خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 2.64
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جایگزینهای اضطراری مواد اولیه در آشپزی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
جانشین شربت ذرت در دستورهای قنادی
توی یه سری دستورهای قنادی مثل تهیه آب نبات یا مارشمالو شربت ذرت نیازه
شاید دسترسی یا تهیه شربت ذرت کمی سخت باشه
گشتم توی سایتهای خارجی براش جانشین پیدا کردم


برای هر فنجان شربت ذرت روشن ، جایگزین: 1 فنجان شکر و 1/4 آب داغ
برای هر فنجان شربت ذرت تیره، جایگزین: 1 فنجان شکر قهوه ای و 1/4 فنجان آب داغ


آب داغ و شکر رو خوب مخلوط میکنین تا حل بشه و اجازه میدین کاملا خنک بشه و استفاده میکنین

اینم یه نسبت دیگه برای ترکیب شکر و آب
[تصویر:  20120730230406_75153887502538989_hhQiUVIU_c.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۰-۵-۱۳۹۱, ۱۲:۳۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
maryam1352
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
جایگزینهای اضطراری مواد اولیه در آشپزی

خیلی وقتها برامون پیش اومده که میایم با شوق و ذوق یه دستور آشپزی یا قنادی رو امتحان کنیم ولی میبینیم ایوای یکی از مواد اولیه رو نداریم
این تاپیک کمکتون میکنه تا از جایگزینهای مناسب استفاده کنین



فلفل شیرین - 1 قاشق چای خوری:
1/2 قاشق چای خوری دارچین به علاوه 1/2 قاشق چای خوری میخک



بیکینگ پودر - 1 قاشق چای خوری:
1/3 قاشق چایخوری جوش شیرین به علاوه 1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار
یا
1/4 قاشق چای خوری جوش شیرین به اضافه 1/2 فنجان ماست یا دوغ (چون ماست و دوغ چربی دارن 1/2 قاشق از روغن یا کره موجود در دستور آشپزیتون کم کنین )



خرده نان (خشک) - 1 فنجان:
3 تکه نان تست خرد شده




کره - 1 فنجان:
1 فنجان مارگارین معمولی
یا
1 فنجان شورتنین(نوعی روغن قنادی)
یا
1 فنجان روغن مایع (فقط درصورتیکه کره ذوب شده در دستور باشه میتونه جایگزین بشه)



دوغ - 1 فنجان:
1 قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه را با به اندازه کافی شیر مخلوط کنید تا 1 فنجان مایع داشته باید (به مدت 5 دقیقه بعد از مخلوط کردن استراحت بدید)

 


کاکائو - 1/4 فنجان:
35 گرم شکلات (1/2 قاشق غذاخوری از کره یا روغن دستور کم کنید)



شیر تغلیظ شده - 1 فنجان:
1/3 فنجان شیر پرچرب، 3/4فنجان شکر و 2 قاشق غذاخوری کره ا با هم روی حرارت هم بزنید تا حل و یکدست شود



 

آرد ذرت(برای دستورایی که آرد ذرت برای سس ها و غلیظ شدن بکار میرود) - 1 قاشق غذاخوری:
2 قاشق غذا خوری آرد (باید حداقل 3 دقیقه بیشتر از زمان موجود در دستور بچوشد تا غلیظ شود)



تخم مرغ - 1 تخم مرغ کامل:
2 قاشق غذاخوری سس مایونز (فقط در خمیرها و کیک کاربرد دارد)





آرد (همه منظوره) - 1 فنجان:
1/2 پیمانه آرد گندم کامل به همراه 1/2 فنجان آرد همه منظوره (بیش از 1/2 آرد جایگزین نشود)

(در تمام موارد زیر 2 1/2 قاشق چای خوری بکینگ پودر اضافی به ازای هر پیمانه آرد جایگزین اضافه کنید)

3/4 فنجان آرد برنج
یا
1 و 1/2 فنجان آرد جو
یا
1 و 1/4 فنجان آرد چاودار
یا
5/8 فنجان آرد سیب زمینی
یا
1 فنجان نورد جو
یا
1 فنجان آرد ذرت




شکر (پودر شده) - 1 فنجان:
3/4 فنجان شکر دانه ریز


شکر (سفید) - 1 فنجان:
1 فنجان شکر قهوه ای فشرده
یا
1 و 3/4 فنجان پودر شکر


 

شیر - 1 فنجان:
1 فنجان دوغ به علاوه 1/2 قاشق چای خوری جوش شیرین (2 قاشق چای خوری از بکینگ پودر دستور کم کنید)
یا
1/4 فنجان شیر خشک بدون چربی ، 7/8 فنجان آب و 2 قاشق چایخوری کره



ماست چکیده محلی - 1 فنجان:
1 فنجان دوغ
یا
1 فنجان پنیر نرم
یا
1 فنجان خامه ترش




مطلب اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۰-۵-۱۳۹۱, ۰۱:۲۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پرنیان خانوم, leila50963, homa4290, سمیه گلبانو, maryam1352, negin.s, عجم, نرگس ارمان, monir jun



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد