تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جوجه کباب زغالی
#1
Package_favorite 
جوجه کباب دودی در تابهYum2Yum2Yum2
من این دستور رو از وبلاگ دوست خوبم رویا جونwww.liliangol.blogfa.com درست کردم و واقعا میگم که معرکه بود حتی از جوجه روی منقل هم بهتر بود.من و همسری عاشقش شدیم .دستت درد نکنه رویاجون
و خواهش میکنم امتحان کنید و لذت ببرید

[عکس: 20120911202852_DSC01918.jpg]
مواد لازم :برای 5- 6 نفر
سینه مرغ بدون استخوان :750 گرم (حدودا 4 سینه )
پیاز متوسط :یک عدد
سیر :دو حبه
آبلیمو :4 قاشق غذا خوری
ماست :دو قاشق غذا خوری
روغن زیتون :دو قاشق غذا خوری
زعفران ونمک و روغن مایع :به میزان لازم
کره :25 گرم
ذغال :یک تکه بزرگ

طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ را در اندازه سه در دو سانتیمتر برش می دهیم .و پیاز حلقه شده و سیر خرد شده و ابلیمو وماست وروغن زیتون وزعفران دم کرده و نمک را به آن اضافه می کنیم وخوب مخلوط می کنیم .و حدود یک ساعت می گذاریم تا مزه دار بشه .
حالا جوجه را به سیخ چوبی می زنیم که حدودا شش سیخ می شه .
حالا کمی روغن مایع در ماهیتابه می ریزیم .و سیخ های کباب را در آن می چینیم .و کمی از مایع (که برای مزه دار شدن استفاده شده )را روی جوجه می ریزیم .
کره را به صورت ورقه های نازک برش می دهیم وروی سیخ ها قرار می دهیم .
در ماهیتابه را می گذاریم وحرارت را ملایم می کنیم تا حدود بیست دقیقه سینه ها بپزه و مقداری آب میندازه .
در این مرحله حرارت را زیاد می کنیم تا جوجه ها کاملا سرخ بشه . و سپس جوجه ها را بر می گردانیم تا کاملا برشته بشه .و شعله را خاموش می کنیم .
جوجه ها را در کنار ماهیتابه قرار می دهیم و مقداری روغن در یک کاسه کوچک می ریزیم ودر وسط ماهیتابه قرار می دهیم .
یک تکه ذغال را روی شعله نگه می داریم تا کاملا گداخته بشه .
سپس ذغال را در روغن می اندازیم وخیلی سریع در ماهیتابه را می گذاریم و حدود پنج دقیقه صبر می کنیم تا جوجه کباب دودی بشه .
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#2
این غذایی که دوست خوبمون یاد داد غذای مورد علاقه منه ولی من یکم متفاوت تر درست درست میکنم و مواد رو نمیذارم بمونه مزه دار بشه یکم هم مواد لازمم با شما فرق میکنه.بجای کاسه هم از یه تیکه کاغذ آلومینیوم استفاده میکنم کاغذ رو بهصورت کاسه درست میکنم توش یکم روغن میریزم و بعد زغال گداخته رو توی کاغذ آلومینیوم میذارم و درش رو میبندم.واقعا غذای خوشمزه و آسونیه واسه مهمونی هم عالییییه(1782)
زندگی ما بااندیشه های ماشکل میگیرد,نکته این است به چه می اندیشی؟
پاسخ }
#3
(۲۲-۰۶-۱۳۹۱, ۰۱:۱۶ ب.ظ)banooyekhune نوشته:  
(۲۲-۰۶-۱۳۹۱, ۰۱:۱۳ ب.ظ)فائزه بانو نوشته:  آره عزیزم
جوجه هارو میزاری یکطرف تابه و ظرف روغن و ذغال رو میزاری جایی که تو تابه براش باز کردی

ببشخیدا تو تابه روغنم هست یا نه فقط تو اون ظرفه روغن داریم ؟ بعد اون چیزایی سفید کنار بشقابتون پیازه ؟


اونا از این چیپس هاست که تو روغن سرخ میکنن
مادر همسری از سوریه برام آورده
عزیزم روغن توی تابه همونیه که جوجه هارو باهاش سرخ کردین دیگه
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#4
اول از هر چيز بگم كه خيلي گشتم تو انجمن اما دستور اين غذا رو نديدم اميدوارم كه واقعا نباشه من شرمنده مديران محترم نشم اما اگه بود زحمت جابجايي دستور و منتقل كردنش به سر جاش يا حذف كردنش ميفته به گردن شما مدير محترم!

من اين دستور غذارو 3سال پيش از تلوزيون گرفتم و شده جز غذاهاي ثابت ما

[عکس: 20130101152607_7.jpg]
مواد لازم:
مرغ بدون استخوان به ميزان دلخواه
ماست كم چرب 2 قاشق غذاخوري
سس مايونز 2 قاشق غذاخوري
سركه 2 قاشق غذا خوري
زعفران دم كرده 2 قاشق غذا خوري
فلفل قلمي سبز تند 1تا 2 عدد
سير رنده شده 2 حبه
يه تكه زغال و يه مقدار كاغذ آلومينيوم
(مواد رو خودتون ميتونيد بيشتر كنيد و اگه سس مايونز رو بخاطر رژيم دوست نداريد استفاده كنيد ميتونيد كمش كنيد و مقدار ماست رو بيشتر كنيد)
اول تو يه ظرف ماست و سس مايونز و سركه و زعفران رو خوب مخلوط ميكنيد تا يكدست بشه
بعد تو قابمه فلفل قلمي هارو حلقه حلقه خرد ميكنيم و با سير رنده شده با روغن خيلي كم بدون زردچوبه يا ادويه جات تفت ميديم(روغنش حتما كم باشه چون خود غذا بعدا از خودش روغن ميده)
بعد مرغ هارو به سير و فلفل اضافه ميكنيم و بازم تفت ميديم اما سرخ نميكنيم وقتي يكم رنگ مرغا عوض شد اون مايعي كه از مخلوط سس و ماست....درست كرديم رو روي مرغا ميريزيم و با شعله كم ميزاريم تا مرغا نرم بشن مرغها كه نرم شد وغذا جا افتاد آماده است اما قبل از سرو غذا بايد اونو دودي كنيد
حالا يه تيكه زغال رو ميزاريم روي اجاق تا خوب گداخته يا همون قرمز بشه با كمك يه تيكه كاغذ آومينيوم يه چيزي شبيه كاسه يا قالب كيك فنجوني درست كنيد زير غذارو كه خاموش كرديد اون كاغذ آلومينوم كاسه ايي شكل رو بزاري داخل قابلمه غذاتون داخلش رو هم يه مقدار روغن مايع بريزيد و اون تيكه زغال رو بزاريد داخل همون كاغذ آلومينيومه كه به خاطر روغني كه توش ريختين سريع شروع ميكنه به دود كردن شما هم بايد خيلي سريع درب قابلمتنو رو ببنديد و اگه سوراخي رو در قابلمه هست اون رو هم پوشش بديد تا اين دود به خورد غذا بره ده دقيقه بعد غذاي بسيار لذيذ شما با عطر و بوي متفاوت آماده است
نوش جان
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم جوجه کباب دودی من البته با گوشت بوقلمون hih با تشکر از فائزه بانوی عزیزFlowerysmile

[عکس: 20130406102344_IMG_0346.JPG]

[عکس: 20130406102613_IMG_0347.JPG]
خدا جونم شکرت اول آبان قشنگترین هدیه عمرم رو بهم دادی پسر گلمFlowerysmileخدا جون عاششششششششششقتم.
پاسخ }
#6
[عکس: 20130520123559_Photo3292.jpg]

خانما جوجه یکم خشک بود مشکلش چی هست؟
[عکس: 20130103165804_20121111120306_31.jpg]
پاسخ }
#7
[عکس: 20130520134349_DSC06536.JPG]

مرغ رو به روش دلخواه مزه دار کنین (میتونین توی مخلوط زعفران دم کرده و نمک و فلفل و آبلیمو و ...) مدت چند ساعت مزه دار کنین
یک تابه ای رو انتخاب کنین که بزرگ باشه
داخلش زغال بریزین و هم میتونین جوجه ها رو سیخ بزنین یا اینکه بدون سیخ همراه 2 قاشق غذاخوری روغن توی تابه ، روی حرارت بزارین
سعی کنین جوجه ها رو طوری بزارین توی تابه که زغال بهشون نچسبه و با فاصله ی کمی ازشون قرار بگیره و در تابه حتما باید بسته باشه
حرارت رو ملایم کنین تا مرغها مغز پخت بشن .


[عکس: 20130520134431_DSC06524.JPG]

[عکس: 20130520134453_DSC06528.JPG]

[عکس: 20130520134520_DSC06529.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#8
این هم یه روش دیگه برای جوجه های دودی توی تابه Yum2
اول از همه مرغتون رو با ادویه ی دلخواه مزه دار رو کنین

[عکس: 20130520135743_BGC3.jpg]

[عکس: 20130520135905_Chicken-thighs-seasoned-w...pepper.jpg]

بعد باید زغالهای روشن رو ته یک تابه ی گود بریزین

[عکس: 20130520135721_Charcoal-in-a-pile.jpg]

و اینکه حواستون باشه مرغها رو روی پایه فلزی طوری قرار بدین که زیرش یه ظرف آلومینیومی بتونین بزارین یا حداقل مستقیم بالای زغال نزارین تا آب مرغ روی زغال نریزه

[عکس: 20130520140216_Thighs-in-a-ring-around-the-charcoal.jpg]

[عکس: 20130520140347_Thighs-at-1-hour.jpg]

در تابه رو بزارین و منتظر کبابهای خوشمزه باشین
مدت زمان پخت هم بستگی به اندازه های مرغتون داره که میتونین بعد از 15 تا 20 دقیقه بهش سر بزنین

[عکس: 20130520140555_Getting-closer.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
اینم روش درست کردن مرغ درسته به سبک دودی Yum2
[عکس: 20130520135310_beer_can_chickn_2.jpg.pag...aflu5c.jpg]

[عکس: 20130520141523_beer_can_chickn_5.jpg]

[عکس: 20130520141540_beer_can_chickn_1.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#10
اینم از جوجه های من عااالی بود .. ممنونFlowerysmileFlowerysmile
Yum2Yum2
[عکس: 20130704141138_100_4070.JPG]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  جوجه کباب فسنجونی (جوجه کباب ترش) Galaxy 11 9,346 ۲۲-۰۲-۱۳۹۶, ۰۶:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: گلسان
  جوجه کباب زعفرانی بی استخوان به روش رستورانی Galaxy 12 18,834 ۱۸-۰۱-۱۳۹۶, ۰۵:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: مرضی سادات
  جوجه کباب چوبی در فر sima 42 30,880 ۳۰-۰۲-۱۳۹۵, ۱۲:۴۶ ب.ظ
آخرین ارسال: mayok
  جوجه کباب حلزونی laleh joon 3 2,712 ۱۸-۰۲-۱۳۹۵, ۱۰:۱۸ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  جوجه کباب گیس باف laleh joon 2 2,102 ۱۲-۰۲-۱۳۹۵, ۰۵:۲۳ ق.ظ
آخرین ارسال: مامی ایلیا و الینا
  جوجه کباب نعنایی Galaxy 1 1,277 ۲۶-۰۹-۱۳۹۴, ۱۲:۲۰ ب.ظ
آخرین ارسال: nazgitta
  نکاتی برای تهیه یه جوجه کباب عالی *nazanin* 17 9,692 ۲۱-۰۲-۱۳۹۳, ۱۰:۵۶ ق.ظ
آخرین ارسال: گشنمه
  فهرست تاپیکهای موجود در زیرانجمن کباب جوجه niloofar00 0 465 ۰۳-۱۲-۱۳۹۲, ۰۲:۳۹ ق.ظ
آخرین ارسال: niloofar00