خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تیرامیسو کامکوات

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #1
تیرامیسو کامکوات
[عکس: 20121216075005_1.jpg]


برای کامکوات شکری :
2 فنجان شکر
2 فنجان آب
500 گرم کامکوات قطعه قطعه شده

برای بیسکویت (حدود 36 عدد):
3 تخم مرغ در دمای اتاق( از هم جدا )
6 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1 قاشق چایخوری وانیل
¾ فنجان آرد کیک
حدود 2 قاشق غذاخوری شکر (الک شده)

برای شربت رویی :
1 و 1/2 قاشق چایخوری ژلاتین
¾ فنجان آب پرتقال
¼ فنجان کامکوات شکری

خامه فرم گرفته


طرز تهیه:
کامکوات شکری :
توی یه قابلمه متوسط آب و شکر رو بزارید تا جوش بیاد برشهای کامکوات رو بهش اضافه کنیدو حرارت رو کم کنید و حدود 30 دقیقه بعد ظرف رو از حرارت بردارید
بیسکویت لیدی فینگر : فر رو با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی رو با کاغذ روغنی بپوشونید
داخل یک کاسه بزرگ زرده ها ،2 ق غ شکر ، وانیل رو با هم بزنید (حدود 3-4 دقیقه)
داخل یک ظرف تمیز و خشک سفیده تخم مرغ رو بزنید تا پف کنه ،سپس بقیه شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید
با قیف مخصوص بیسکویتهایی به طول 10 سانت با فاصله روی سینی بریزید وروی اونها شکر بپاشید ، بیسکویتها رو مدت 7-8 دقیقه توی فر بزارید تا بپزند.
شربت ژلاتینی : در یک ظرف کوچک کامکوات شکری ( میتونید از مربای آماده اون هم استفاده کنید) و آب رو روی حرارت بزارید بعد از اینکه به جوش اومد ژلاتین رو اضافه کنید و کنار بزارید تا خنک بشه
(بهتره برای درست کردن این دسر از قالب کمربندی استفاده کنید )بعد از پختِ بیسکویت لیدی فینگر، اونها رو ته قالب بچینید و کمی کامکوات شکری رو ی اون بریزید و با خامه پوشش بدید و همین مراحل رو تکرار کنید
در آخر کامکوات شکری رو مرتب روی خامه بچینید و مدت2-3 ساعت توی یخچال بزارید تا خوب خودشو بگیره .


[عکس: 20121216075029_.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
(آخرین تغییر در ارسال: 16-12-2012, 10:26 AM توسط negin.s.)
16-12-2012, 10:24 AM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد