خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جوجه کباب زغالی

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
Package_favorite جوجه کباب زغالی
جوجه کباب دودی در تابهYum2Yum2Yum2
من این دستور رو از وبلاگ دوست خوبم رویا جونwww.liliangol.blogfa.com درست کردم و واقعا میگم که معرکه بود حتی از جوجه روی منقل هم بهتر بود.من و همسری عاشقش شدیم .دستت درد نکنه رویاجون
و خواهش میکنم امتحان کنید و لذت ببرید

[تصویر:  20120911202852_DSC01918.jpg]
مواد لازم :برای 5- 6 نفر
سینه مرغ بدون استخوان :750 گرم (حدودا 4 سینه )
پیاز متوسط :یک عدد
سیر :دو حبه
آبلیمو :4 قاشق غذا خوری
ماست :دو قاشق غذا خوری
روغن زیتون :دو قاشق غذا خوری
زعفران ونمک و روغن مایع :به میزان لازم
کره :25 گرم
ذغال :یک تکه بزرگ

طرز تهیه :

ابتدا سینه مرغ را در اندازه سه در دو سانتیمتر برش می دهیم .و پیاز حلقه شده و سیر خرد شده و ابلیمو وماست وروغن زیتون وزعفران دم کرده و نمک را به آن اضافه می کنیم وخوب مخلوط می کنیم .و حدود یک ساعت می گذاریم تا مزه دار بشه .
حالا جوجه را به سیخ چوبی می زنیم که حدودا شش سیخ می شه .
حالا کمی روغن مایع در ماهیتابه می ریزیم .و سیخ های کباب را در آن می چینیم .و کمی از مایع (که برای مزه دار شدن استفاده شده )را روی جوجه می ریزیم .
کره را به صورت ورقه های نازک برش می دهیم وروی سیخ ها قرار می دهیم .
در ماهیتابه را می گذاریم وحرارت را ملایم می کنیم تا حدود بیست دقیقه سینه ها بپزه و مقداری آب میندازه .
در این مرحله حرارت را زیاد می کنیم تا جوجه ها کاملا سرخ بشه . و سپس جوجه ها را بر می گردانیم تا کاملا برشته بشه .و شعله را خاموش می کنیم .
جوجه ها را در کنار ماهیتابه قرار می دهیم و مقداری روغن در یک کاسه کوچک می ریزیم ودر وسط ماهیتابه قرار می دهیم .
یک تکه ذغال را روی شعله نگه می داریم تا کاملا گداخته بشه .
سپس ذغال را در روغن می اندازیم وخیلی سریع در ماهیتابه را می گذاریم و حدود پنج دقیقه صبر می کنیم تا جوجه کباب دودی بشه .
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۴-۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ عصر، توسط 1368Sheri.)
۲۱-۶-۱۳۹۱, ۱۰:۰۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
26 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mara60, سمیه گلبانو, رويا صادقي, مه رز, zelish, ایران دخت, طاهره 52, negin.s, بی نام و نشانم, niloofar00, shamim_13, **faezeh**, نادیاناز, mis gold, ladybird68, مریم بانو 67, کارن, yzfatemeh, saji68, zigurat, اسما حسینی, carpet, Zahra.O, بید مجنون1, زهرا77, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
88
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 293


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: جوجه کباب دودی درتابه
این غذایی که دوست خوبمون یاد داد غذای مورد علاقه منه ولی من یکم متفاوت تر درست درست میکنم و مواد رو نمیذارم بمونه مزه دار بشه یکم هم مواد لازمم با شما فرق میکنه.بجای کاسه هم از یه تیکه کاغذ آلومینیوم استفاده میکنم کاغذ رو بهصورت کاسه درست میکنم توش یکم روغن میریزم و بعد زغال گداخته رو توی کاغذ آلومینیوم میذارم و درش رو میبندم.واقعا غذای خوشمزه و آسونیه واسه مهمونی هم عالییییه(1782)
امضای بهار1365
زندگی ما بااندیشه های ماشکل میگیرد,نکته این است به چه می اندیشی؟
۲۲-۶-۱۳۹۱, ۰۱:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از بهار1365 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
monamona, طاهره 52, **faezeh**, کارن
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: جوجه کباب دودی درتابه
(۲۲-۶-۱۳۹۱ ۰۱:۱۶ عصر)banooyekhune نوشته شده توسط:  
(۲۲-۶-۱۳۹۱ ۰۱:۱۳ عصر)فائزه بانو نوشته شده توسط:  آره عزیزم
جوجه هارو میزاری یکطرف تابه و ظرف روغن و ذغال رو میزاری جایی که تو تابه براش باز کردی

ببشخیدا تو تابه روغنم هست یا نه فقط تو اون ظرفه روغن داریم ؟ بعد اون چیزایی سفید کنار بشقابتون پیازه ؟


اونا از این چیپس هاست که تو روغن سرخ میکنن
مادر همسری از سوریه برام آورده
عزیزم روغن توی تابه همونیه که جوجه هارو باهاش سرخ کردین دیگه
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۸-۳-۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ عصر، توسط negin.s.)
۲۲-۶-۱۳۹۱, ۱۱:۰۹ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, baran7, niloofar00, ناهید طاهری, مامان هنرمند, زهرا77
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
477
تاریخ عضویت:
مرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3379


محل سکونت : خانوم گل
ارسال: #4
مرغ دودي زعفراني
اول از هر چيز بگم كه خيلي گشتم تو انجمن اما دستور اين غذا رو نديدم اميدوارم كه واقعا نباشه من شرمنده مديران محترم نشم اما اگه بود زحمت جابجايي دستور و منتقل كردنش به سر جاش يا حذف كردنش ميفته به گردن شما مدير محترم!

من اين دستور غذارو 3سال پيش از تلوزيون گرفتم و شده جز غذاهاي ثابت ما

[تصویر:  20130101152607_7.jpg]
مواد لازم:
مرغ بدون استخوان به ميزان دلخواه
ماست كم چرب 2 قاشق غذاخوري
سس مايونز 2 قاشق غذاخوري
سركه 2 قاشق غذا خوري
زعفران دم كرده 2 قاشق غذا خوري
فلفل قلمي سبز تند 1تا 2 عدد
سير رنده شده 2 حبه
يه تكه زغال و يه مقدار كاغذ آلومينيوم
(مواد رو خودتون ميتونيد بيشتر كنيد و اگه سس مايونز رو بخاطر رژيم دوست نداريد استفاده كنيد ميتونيد كمش كنيد و مقدار ماست رو بيشتر كنيد)
اول تو يه ظرف ماست و سس مايونز و سركه و زعفران رو خوب مخلوط ميكنيد تا يكدست بشه
بعد تو قابمه فلفل قلمي هارو حلقه حلقه خرد ميكنيم و با سير رنده شده با روغن خيلي كم بدون زردچوبه يا ادويه جات تفت ميديم(روغنش حتما كم باشه چون خود غذا بعدا از خودش روغن ميده)
بعد مرغ هارو به سير و فلفل اضافه ميكنيم و بازم تفت ميديم اما سرخ نميكنيم وقتي يكم رنگ مرغا عوض شد اون مايعي كه از مخلوط سس و ماست....درست كرديم رو روي مرغا ميريزيم و با شعله كم ميزاريم تا مرغا نرم بشن مرغها كه نرم شد وغذا جا افتاد آماده است اما قبل از سرو غذا بايد اونو دودي كنيد
حالا يه تيكه زغال رو ميزاريم روي اجاق تا خوب گداخته يا همون قرمز بشه با كمك يه تيكه كاغذ آومينيوم يه چيزي شبيه كاسه يا قالب كيك فنجوني درست كنيد زير غذارو كه خاموش كرديد اون كاغذ آلومينوم كاسه ايي شكل رو بزاري داخل قابلمه غذاتون داخلش رو هم يه مقدار روغن مايع بريزيد و اون تيكه زغال رو بزاريد داخل همون كاغذ آلومينيومه كه به خاطر روغني كه توش ريختين سريع شروع ميكنه به دود كردن شما هم بايد خيلي سريع درب قابلمتنو رو ببنديد و اگه سوراخي رو در قابلمه هست اون رو هم پوشش بديد تا اين دود به خورد غذا بره ده دقيقه بعد غذاي بسيار لذيذ شما با عطر و بوي متفاوت آماده است
نوش جان
امضای monamona
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-۱۰-۱۳۹۱ ۰۵:۵۶ عصر، توسط monamona.)
۱۲-۱۰-۱۳۹۱, ۰۵:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
25 کاربر از monamona به دلیل این ارسال سپاس کرده.
KHATEREH KHANOOM, مهرنوش طلا, tarannom66, ghazalii, aysel, khanumi, rfateme, بانوی مهر, سمیه گلبانو, یاسی123, eve, مامان الی, homa4290, negin.s, kapsul, سمیرا مامان شهاب, niloofar00, shamim_13, کارن, MARZIE SADAT, 1368Sheri, ناهید طاهری, مامان هنرمند, زهرا77, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
57
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 213


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: جوجه کباب دودی درتابه
اینم جوجه کباب دودی من البته با گوشت بوقلمون hih با تشکر از فائزه بانوی عزیزFlowerysmile

[تصویر:  20130406102344_IMG_0346.JPG]

[تصویر:  20130406102613_IMG_0347.JPG]
امضای minai
خدا جونم شکرت اول آبان قشنگترین هدیه عمرم رو بهم دادی پسر گلمFlowerysmileخدا جون عاششششششششششقتم.
۱۷-۱-۱۳۹۲, ۱۱:۵۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
19 کاربر از minai به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, 162, سمیه گلبانو, negin.s, فائزه بانو, Linda, *leyla, asal arya, پارانزیم, shamiiim, niloofar00, kapsul, 1368Sheri, shamim_13, **faezeh**, mis gold, آسمان شب, N-M, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 194


محل سکونت : مشهد
ارسال: #6
RE: جوجه کباب دودی درتابه
[تصویر:  20130520123559_Photo3292.jpg]

خانما جوجه یکم خشک بود مشکلش چی هست؟
امضای mafsaneh
[تصویر:  20130103165804_20121111120306_31.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-۲-۱۳۹۲ ۰۳:۲۵ عصر، توسط mafsaneh.)
۳۰-۲-۱۳۹۲, ۰۲:۰۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از mafsaneh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, asal arya, پارانزیم, shamiiim, niloofar00, kapsul, 1368Sheri, zigurat, Atefe joon


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  جوجه کباب زعفرانی بی استخوان به روش رستورانی Galaxy 11 16,099 ۲-۵-۱۳۹۵ ۰۲:۵۶ عصر
آخرین ارسال: asalkhanom
  جوجه کباب چوبی در فر sima 42 27,148 ۳۰-۲-۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ عصر
آخرین ارسال: mayok
  جوجه کباب حلزونی laleh joon 3 2,337 ۱۸-۲-۱۳۹۵ ۱۰:۱۸ صبح
آخرین ارسال: Galaxy
  جوجه کباب گیس باف laleh joon 2 1,762 ۱۲-۲-۱۳۹۵ ۰۵:۲۳ صبح
آخرین ارسال: مامی ایلیا و الینا
  جوجه کباب نعنایی Galaxy 1 1,027 ۲۶-۹-۱۳۹۴ ۱۲:۲۰ عصر
آخرین ارسال: nazgitta
  جوجه کباب فسنجونی (جوجه کباب ترش) Galaxy 11 7,784 ۲۴-۷-۱۳۹۴ ۱۱:۵۳ صبح
آخرین ارسال: چشم عسلی65
  نکاتی برای تهیه یه جوجه کباب عالی *nazanin* 17 8,965 ۲۱-۲-۱۳۹۳ ۱۰:۵۶ صبح
آخرین ارسال: گشنمه
  فهرست تاپیکهای موجود در زیرانجمن کباب جوجه niloofar00 0 403 ۳-۱۲-۱۳۹۲ ۰۲:۳۹ صبح
آخرین ارسال: niloofar00


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد