خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تیرامیسوی کدو حلوایی

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
84
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 176


محل سکونت :
ارسال: #1
تیرامیسوی کدو حلوایی
مواد لازم:
کدو حلوایی: 100 گرم پوره شده
خامه فرم گرفته: 1 پیمانه
پنیر خامه ای: 120 گرم
پودرقند: 30 گرم
پودر قهوه: 2 ق.س
آب جوش: 1/4 پیمانه
لیدی فینگر: 10 عدد
دارچین: 1 ق.س
طرز تهیه:
کدو حلوایی را با کمی آب پخته، پوره کرده و داخل صافی قرار دهید تا آب آن گرفته شود. سپس به اندازه 100 گرم از آن را وزن کرده و با نصف پیمانه خامه فرم گرفته مخلوط کنید. پنیر خامه ای و پودرقند را با دور کند همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود، سپس با بقیه خامه فرم گرفته مخلوط کنید. پودرقهوه را نیز با آب جوش مخلوط کرده و کنار بگذارید. حدود 2 قاشق از مواد پنیری را کف ظرف مورد نظر ریخته و 5 عدد از لیدی فینگرها را روی آن بچینید. روی لیدی فینگرها را با قهوه مرطوب کنید. مواد کدوحلوایی را رویش ریخته و 5 عدد از لیدی فینگرها را روی آن بچینید. روی لیدی فینگرها را با قهوه آماده مرطوب کنید. بقیه مواد پنیری را رویش ریخته و صاف کنید و دارچین را روی مواد پنیری بپاشید. تیرامیسو را به مدت 5 تا 6 ساعت در یخچال قرار داده سپس سرو کنید.
امضای nazgol64
حذف امضا به علت سایز بالا
مدیر ارشد
۱۴-۹-۱۳۹۱, ۰۴:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
تیرامیسوی کدو حلوایی
[تصویر:  20131128134355_Pumpkin-Tiramisu-FoodieCrush.com-020.jpg]

مواد لازم:
2 پیمانه خامه فرم گرفته
½ پیمانه شکر دانه ریز
220 گرم پنیر ماسکارپونه ، در دمای اتاق
400 گرم پوره کدو تنبل
1 قاشق چای خوری ادویه پای کدو
1 پیمانه قهوه دم کرده صاف شده
2 بسته لیدی فینگر


روش تهیه:
یه قالب کمربندی رو چزب کنین و بعد کلش رو با کاغذ روغنی بپوشنین(چرب کردن قالب باعث میشه کاغذ فیکس بشه و ثابت بمونه)

پنیر رو با همزن بزنین تا نرم بشه و بعد پوره کدو و شکر و ادویه رو اضافه و مخلوط کنین بعد خامه رو اضافه و با لیسک مخلوط کنین

لیدی فینگرهارو در قهوه بزنین و (بلافاصله وردارین تا نرم نشه)کل کف و دورتادور قالب رو با لیدی فینگر بپوشونین
نیمی از مواد کدو رو روی بیسکوییتها ریخته و صاف کنین و باز یه لایه لیدی فینگر بچینین و بقیه مخلوط رو روش بریزین و صاف کنین و به مدت 8 تا 24 ساعت در یخچال قرار بدین
بعد از این مدت با احتیاط کمربند قالب رو جدا کرده و تیرامیسو رو به دلخواه تزیین و کمی پودر شکر الک کنین و برش بزنین


[تصویر:  20131128134436_Pumpkin-Tiramisu-FoodieCr...m-0251.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۳-۱۰-۱۳۹۲, ۱۱:۵۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elhaam, niloofar00, خاله سیما, 1368Sheri, bernard, McQueen, s.hatami, مهرناز مامانی


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  تیرامیسوی موز 1368Sheri 0 827 ۱۷-۶-۱۳۹۳ ۰۹:۵۴ صبح
آخرین ارسال: 1368Sheri
  تیرامیسوی توت فرنگی Galaxy 2 3,008 ۱-۳-۱۳۹۲ ۱۰:۴۱ صبح
آخرین ارسال: Galaxy
  تیرامیسوی گیلاس Galaxy 1 1,887 ۲۳-۸-۱۳۹۱ ۱۲:۴۹ عصر
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد