تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حلقه ی رول شکلاتی
#1
[عکس: 20130511115837_DSCF7862.JPG]

[عکس: 20130511115805_DSCF7896.JPG]
مواد لازم:

500 گرم آرد
100 گرم پودر قند
مقدار خیلی کم نمک
25 گرم مخمر
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق چای خوری وانیل
100 گرم کره در دما ی اتاق
200 میلی لیتر شیر گرم

400 گرم شکلات صبحانه

1 عدد تخم مرغ هم زده
پودر قند
بادام، گردو، فندق، شکلات چیپس خرد شده و ... (اختیاری)

طرز تهیه:
آرد ، شکر و نمک و مخمر رو با شیر ولرم مخلوط کنین تا مخمر کاملا حل بشه
تخم مرغ ، وانیل و کره ینرم رو به مواد بالا اضافه و خوب مخلوط کنین تا خمیر صاف و یکدستی بدست بیارین
[عکس: 20130511115509_DSCF7770.JPG]

خمیر رو توی یک ظرف بزارید و با پارچه پوشش بدین و بزارین 1 ساعت استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه
[عکس: 20130511115526_DSCF7780.JPG]

خمیر رو روی سطح آرد پاشی به شکل مستطیل پهن کنین و روی اون شکلات صبحانه بمالید و رول کنین و رول رو به شکل حلقه در بیارین(سر و ته اون رو به هم بچسبونین)
[عکس: 20130511115556_DSCF7800.JPG]

یه لیوان وسط این رول بزارین تا سوراخ وسط حلقه بسته نشه .2ساعت به این حلقه استراحت بدین
[عکس: 20130511115642_DSCF7809.JPG]


فر رو با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنین و حلقه ی نون رو توی سینی فر بزارین و روی اون رو تخم مرغ بمالید و پودر قند بپاشین
40 تا 45 دقیقه بهش زمان بدین تا روی نون طلایی بشه

[عکس: 20130511115711_DSCF7832.JPG]



[عکس: 20130511115748_DSCF7923.JPG]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#2
[عکس: 20140625103537_DSC_1076.JPG]

مواد لازم

آرد نان ( آرد قوی): 200 گرم
شکر : 20 گرم
نمک : 4 گرم
خمیر مایه خشک فوری : 4 گرم
تخم مرغ : 50 گرم
زرده تخم مرغ : 20 گرم + مقداری برای رومال روی نان
شیر : 75 گرم
کره (خرد شده) : 100 گرم
شکلات ( خرد شده) : 100 گرم


[عکس: 20140625110002_DSC_1080.JPG]

طرز تهیه

1-آرد،شکر،نمک،خمیر مایه،تخم مرغ کامل ،زرده و شیر را با خمیرزن خوب مخلوط کنید(5-8 دقیقه) تا نرم و الاستیکی شود.
2-کره را اضافه کرده و 10 دقیقه ورز دهید.ظرف مناسبی را چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید و روی آن را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای اتاق استراحت دهید.
3-روی سطح آرد پاشی شده ،خمیر را کمی ورز دهید و آن را گرد کنید سپس دوباره روی آن را بپوشانید و بگذارید تا 20 دقیقه ی دیگر استراحت کند.
4-خمیر را با وردنه باز کرده و به مستطیلی به ابعاد 15 در 20 باز کنید.روی آن شکلات خرد شده بریزید و خمیر را رول کنید و به قالب گرد میان تهی که قبلا چرب کردید،منتقل کنید.روی آن را بپوشانید و بگذارید تا 1 ساعت دیگر هم استراحت کند.

[عکس: 20140625110044_DSC_1069.JPG]
[عکس: 20140625110121_DSC_1070.JPG]
[عکس: 20140625110152_DSC_1071.JPG]
[عکس: 20140625110227_DSC_1072.JPG]

5-فر را بروی 190 درجه روشن کنید.
6-روی نان را با زرده تخم مرغ رومال کنید و در فر از پیش گرم شده به مدت 20-25 دقیقه بگذارید تا طلایی شود.


[عکس: 20140625110259_DSC_1074.JPG]

نوش جانFlowerysmile

ترجمه و دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نان حلقه ای شکلاتی negin.s 3 3,003 ۱۸-۰۵-۱۳۹۴, ۰۹:۴۳ ق.ظ
آخرین ارسال: negare