خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جایگزین ها در قنادی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
جایگزین ها در قنادی
جوش شیرین:نصف ق چ
دو تا دو و نیم ق چ بیکینگ پودر

ClapClapClap


باتر میلک(buttermilk):یک لیوان
جایگزین: یک لیوان شیر+یک ق غ آب لیمو یا سرکه سفید(برای 5 تا 10 دقیقه استراحت کند)
یک لیوان ماست ساده

ClapClapClap


شکلات شیرین نشده(unsweetened chocolate):سی گرم
جایگزین:سه ق غ پودر کاکائو + 14 گرم کره یا روغن مایع

ClapClapClap


پودر کاکائو (Dutch-Processed):سه ق غ (بیست گرم)
جایگزین:سه ق غ پودر کاکائو معمولی+ یک هشتم ق چ جوش شیرین


ClapClapClap


شربت ذرت(corn syrup):یک لیوان
جایگزین:یک لیوان عسل
جایگزین:یک لیوان پودر شکر سفید(مایعی که در کیک هست(مثلا شیر) رت یک چهارم لیوان اضافه تر بریزید)


ClapClapClap


آرد ذرت( Cornstarch) :یک ق غ(15 گرم)
جایگزین:دو ق غ آرد معمولی


ClapClapClap


کرم تار تار: نصف ق چ
جایگزین:نصف ق چ سرکه سفید یا آبلیمو


ClapClapClap


خامه Half & Half:یک لیوان(240 میل)
جایگزین:هفت هشتم لیوان شیر پرچرب+ بیست و پنج گرم کره آب شده


ClapClapClap


Heavy cream:یک لیوان(240 میل)
جایگزین:دو سوم لیوان شیر پر چرب + هفتاد و پنج گرم کره آب شده


ClapClapClap


خامه ترش(Sour cream): یک لیوان
جایگزین:یک لیوان ماست ساده
جایگزین:سه چهارم لیوان شیر یا ماست ساده+ هفتاد و پنج گرم کره آب شده


ClapClapClap


تخم مرغ کامل: یک عدد بزرگ
جایگزین:دو زرده تخم مرغ بزرگ+ یک ق غ آب(برای کیک و شیرینی)
جایگزین:دو زرده بزرگ (برای کاستارد, پودینگ , موس و غیره)


ClapClapClap

آرد self-rising:یک لیوان
جایگزین:یک لیوان آرد معمولی + یک و نیم ق چ بیکینگ پودر+ یک چهارم ق چ نمک


ClapClapClap


شربت افرا (maple): یک لیوان
جایگزین:یک لیوان عسل


ClapClapClap


شربت طلایی: یک لیوان
جایگزین:یک لیوان شربت ذرت


ClapClapClap


پنیر ماسکارپونه(برای تیرامیسو):یک لیوان
جایگزین:سه چهارم لیوان پنیر خامه ای+ یک چهارم لیوان خامه


ClapClapClap


ملاس (Molasses): یک لیوان
جایگزین:یک لیوان عسل
جایگزین:سه چهارم لیوان شکر قهوه ای حل شده در یک چهارم لیوان آب


ClapClapClap


شکر قهوه ای: یک لیوان
جایگزین:یک لیوان شکر سفید
جایگزین:یک لیوان شکر سفید+ یک چهارم لیوان عسل
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱-۳-۱۳۹۲, ۰۴:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
43 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
voroojak rize, negin.s, mansore66, monamona, مهرناز مامانی, kapsul, Atefe joon, taty, niloofar00, nasim jun, Orchide, f.nik, مامان مهرانه, نخودک, 1368Sheri, zig.rat, طاطا, خانوم خانوما, گل پسرا, sweet 1991, بانوی مهربانی, 1920, maryam1352, تپراک, belfy, avajoon, بهار ح, 00p, arezou, mah pishoni, 162, monir611, zahra banoooo, faezeh.mi, سمیرا مامان شهاب, شیرنشان, aynaz25, mariyan, mohammad reza, sarvenaz32, مامانش, pichakk, مدیون مهرت
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: جایگزین ها در قنادی
(۸-۹-۱۳۹۲ ۰۱:۴۳ عصر)loyee_15 نوشته شده توسط:  ببخشید گیسو جون من توی یه دستور از یه سایت خارجی ماده ای دیدم که اسمش maida بود و تو هیچکدوم از لغت نامه های در دسترسم معنیشو پیدا نکردم
تو نت هم سرچ کردم عکس یه جور آرد رو بهم داد
توی معناش هم آرد همه منظوره به چشم میخورد انگار ازش در آرد همه منظوره استفاده میشه شما میدونید چی هست؟

عزیزم Maida flour یه نوع آرد گندمه که اکثرا در پخت غذاهای آسیای جنوب شرقی استفاده می شه
با اضافه کردن یه سری مواد شیمیایی آرد گندم رو خیلی سفید میکنن که خوب از نظر سلامت بودن استفاده از این نوع آرد زیاد توصیه نمیشه و میتونین بجاش آرد سفید و سبک قنادی رو جایگزین کنین
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۹-۹-۱۳۹۲, ۱۰:۵۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, negin.s, 1368Sheri, loyee_15, Atefe joon, monir611, aynaz25
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #3
RE: جایگزین ها در قنادی
(۹-۱۱-۱۳۹۳ ۰۸:۲۲ صبح)aynaz25 نوشته شده توسط:  گلکسی جان ممنون بابت اطلاعات خوبت ،برای درست کردن خامه فرم گرفتی پودره خامه نیازه پودره خامه جایگذین نداره؟؟؟

خانومی
یکی از روش های درست کردن خامه،با پودر خامه هست.اگر پودر خامه در دسترستون نبود،میتونید از روش های دیگه برای تهیه ی خامه فرم گرفته استفاده کنید
روش تهیه ی خامه فرم گرفته
امضای 1368Sheri
۹-۱۱-۱۳۹۳, ۰۹:۳۶ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
loyee_15, Atefe joon, Galaxy, niloofar00, z.arghavani
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: جایگزین ها در قنادی
جایگزینی روغن مایع و کره (روغن میتونه انواع روغن مایع مثل روغن زیتون،بذرکتان،کنجد،هسته انگور و ... باشه)
C به معنی کاپ همون پیمانه استاندارد قنادیه
tbsp قاشق غذاخوری
tsp قاشق چایخوری

[تصویر:  20160601105505_f0bcce2aa19dd26f5e1dade1e8c47623.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۳-۳-۱۳۹۵, ۱۱:۴۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, ahoojoon58@yahoo.com, naghmeh24, hiss, asalkhanom



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد