تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 2.62 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جوجه چینی با سس تاتار
#1

مواد لازم:
فیله مرغ 1 کیلو
کره 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم


مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه:
آرد 2 پیمانه
دلستر 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
جوش شیرین 0.5 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع 0.5 پیمانه


مواد لازم برای تهیه سس تاتار:
سس مایونز 3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ پخته 1 عدد
خیارشور متوسط 4 عدد
پیازچه یا پیاز ریز شده 2 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری
خردل 1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری
سویا سس 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
میتوان به جای فیله مرغ از میگو، ماهی و انواع سبزیجات استفاده کرد فیله ها را حدود 5 دقیقه در کره تفت میدهیم فقط در حدی که یک بخار کوتاه به فیله مرغ داده شود بیشتر از آن نمیپزیم چون سفت میشود
روغن را داغ میکنیم دلستر را در ظرفی ریخته و شیر و تخم مرغ را اضافه کرده با همزن دستی هم میزنیم جوش شیرین و بکینگ پودر و فلفل و نمک و روغن را اضافه میکنیم و آرد را هم اضافه میکنیم (آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم)
این خمیر وقتی آماده شد باید آن را در یخچال گذاشت و 2 ساعت به آن استراحت داد اگر بیش از سه چهار ساعت این خمیر بماند کیفیت خود را از دست میدهد تا وقتی هم میزنیم که کامل صاف شود بعد داخل یخچال میگذاریم.

برای تهیه سس:
سس هم باید 2 یا 3 ساعت قبل آماده شود (این سس فرانسوی است) تخم مرغها را که خرد کرده ایم داخل ظرفی ریخته و خیارشور ریز رنده شده که آب آن را گرفته ایم را اضافه میکنیم
پیازچه ریز شده و جعفری خرد شده و خردل اضافه میکنیم آب لیمو را اضافه کرده و سویاسس را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
میتوان سس کچاب هم اضافه کرد برای تهیه غذا فیله ها را داخل خمیر آماده شده میریزیم اگر به جای فیله مرغ از میگو استفاده میکنید
میگو نیازی به از قبل پخته شدن ندارد اما از شب قبل آنها را در یک عدد پیاز خرد شده و کمی آبلیمو یا سرکه میخوابانیم تا بوی نامطبوع آن گرفته شود و موقع مصرف داخل آبکش میریزیم تا فقط خود میگو بماند بعد داخل خمیر میریزیم تا سرخ کنیم.
روغن که کامل داغ شد فیله ها را آغشته به خمیر کرده و داخل روغن می اندازیم تا کامل برشته شود بعد از اینکه کامل سرخ شد داخل سبد یا کاغذ قرار میدهیم تا روغن اضافه گرفته شود (در حین سرخ کردن اگر خمیر از روی فیله جدا شد اضافه های خمیر را از ظرف خارج میکنیم) فیله ها را داخل ظرف پشت و رو میکنیم تا کامل سرخ شود.

[عکس: 20120114202514_IMG_2383.JPG]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
اینم جوجه ی چینی من با سس مثلا تارتار....من فیله های مرغ رو خورد کردم و با ابلیمو و زعفران و نمک فلفل مزه دار کردم...برا خمیر من 1/2 پ شر رو با اپ ارد و 2 تا تخم مرغ ویه دونه سفیده ی تخم مرغ که داشتم مخلوط کردم 1 ق م ب پ رو با ارد مخلوط کردم .نمک وفلفل زدم کمی هم زعفران غلیظ اضافه کردم بعد تیکه های مرغ و حلقه های سیب زمینی و پیاز رو به خمیر زدم و تو روغن داغ انداختم و حرارت رو کم کردم منم نگران بودم که فیله ها نپزه ولی کاملا پخته بود..پیاز و به ارد زدم تا خمیرروش بمونه وبا حرارت خیلی کم سرخ کردم تا پیازا کاملا سرخ شه....برا سس تار تار هم سس مایونز ,ماست,خیارشوررنده شده,پیازرنده شده و جعفری نداشتم بجاش شویدخشک و اویشن ریختم ...واقعاخیلییی خوشمزه شده بودYum2[عکس: 20121113163218_.jpg]
پاسخ }
#3
[عکس: 20121113173027_DSC01235.JPG]

ما این نوع جوجه چینی رو طبخ میکنیم
که منظورم از ما مامان جونمهhihمن از سسش اطلاعی ندارم لیکن بسیار خوش طعمه
ظمنا موادی رو که گیسو خانم زیبا برای سس فرمودن هم موادیه که مطمینا خوش طمعمی بیشتری رو داره باید امتحان کنم (کنیم)hih
[img] [عکس: yv5my7hppo9.png] [/img]
پاسخ }
#4
اینم جوجه چینی ای که من درست کردم :
مواد لازم:
ارد گندم:1 پیمانه
ارد برنج: نصف پیمانه
ارد ذرت:نصف پیمانه
دلستر:به اندازه لازم
نمک و فلفل و زعفرام به میزان لازم
هر سه ارد رو مخلوط کنید و نمک و فلفل و زعفران رو اضافه کنید و بعد دلستر رو کم کم بیافزایید تا خمیر ی مثل ماست به دست بیاد 2 ساعت خمیر رو استراحت بدید و بعد مرغ هایی رو که به ضخامت بند انگشت بریدید رو در خمیر بزنید و در رو غن فراوان و داغ سرخ کنید.

[عکس: 20130506122252_IMAG1814.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم جوجه چینی من با دستورzig.rat hih(1782)Flowerysmile
[عکس: 20130809142209_060920131074.jpg]
پاسخ }
#6
Yum2Yum2Yum2Yum2

[عکس: 20130910182159_DSC_0534.jpg]
پاسخ }
#7
[عکس: 20131027180540_IMG_7553.JPG]
کانال فروشگاهی ملزومات گلهای کریستالی/تل/تاج/رومیزیآموزش رایگان و ارسال پکهای آموزشی به سراسر ایران
فروشگاه ملزومات گلهای کریستالی
پاسخ }
#8
اینم جوجه چینی من بدون سس تارتار...


[عکس: 86866140786682039902.jpg]
حوا که بغض کند،
حتی خدا هم اگر سیب بیاورد،
چیــــــــزی بجز آغوش آدم آرامش نمیکند...

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
جوجه چینی خودم پزhih
من قارچ و پیاز حلقه شده هم درست کردم


[عکس: 20131211142246_20130902_140830.jpg]
پاسخ }
#10
بار دوم خونه مادرشوهر که همه خیلی خوششون اومد
[عکس: 20131212073549_Photo1318.jpg][عکس: 20131212073727_Photo1319.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  جوجه کباب کنجدی چینی در ماهیتابه Galaxy 0 2,951 ۲۴-۱۰-۱۳۹۲, ۱۲:۰۵ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy