تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تیرامیســــــــو
#1
[عکس: 20130706132039_tiramisu1.jpg]


تیرامیسو یک دسر ایتالیایی هست که هم با تخم مرغ و هم بدون تخم مرغ درست میشه
من یک دستور با تخم مرغ رو میزارم که میتونین تخم مرغ رو حذف کنین و میزان خامه رو بیشتر کنین یا از خامه فرم گرفته و شیرین استفاده کنین ، بستگی به ذائقه تون داره


مواد لازم:
6 عدد زرده تخم مرغ
1 فنجان شکر
1 و ¼ فنجان پنیر ماسکارپونه (پنیر خامه ای)
1 و ¾ فنجان خامه
340 گرم بیسکویت لیدی فینگر
½ فنجان قهوه اسپرسو سرد (به دلخواه میتونین با شربت یا ... جایگزین کنین)
1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو برای تزیین

طرز تهیه:
زرده تخم مرغ رو با شکر مخلوط کنین و روی حرارت غیر مستقیم بزارین و مدت 10 دقیقه مدام هم بزنین تا پف کنه (روی ظرف آب جوش)

[عکس: 20130706131554_Tiramisu-prep-1024x640.jpg] [عکس: 20130706131647_tiramisu-cream-2-1024x789.jpg]

توی یک کاسه ی دیگه خامه و پنیر رو با هم زن بزنین تا فرم بگیره
سپس به آرامی به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنین و هم بزنین تا یکدست بشه و پف زرده از بین نره

[عکس: 20130706131711_tiramisu-and-cream-1-1024x714.jpg] [عکس: 20130706131755_tiramisu-and-cream-3-1024x759.jpg]

بیسکویت های لیدی فینگر رو توی قهوه سرد یا شربت مورد نظر فرو کنین و زود در بیارین (طوریکه نه زیاد نرم بشه نه همونجور خشک بمونه)
ته قالب یا ظرف پیرکس رو لیدی فینگر بچینین

[عکس: 20130706131857_ladyfinger-1024x817.jpg] [عکس: 20130706131838_tiramisu-layer-1-1024x858.jpg]

روی اون رو با کرم بپوشونین و همین کار رو تا چند لایه تکرار کنین
سپس قالب رو مدت 4 ساعت توی یخچال بزارین و موقع سرو روی اون رو با پودر کاکائو تزیین کنین


[عکس: 20130706131929_tiramisu-layer-2-1024x823.jpg] [عکس: 20130706131942_tiramisu-layer-3-1024x849.jpg]

[عکس: 20130706132013_tiramisu-finished-1024x835.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
بین لایه ها موزو گردو هم ریختم Yum2

[عکس: 20130707155646_13032012146.jpg]
[عکس: 20130707155731_13032012147.jpg]
[عکس: 20130707155811_13032012148.jpg]
[عکس: 20130707160845_13032012149.jpg]
[عکس: 20130707160205_13052012216.jpg]
[عکس: emo127.jpg]
عشــق !
همین خنــــده های ساده ی توست !
وقتی با تمام غصه هایت می خـــندی تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .
http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/
پاسخ }
#3
Yum2

[عکس: 20130707162154_21022013404.jpg]
[عکس: emo127.jpg]
عشــق !
همین خنــــده های ساده ی توست !
وقتی با تمام غصه هایت می خـــندی تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .
http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/
پاسخ }
#4
[عکس: 20130715162651_7.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 20130716112016_32.JPG]
پاسخ }
#6
من و دوستامم تیرامیسو رو اینطوری درست میکنیم
بیسکویت پتی بور... وانیلی و کاکائویی
خامه بزرگ
پود دسر شکلاتی یا کارامل
دنت شکلاتی
شیر
بیسکوست رو تو شیر نرم میکنیم... نباید له بشه و وا بره... یکم نرم شه کافیه... بعد سه طبقه میچینیم... نصف پودر دسر شکلاتی رو با خامه مخلوط میکنیم و رو سطح بیسکویت پخش میکنیم و میذاریم 1 ساعت تو یخچال ببنده... بعد دسر شکلاتی رو روی سطحش میریزیم و مجددا برای ساعتی در یخچال میذاریم... میتونیدبین بیسکوئیتها از گردو و موز و اسمارتیز هم استفاده کنید و هیجان انگیزش کنید1 (49)
[عکس: 20130717095109_15082013989.jpg]
پاسخ }
#7
Yum2Yum2Yum2[عکس: 20130718164339_IMG_2520-Copy.JPG]

Yum2Yum2Yum2Yum2
پاسخ }
#8
اینم ترامیسوی من با دستور نگین جون
ممنون نگین جوووووووووووووووووون(1782)(1782)اینم بوس از طرف فرشتهها برای خاله نگین(1782)
[عکس: 20131229175344_IMG_7953.JPG]


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
کانال فروشگاهی ملزومات گلهای کریستالی/تل/تاج/رومیزیآموزش رایگان و ارسال پکهای آموزشی به سراسر ایران
فروشگاه ملزومات گلهای کریستالی
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
Yum2

[عکس: 20130722143405_24052013486.jpg]
[عکس: emo127.jpg]
عشــق !
همین خنــــده های ساده ی توست !
وقتی با تمام غصه هایت می خـــندی تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .
http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/
پاسخ }
#10
(۰۲-۰۵-۱۳۹۲, ۰۴:۰۲ ب.ظ)D@rya نوشته:  سلام . Wavesmile
ببخشید خانوم گل های عزیز یه سوال داشتم اخه من وارد نیستم و سوال اینکه نمک پنیر خامه ای اشکال نداره توش باشه ؟

عزیز میتونی پنیر رو تو آب بخوابونی
ولی بهتره از پنیر ماسکارپونه برای تیرامیسو استفاده بشه (طبق دستور اصلی تهیه تیرامیسو) نه پنیر خامه ای
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }