خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 17 رأی - میانگین امتیازات: 3.41
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حریره بادام

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
حریره بادام
مواد لازم:
بادام 400 گرم
آرد برنج 4 ق س
شکر 4 ق س
آب 3 پیمانه

طرز تهیه:
بادومهارو یه ساعت داخل آب جوش قرار بدین تا پوستش براحتی کنده بشه.
بعد چرخش کنین
بادوم چرخ شده رو با آب و آرد مخلوط کنین و روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه
اگه نمیخواین بادم توش باشه بعد از چرخ کردن داخل تنظیف بذارین و روش آب بریزین تا کاملا شیره ش خارج بشه بعد سایر مواد رو بریزین و بذارین غلیظ بشه.
مامان منم همین کارو میکردن

[تصویر:  20120220182151_634312858664536250.jpg]
اینم از مجله آشپزی خانواده سیبز شماره 51 براتون تایپ کردم
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱-۱۲-۱۳۹۰, ۰۸:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
soheila.aida, Nahid.Mohammadi, مهرناز مامانی
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
451
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 747


محل سکونت : ahvaz
ارسال: #2
RE: حریره بادام
فرنی یاحریره بادوم : ( پایان 4ماهگی)

آرد برنج : 1 قاشق غذاخوری - شیر خشک 1:پیمانه یا شیر مادر 2قاشق - آب : 1 فنجون
آب و آرد برنج رو میزارین روی شعله که کم تا جوش بیاد و بعد مرتب هم میزنین تا بپزه و قوام بیاد. حدوداً 10 دقیقه ای آماده میشه. اگه خواستین با شیر خشک یا شیر مادر درست کنین بعد از پختن (دقت کنین بعد از پختن) با مواد مخلوطش کنین و بدین نی نی گلتون بخوره.
برای درست کردن حریره بادوم هم به مواد بالا 1 قاشق مربا خوری پودر بادوم که بهتره خودتون آسیابش کنین (معادل 4عدد بادوم خام) رو اضافه کنین و بزارین همه باهم بپزه
نکته 1:نیازی به اضافه کردن شکر نیست.
نکته2: تا 1سالگی نمک و شکر و به غذای نی نی اضافه نکنین مگر در مقادیر خیلی کم
نکته 3: به جای بادام از پسته نیز میتوان استفاده کرد که بسیار خوشمزس البته بعد از یک سال
توضیح : توی فرنی میشه از یک تکه موز یا یک عدد خرما استفاده شه یا یه زرده تخم مرغ برای تغییر زائقه نی نی
امضای pari
[تصویر:  20130612022241_20130120225740_2012122301...2_jpg3.jpg]

به سلامتی مادر بخاطر اینکه همیشه از غمهامون شنید اما هیچوقت از غمهاش نگفت
به سلامتی لرزش دستهای پیر پدر
۱۶-۶-۱۳۹۱, ۰۸:۳۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از pari به دلیل این ارسال سپاس کرده.
soheila.aida, مهرناز مامانی
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11674


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: حریره بادام
[تصویر:  20160125110609_IMG_7392.JPG]
10 عدد بادام
1 ق م آرد برنج
1 استکان یا 60 میلی شیر خشک یا شیر مادر یا شیر پاستوریزه
شکر در صورت دلخواه کودک
[تصویر:  20160125110748_IMG_7394.JPG]
بادام ها رو در آب گرم خیس کرده و پوست قهوه ایی را جدا کنید.بعد پودر کرده و روی پودر بادامها در چند مرحله آب اضافه کنید به اندازه 1 استکان .بعد در تنظیف ریخته و شیره بادام را بگیرید.
شیره بادام+شیر+آرد برنج و شکر درصورت دلخواه و علاقه کودک را در قابلمه کوچک مخلوط و با حرارت ملایم 15 تا 20 دقبقه بپزید.
[تصویر:  20160125111327_IMG_7367.JPG]
این غذا را از 1 تا 10 ق م میتونین بنابر تقاضای کودک به او بدهید.
[تصویر:  20160125111350_IMG_7369.JPG]
۵-۱۱-۱۳۹۴, ۱۱:۱۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, ایران دخت, 20neda20, معصومه خانومی, 1368Sheri, گلسان, قلب



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد