تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حلوای آذربایجان
#1
این حلوارو بیشتر در آذربایجان شرقی وغربی برا مراسم های مختلف حتی ماه رمضان درست میکنن مواد لازم:
آرد:5/1 کیلو
نثار:1کیلو
روغن جامد:500گرم
روغن مایع:250گرم
گلاب: نصف پیمانه
زعفران: به دلخواه
پودر هل: "
کاکائو: "
پودر زنجبیل: "
اول روغن را داغ کنید وبعد آرد را ریخته خوب تفت میدهیم واصلا دست نمیکشیم تا خوب تفت بخوره وبوی خامی آرد از بین بره رنگ آرد طلایی شود یا همون قهوه ای روشن نبایدرنگش تیره بشه سپس از روی شعله گاز برمیداریم 10دقیقه به همین حالت بمونه
تا از حرارت بیفته بعدا نثار روکم کم اضافه میکنیم ومرتب هم میزنیم ومقداری پودر هل وپودرزنجبیل ریخته ومخلوط کنید سپس اگه خواستین سه رنگ درست کنین سه قسمت کنید قسمت اول را سفید به قسمت دوم کاکائو قسمت سوم زعفران حل شده اضافه میکنید گلاب را به قسمت زعفرانی اضافه میکنیم به بقیه اضافه نمیکنیم به جای روغن جامد میتونین ازکره معمولی یا حیوانی که ما بهش( ساری یاق) میگیم استفاده کنید که خیلی خوشمزه میشه ومیتونید توی سینی ردیف اول قسمت زعفرانی را پهن کنید روی اون سفید وروی اون کاکائویی را باز کنید وسپس کمی میذارید خنک بشه و بعد به شکل لوزی یا مربع هر شکلی خواستید برش بزنید
حتی روی نایلون را کمی چرب کنید ورول کنید وپس از خنک شدن بورش بزنید در هر مرحله بریدن چاقو را تمیز کنید خیس کنید وبورش بزنید از قالبهای مختلف هم میتونید استفاده کنید
علت اینکه فقط به قسمت زعفرانی گلاب میزنیم اینکه زود سفت میشه وباید زیرقرار بگیره وبقیه که گلاب ندارن راحت میتونید رویش بمالید یا پهن کنید(زنجبیل بیشتر باشه خوشمزه میشه) زعفران را بحدی اضافه کنید تا رنگ دلخواهتون بدست بیاد اینم بگم اگه اولش زیاد تفت بدین رنگش از طلایی رد بشه وتیره بشه رنگ زعفران هم رنگشو خوب نمیکنه پس خیلی مهمه در واقع این حلوا خیلی حساسه با تجربه اول شاید خوب نشه پس نامید نشین
و ضمنا مقدار مواد برا نذریه شما میتونید نصف کنید.
[عکس: 20111231211255_DSC03847.JPG]
[عکس: 20111231211441_.JPG]
[عکس: 20111231211552_DSC03849.JPG]
[عکس: 20111231211714_DSC03845.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#2


(۱۱-۱۰-۱۳۹۰, ۰۹:۵۵ ق.ظ)shivaa نوشته:  ببخشید پارانزیم جان....نثار چیه؟؟!hahih

شرمنده شیوا جون پیامتمنو تازه دیدم همون پودر شکر یا قند
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#3
Yum2Yum2Yum2
[عکس: 20130808132828_2264.JPG]
پاسخ }
#4
(۱۹-۰۵-۱۳۹۲, ۱۰:۲۵ ق.ظ)mahgoljun نوشته:  
(۱۷-۰۵-۱۳۹۲, ۱۲:۳۴ ب.ظ)naz bano نوشته:  Yum2Yum2Yum2

ناز بانو جان لطف می کنی دستور حلواتو بذارییییییییییی؟؟؟؟؟؟(1782)Flowerysmile
مه گل جون همون دستور پارانزیم جونه فقط ایشون سه رنگ کردن ما فقط زنجفیلی درست کردیم چون تردیشو دوست داریم زعفرون که میزنی یه کم کش دار میشه کاکائو ییشم خیلی خوشمزه میشه مثل شیرینی نخودچی ترده .اگه ترد دوست داری روغنو یه کم کمتر بریز Yum2
اینم کاکائوییش Yum2
[عکس: 20130811172807_DSCF4614.JPG]
برا اینکه بدونین چقدر ترده یکیشو براتون نصف کردم Dreamyeyesf
[عکس: 20130811172858_DSCF4616.JPG]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
اینم حلوای من hih
[عکس: 20130817135339_0155.jpg]
اینم از نمای نزدیک با چاقو برش زدم بدون قالب درآوردم Hanghead
[عکس: 20130817135511_0156.jpg]
cryingدل این کلمه بی نقطه گاهی برایت تنگ میشود در حد یک نقطه
پاسخ }
#6
این عکس های آرشیوی این حلوا .چون هممون این حلوا رو دوست داریم معمولا هفته ای چند بار میپزیم Yum2
اینم زعفرانیش با زنجفیلی
[عکس: 20130819145418_637.JPG]
[عکس: 20130819145801_639.JPG]
[عکس: 20130819145902_642.JPG]
[عکس: 20130819150054_695.JPG]
پاسخ }
#7
من این حلوا را با دستور پارانزیم جون درست کردم. با کمی تغییرات.آخه شوشو جون یکی مثل اینو تو شرکت خورده بود ، خوشش اومده بود . منم با دستور شوشو جون یه کم خرما و گردو اضافه کردم. 1 (113)

[عکس: 20140201095505_28012014013.jpg]
[عکس: countdown.php?h=250&w=160&imgid=40&bride...=03&day=05]
پاسخ }