خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

جيگولوف روسي

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
87
تاریخ عضویت:
Jun 2014
مدال ها

اعتبار: 146


محل سکونت : شيراز
ارسال: #1
جيگولوف روسي
سلام خانم گلا
اين خوراك خيلي پر كالري و خوشمزس اما بسياااااااار سنگينه و زود حجمه معدرو پر ميكنه.

مواد لازم براي سس :
شير 1 پيمانه
خامه 2 ق غ
كره چون فقط براي عطرو بوش هست نصف يك كره 250 گرمي
آرد سفيد 1 ق غ
كمي هم فلفل سياه

شير و آرد را روي گاز ميگذاريم و هم ميزنيم تا كمي غليظ شود بعد كره را اضافه كرده و هم ميزنيم مخلوط كه شد گاز را خاموش كرده و فلفل و خامه را اضافه كنيد و هم بزنيد

مواد لازم :
مرغ فيله شده 6 تا 7 تيكه
زعفران دم كرده يك استكان
آبليمو 1/3 استكان
قارچ 250 گرم ( يك بسته )
فلفل دلمه 1 عدد
سيب زميني پخته 4 تا 5 عدد متوسط
شويد تازه 1/2 استكان
نمك به ميزان لازم
پنير پيتزا به ميزان لازم

اول زعفران آبليمو و نمك را مخلوط مي كنيم و مرغ ها را براي 20 دقيقه در اين محلول ميگذاريم
قارچ ؛ سيب زميني آب پز و فلفل را خرد كرده و كنار مي گذاريم
مرغ ها را در تابه با شعله زياد تفت ميدهيم طوري كه دو طرف مرغ ها طلايي شود
كف ظرف مورد نظر را به مقدار خيلي كم چرب مي كنيم و مرغ ها را در ظرف با فاصله ميچينيم
بقيه مواد را در تابه ريخته و آنها را نيز تفت ميدهيم شويد را هم اضافه ميكنيم بعد گاز را خاموش ميكنيم.روي مرغ ها سس را ريخته بعد مواد را روي آن ميريزيم..در آخر هم پنير پيتزا ميريزيم و در فر با درجه 180 درجه به مدت 20 الي 25 دقيقه ميگذاريم

[عکس: 20150302214154_IMAG0496.jpg]

[عکس: 20150302214240_IMAG0497.jpg]


ميتونين از مقدار سيب زميني كم كنين و چند عدد هويج پخته شده خرد كنين و به مواد اضافه كنين
(آخرین تغییر در ارسال: 03-03-2015, 01:13 AM توسط خانم بهار.)
02-03-2015, 09:43 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد