• 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تیرامیســــــــو
#71
83تیرامیسو 83
1مواد لازم:13
خامه صبحانه......................... 1 پاکت
پنیر خامه ای مربعی ................................ 1 عدد
شکر ........................................................ 1 لیوان
بیسکویت پتی بور.................................. 2 بسته
پودر نسکافه ......................................... 2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ........................................ به میزان لازم
موز و گردو ..................................... برای تزیین

طرز تهیه:20
ابتدا خامه +پنیر +شکر را با هم مخلوط کرده بعد با همزن برقی میزنیم تا نرم شودبعد وانیل را اضافه میکنیم و در یخچال قرار می دهیم تا کرم خودش را بگیرد50
[تصویر:  20150813214125_1.jpg]
دو قاشق نسکافه را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و بیسکویتهای پتی بور را یکی یکی در آن زده و کف ظرف پیرکس مستطیلی بچینید20
[تصویر:  20150813214505_2.jpg]
[تصویر:  20150813214554_3.jpg]
نصف کرم را روی بیسکویتها بمالید و موزهای برش زده و گردوهای خرد شده را به صورت لایه لایه روی آن بچینید
[تصویر:  20150813214846_42.jpg]
[تصویر:  20150813214941_5.jpg]
دوباره یک ردیف بیسکویت در نسکافه می زنیم و روی مواد میچینیم و بقیه کرم را روی بیسکویتها میریزیم
[تصویر:  20150813215222_11.jpg]
[تصویر:  20150813215305_7.jpg]
سپس پودر کاکائو را روی مواد الک کرده و روی ظرف سفلون می کشیم و حدود دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مواد سفت شود بعد از آن تیرامیسو را برش زده با چای داغ یا شیر نوش جان کنید خوشمزه است امتحان کنید ببخشید که از مرحله آخر یادم رفت عکس بگیرم84395
چون برای خوردن عجله داشتند848484
[تصویر:  20141128190951_4yk.jpg]
  پاسخ
#72
اینم اولین تیرامیسوی من5050
عالییییی بود959595
با دستور ص5 ارسال مهرناز مامانی درستیدم55
[تصویر:  20150815153011_14396352466151.jpg]

[تصویر:  20150815153126_14396356096752.jpg]
[تصویر:  clocklandscape.php?img=02&bn=Mohammad&gn...&d=14&ad=1]
  پاسخ
#73
سلاااااااااااااام79
تیرامیسوی دوست داشتنی76
خیلی خوشمزه و راحت البته با لیدی فینگر های تازه و خودم پز59
اما تجربه هام:
فکر نمیکنم زیاد مهم باشه که چه بیسکوییت یا کیکی بینش باشه- همه جوره خوشمزست4 - کسایی که تا حالا درست نکردن نگران نباشن.
دیگه اینکه من بعد از اماده شدنش 24 ساعت گذاشتم یخچال تا کاملا مواد به خورد هم برن20
[تصویر:  20150815195623_33.jpg]
  پاسخ
#74
سلام من بعد یه مدت دوباره امدم خانم گل کارهامو که تو این مدت نفرستادم الان براتون میزارم خداییش هر کدوم واقعا امتیاز دارن امتیاز بدید که بهم انرژی میده
[تصویر:  20150821010320_DSC_0041.JPG]

[تصویر:  20150821010533_DSC_0043.JPG]

ادرس اینستگرام من هم YZFATEMEH هست خوشحال میشم به صفحه من سر بزنید
83:
  پاسخ
#75
اینم تیرامیسو من که برای جشن دندونی دخترم درست کردم، مثلا شکلش دندونه8484

[تصویر:  20150824100901_Dandoni943.JPG]
  پاسخ
#76
[تصویر:  20150906184422_20150906_112629000.jpg]

[تصویر:  20150906184511_20150906_1125320000.jpg]
  پاسخ
#77
[تصویر:  20150917153916_DSC_036701.jpg]

فوق العاده خوشمزه و لذیذ بود3

ادرس اینستگرام من هم YZFATEMEH هست خوشحال میشم به صفحه من سر بزنید
83:
  پاسخ
#78
44535353
[تصویر:  20150926194441_14432757263791.jpg]

[تصویر:  20150926194729_14432757130250.jpg]
[تصویر:  clocklandscape.php?img=02&bn=Mohammad&gn...&d=14&ad=1]
  پاسخ
#79
(۱۶-۷-۱۳۹۴, ۰۷:۰۱ صبح)گل محبوبه نوشته است: ببخشید این دسرو باید برگردونیم تو یه ظرف دیگه بعد برش بزنیم؟


نه عزیزم لازم نیس برگردنی. البته میتونی یکم ژلاتین بریزی و مث دسرای قالبی برگردونی ولی کلا فرمت تیرامیسو قالبی و ژله ای نیس. تو همون ظرفی که درست میکنی تزیین و سرو کنی راحت تر و بهتره! خصوصا اگه ظرفای یه نفره باشه
  پاسخ
#80
پس چرا میگن کاغذ روغنی باید بکشی کفش؟
  پاسخ