا میکس کنین و کنار بذارین.

توی یه ظرف بقیه شکر رو با یک و نیم فنجان آب انار،فلفل و چوب دارچین، نوار پرتقال و کمی نمک روی حرارت متوسط بذارین تا جوش بیاد
وقتی شکر کاملا حل شد از روی شعله ورش دارین و 20 دقیقه بذارین بمونه بعد از صافی عبور بدین.

یک دوم فنجان آب انار باقیمانده و و یک چهارم فنجان آب سرد و پودر ژلاتین رو به روش بن ماری حل کنید.و با آب انار ادویه ای قاطی کنید.

از مخلوط زغال اخته کف یک قالب لوف حدود یک تا دو سانت بریزین و سطحش رو صاف کنید
حالا از مخلوط آب انار ژلاتیه حدود سه چهارمش رو روی لایه اول بریزین و نیم ساعت بذارین تو یخچال تا خودشو یه کم بگیره
در همین مدت باقی آب انار ژلاتینه و مخلوط زغال اخته رو با هم مخلوط کنین و بعد از نیم ساعت روی مواد قبلی بریزین و بذارین 3 ساعت در یخچال بمونه تا خودشو بگیره

برای سرو دورتا دور دسر رو با چاقوی تیزی از کناره ظرف جدا کنین وبرای چند ثانیه در اب گرم بذارین و توی دیس مورد نظر برگردونین و با رشته هایی از پوست پرتقال نمکی تزیین کنین.


[عکس: 20111217193155_FNMCranberryPomegranateTe_s3x4_lg.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دسر هلو و زغال اخته negin.s 0 685 ۰۳-۰۸-۱۳۹۱, ۱۲:۴۰ ب.ظ
آخرین ارسال: negin.s