تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حریره بادام
#1
در شروع غذای کمکی ،بهتر است غذایی که با آرد برنج تهیه شده است به کودک بدهید
زیرا حساسیت نسبت به برنج بسیار نادر و هضم ان بسیار آسان است.

[عکس: 20141102162656_IMG_1211.JPG]
پوست بادام را با ریختم آبجوش به روی آن جدا کردهسپس در مخلوط کن ریخته و بصورت پودر در آورید.
پودر بادام را در وسط پارچه تمیز و ظریفی ریخته و روی آن کمتر از 1 لیوان آب ریخته و میگذاریم تا شیره بادام بدست آید.
پودر بسیار نرم آرد برنج به شیره بادام افزوده در ظرف لعابی یا مسی ریخته و بمدت 20 دقیقه با حرارت بسیار کم میگذاریم تا حریره پخته شود .همزدن فراموش نشود.
بعد شکر را افزوده و همزده و بعد از بدست آوردن غلیظت کافی خاموش میکنیم.
بعد از چند روز استفاده از حریره بادام میتوان در آخر پخت حریره یک استکان شیر مادر هم به آن افزود تا بصورت فرنی درآید.
بعد از یکی دو هفته میتوان بجای حریره بادام فرنی به کودک داد.

10 عدد بادام
1 ق م آرد برنج
1/2 ق چ شکر
1 استکان آب که به پودر بادام اضافه کرده ایم.


بعد از اینکه کودک عادت به هضم حریره کرد اندک اندک پودر بادام نیز در حریره میریزیم
پاسخ }
#2
فرنی بادام یا حریره بادام
3عدد بادام
اق غ آرد برنج
ا ق م شکر
ا لیوان شیر
بادام را در آب جوش خیس کرده و سپس پوست آن را گرفته و پودر یا رنده کنید و با 1 قاشق غذاخوری پر آرد برنج و 1 قاشق مرباخوری شکر مخلوط کرده و داخل یک لیوان شیر جوشیده سرد شده بریزید و روی حرارت ملایم آن را به هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.

[عکس: 20140724025807_IMG_0798.JPG]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Khelpcenter حریره جو با سیب وخرما بهاران آبیدر 0 451 ۱۰-۰۵-۱۳۹۳, ۱۰:۰۰ ب.ظ
آخرین ارسال: بهاران آبیدر