خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حلوای آذربایجان

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #1
حلوای آذربایجان
این حلوارو بیشتر در آذربایجان شرقی وغربی برا مراسم های مختلف حتی ماه رمضان درست میکنن مواد لازم:
آرد:5/1 کیلو
نثار:1کیلو
روغن جامد:500گرم
روغن مایع:250گرم
گلاب: نصف پیمانه
زعفران: به دلخواه
پودر هل: "
کاکائو: "
پودر زنجبیل: "
اول روغن را داغ کنید وبعد آرد را ریخته خوب تفت میدهیم واصلا دست نمیکشیم تا خوب تفت بخوره وبوی خامی آرد از بین بره رنگ آرد طلایی شود یا همون قهوه ای روشن نبایدرنگش تیره بشه سپس از روی شعله گاز برمیداریم 10دقیقه به همین حالت بمونه
تا از حرارت بیفته بعدا نثار روکم کم اضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم ومقداری پودر هل وپودرزنجبیل ریخته ومخلوط کنید سپس اگه خواستین سه رنگ درست کنین سه قسمت کنید قسمت اول را سفید به قسمت دوم کاکائو قسمت سوم زعفران حل شده اضافه میکنید گلاب را به قسمت زعفرانی اضافه میکنیم به بقیه اضافه نمیکنیم به جای روغن جامد میتونین ازکره معمولی یا حیوانی که ما بهش( ساری یاق) میگیم استفاده کنید که خیلی خوشمزه میشه ومیتونید توی سینی ردیف اول قسمت زعفرانی را پهن کنید روی اون سفید وروی اون کاکائویی را باز کنید وسپس کمی میذارید خنک بشه و بعد به شکل لوزی یا مربع هر شکلی خواستید برش بزنید
حتی روی نایلون را کمی چرب کنید ورول کنید وپس از خنک شدن بورش بزنید در هر مرحله بریدن چاقو را تمیز کنید خیس کنید وبورش بزنید از قالبهای مختلف هم میتونید استفاده کنید
علت اینکه فقط به قسمت زعفرانی گلاب میزنیم اینکه زود سفت میشه وباید زیرقرار بگیره وبقیه که گلاب ندارن راحت میتونید رویش بمالید یا پهن کنید(زنجبیل بیشتر باشه خوشمزه میشه) زعفران را بحدی اضافه کنید تا رنگ دلخواهتون بدست بیاد اینم بگم اگه اولش زیاد تفت بدین رنگش از طلایی رد بشه وتیره بشه رنگ زعفران هم رنگشو خوب نمیکنه پس خیلی مهمه در واقع این حلوا خیلی حساسه با تجربه اول شاید خوب نشه پس نامید نشین
و ضمنا مقدار مواد برا نذریه شما میتونید نصف کنید.
[تصویر:  20111231211255_DSC03847.JPG]
[تصویر:  20111231211441_.JPG]
[تصویر:  20111231211552_DSC03849.JPG]
[تصویر:  20111231211714_DSC03845.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۱۰-۱۰-۱۳۹۰, ۱۱:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, elipari, McQueen, hanigoli, Galaxy
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #2
RE: حلوا
(۱۱-۱۰-۱۳۹۰ ۰۹:۵۵ صبح)shivaa نوشته شده توسط:  ببخشید پارانزیم جان....نثار چیه؟؟!hahih

شرمنده شیوا جون پیامتمنو تازه دیدم همون پودر شکر یا قند
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۱-۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ عصر، توسط sima.)
۱۱-۱۰-۱۳۹۰, ۰۲:۱۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
318
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 898


محل سکونت : اروميه
ارسال: #3
RE: حلوای آذربایجان
Yum2Yum2Yum2
[تصویر:  20130808132828_2264.JPG]
امضای naz bano
۱۷-۵-۱۳۹۲, ۱۲:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از naz bano به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, z.arghavani, 1368Sheri, laleh joon, sayoo, elipari, niloofar00, پارانزیم
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
318
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 898


محل سکونت : اروميه
ارسال: #4
RE: حلوای آذربایجان
(۱۹-۵-۱۳۹۲ ۱۰:۲۵ صبح)mahgoljun نوشته شده توسط:  
(۱۷-۵-۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ عصر)naz bano نوشته شده توسط:  Yum2Yum2Yum2

ناز بانو جان لطف می کنی دستور حلواتو بذارییییییییییی؟؟؟؟؟؟(1782)Flowerysmile
مه گل جون همون دستور پارانزیم جونه فقط ایشون سه رنگ کردن ما فقط زنجفیلی درست کردیم چون تردیشو دوست داریم زعفرون که میزنی یه کم کش دار میشه کاکائو ییشم خیلی خوشمزه میشه مثل شیرینی نخودچی ترده .اگه ترد دوست داری روغنو یه کم کمتر بریز Yum2
اینم کاکائوییش Yum2
[تصویر:  20130811172807_DSCF4614.JPG]
برا اینکه بدونین چقدر ترده یکیشو براتون نصف کردم Dreamyeyesf
[تصویر:  20130811172858_DSCF4616.JPG]
امضای naz bano
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۵-۱۳۹۲ ۰۴:۲۹ عصر، توسط naz bano.)
۲۰-۵-۱۳۹۲, ۰۳:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از naz bano به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mahgoljun, niloofar00, 1920, negin.s, elipari, پارانزیم
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
30
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 50


محل سکونت : تبریز
ارسال: #5
RE: حلوای آذربایجان
اینم حلوای من hih
[تصویر:  20130817135339_0155.jpg]
اینم از نمای نزدیک با چاقو برش زدم بدون قالب درآوردم Hanghead
[تصویر:  20130817135511_0156.jpg]
امضای فاطمه 5400
cryingدل این کلمه بی نقطه گاهی برایت تنگ میشود در حد یک نقطه
۲۶-۵-۱۳۹۲, ۱۲:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از فاطمه 5400 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, laleh joon, negin.s, پارانزیم

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
318
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 898


محل سکونت : اروميه
ارسال: #6
RE: حلوای آذربایجان
این عکس های آرشیوی این حلوا .چون هممون این حلوا رو دوست داریم معمولا هفته ای چند بار میپزیم Yum2
اینم زعفرانیش با زنجفیلی
[تصویر:  20130819145418_637.JPG]
[تصویر:  20130819145801_639.JPG]
[تصویر:  20130819145902_642.JPG]
[تصویر:  20130819150054_695.JPG]
امضای naz bano
۲۸-۵-۱۳۹۲, ۰۲:۰۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از naz bano به دلیل این ارسال سپاس کرده.
خانوم گل 67, 1920, negin.s, پارانزیم, N-M, hanigoli, قلب



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد