خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 2.62
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جوجه چینی با سس تاتار

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
جوجه چینی با سس تاتار
مواد لازم:
فیله مرغ 1 کیلو
کره 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم


مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه:
آرد 2 پیمانه
دلستر 1 پیمانه
شیر 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
جوش شیرین 0.5 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع 0.5 پیمانه


مواد لازم برای تهیه سس تاتار:
سس مایونز 3 قاشق سوپخوری
تخم مرغ پخته 1 عدد
خیارشور متوسط 4 عدد
پیازچه یا پیاز ریز شده 2 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق سوپخوری
خردل 1 قاشق چایخوری
آب لیمو ترش 2 قاشق سوپخوری
سویا سس 1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
میتوان به جای فیله مرغ از میگو، ماهی و انواع سبزیجات استفاده کرد فیله ها را حدود 5 دقیقه در کره تفت میدهیم فقط در حدی که یک بخار کوتاه به فیله مرغ داده شود بیشتر از آن نمیپزیم چون سفت میشود
روغن را داغ میکنیم دلستر را در ظرفی ریخته و شیر و تخم مرغ را اضافه کرده با همزن دستی هم میزنیم جوش شیرین و بکینگ پودر و فلفل و نمک و روغن را اضافه میکنیم و آرد را هم اضافه میکنیم (آرد را آرام و کم کم اضافه میکنیم)
این خمیر وقتی آماده شد باید آن را در یخچال گذاشت و 2 ساعت به آن استراحت داد اگر بیش از سه چهار ساعت این خمیر بماند کیفیت خود را از دست میدهد تا وقتی هم میزنیم که کامل صاف شود بعد داخل یخچال میگذاریم.

برای تهیه سس:
سس هم باید 2 یا 3 ساعت قبل آماده شود (این سس فرانسوی است) تخم مرغها را که خرد کرده ایم داخل ظرفی ریخته و خیارشور ریز رنده شده که آب آن را گرفته ایم را اضافه میکنیم
پیازچه ریز شده و جعفری خرد شده و خردل اضافه میکنیم آب لیمو را اضافه کرده و سویاسس را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم
میتوان سس کچاب هم اضافه کرد برای تهیه غذا فیله ها را داخل خمیر آماده شده میریزیم اگر به جای فیله مرغ از میگو استفاده میکنید
میگو نیازی به از قبل پخته شدن ندارد اما از شب قبل آنها را در یک عدد پیاز خرد شده و کمی آبلیمو یا سرکه میخوابانیم تا بوی نامطبوع آن گرفته شود و موقع مصرف داخل آبکش میریزیم تا فقط خود میگو بماند بعد داخل خمیر میریزیم تا سرخ کنیم.
روغن که کامل داغ شد فیله ها را آغشته به خمیر کرده و داخل روغن می اندازیم تا کامل برشته شود بعد از اینکه کامل سرخ شد داخل سبد یا کاغذ قرار میدهیم تا روغن اضافه گرفته شود (در حین سرخ کردن اگر خمیر از روی فیله جدا شد اضافه های خمیر را از ظرف خارج میکنیم) فیله ها را داخل ظرف پشت و رو میکنیم تا کامل سرخ شود.

[تصویر:  20120114202514_IMG_2383.JPG]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۴-۱۰-۱۳۹۰, ۱۰:۵۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mhsa, negin.s, گل شقایق, shamiiim, taghdirebolurin, sedyrad, Atefe joon, mirhoseini, تپراک, افسانه 52, مرضیه مهدی, **faezeh**, elipari
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 998


محل سکونت : تبریز
ارسال: #2
RE: جوجه چینی با سس تاتار
اینم جوجه ی چینی من با سس مثلا تارتار....من فیله های مرغ رو خورد کردم و با ابلیمو و زعفران و نمک فلفل مزه دار کردم...برا خمیر من 1/2 پ شر رو با اپ ارد و 2 تا تخم مرغ ویه دونه سفیده ی تخم مرغ که داشتم مخلوط کردم 1 ق م ب پ رو با ارد مخلوط کردم .نمک وفلفل زدم کمی هم زعفران غلیظ اضافه کردم بعد تیکه های مرغ و حلقه های سیب زمینی و پیاز رو به خمیر زدم و تو روغن داغ انداختم و حرارت رو کم کردم منم نگران بودم که فیله ها نپزه ولی کاملا پخته بود..پیاز و به ارد زدم تا خمیرروش بمونه وبا حرارت خیلی کم سرخ کردم تا پیازا کاملا سرخ شه....برا سس تار تار هم سس مایونز ,ماست,خیارشوررنده شده,پیازرنده شده و جعفری نداشتم بجاش شویدخشک و اویشن ریختم ...واقعاخیلییی خوشمزه شده بودYum2[تصویر:  20121113163218_.jpg]
امضای zig.rat
۲۳-۸-۱۳۹۱, ۰۷:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از zig.rat به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, گل شقایق, shamiiim, sedyrad, Atefe joon, افسانه 52, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
777
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1544


محل سکونت : در همین نزدیکی
ارسال: #3
RE: جوجه چینی با سس تاتار
[تصویر:  20121113173027_DSC01235.JPG]

ما این نوع جوجه چینی رو طبخ میکنیم
که منظورم از ما مامان جونمهhihمن از سسش اطلاعی ندارم لیکن بسیار خوش طعمه
ظمنا موادی رو که گیسو خانم زیبا برای سس فرمودن هم موادیه که مطمینا خوش طمعمی بیشتری رو داره باید امتحان کنم (کنیم)hih
امضای *heliya joon*
[img] [تصویر:  yv5my7hppo9.png] [/img]
۲۳-۸-۱۳۹۱, ۰۸:۰۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از *heliya joon* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, گل شقایق, shamiiim, negin.s, sedyrad, Atefe joon, elipari
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
537
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 2497


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: جوجه چینی با سس تاتار
اینم جوجه چینی ای که من درست کردم :
مواد لازم:
ارد گندم:1 پیمانه
ارد برنج: نصف پیمانه
ارد ذرت:نصف پیمانه
دلستر:به اندازه لازم
نمک و فلفل و زعفرام به میزان لازم
هر سه ارد رو مخلوط کنید و نمک و فلفل و زعفران رو اضافه کنید و بعد دلستر رو کم کم بیافزایید تا خمیر ی مثل ماست به دست بیاد 2 ساعت خمیر رو استراحت بدید و بعد مرغ هایی رو که به ضخامت بند انگشت بریدید رو در خمیر بزنید و در رو غن فراوان و داغ سرخ کنید.

[تصویر:  20130506122252_IMAG1814.jpg]
۱۶-۲-۱۳۹۲, ۰۱:۵۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
16 کاربر از mhsa به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, f.nik, negin.s, گل شقایق, niloofar00, 1368Sheri, hhaannii, shamiiim, N-M, anita.queen, sedyrad, Atefe joon, افسانه 52, mina.t, مدیون مهرت, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
205
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 309


محل سکونت : تهران
ارسال: #5
RE: جوجه چینی با سس تاتار
اینم جوجه چینی من با دستورzig.rat hih(1782)Flowerysmile
[تصویر:  20130809142209_060920131074.jpg]
۱۸-۵-۱۳۹۲, ۰۱:۲۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از marzi marzi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, sedyrad, angelll, McQueen, Atefe joon, mozhgan57, مرضیه مهدی, elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 998


محل سکونت : تبریز
ارسال: #6
RE: جوجه چینی با سس تاتار
Yum2Yum2Yum2Yum2

[تصویر:  20130910182159_DSC_0534.jpg]
امضای zig.rat
۱۹-۶-۱۳۹۲, ۰۵:۲۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از zig.rat به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, McQueen, قلب, Atefe joon, mozhgan57, elipari


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  جوجه کباب کنجدی چینی در ماهیتابه Galaxy 0 2,817 ۲۴-۱۰-۱۳۹۲ ۱۲:۰۵ عصر
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد