خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 5 رای - 2.6 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حلوای ارده کنجد(بدون روغن،مقوی وخوشمزه)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
96
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 333


محل سکونت :
ارسال: #1
حلوای ارده کنجد(بدون روغن،مقوی وخوشمزه)
حلوای ارده کنجد:
حلوایی مقوی،سالم و بدون روغن است که به آسانی تهیه میشود.اگر در سفره های افطارتان استفاده کردید من رو هم از دعای خیرتان فراموش نکنید.
این حلوارواز تلویزیون یادگرفتم
[عکس: 20120815104942_8511.jpg]
مواد لارم:
شکر:250گرم
آب:300میلی لیتر
ارده کنجد:350گرم
گلاب:یک دوم پیمانه
آردگندم:200گرم
نمک:یک هشتم قاشق چایخوری(یک پینچ)
طرز تهیه:
ابتدا آب وشکر را میگداریم تا به جوش بیاید.بعداز 7-8دقیقه،گلاب و ارده کنجد رااضافه میشه.ومرتب به هم میزنیم.بعد دارچین را اضافه میکنیم.وقتی چند جوش زد.حرارت راخاموش میکنیم..
درتابه ای آرد ونمک را تفت میدهیم تا به رنگ کرم تیره درآید.سپس شهد فوق را (داغ)به آرامی به آرد اضافه میکنیم.وهم میزنیم .حلوارا به دیواره های ظرف میکوبیم تا روغن بیاندازد.
این حلوای مغذی آماده است.
نوش جاااااااااااااااااااااااااان.
15-08-2012, 12:23 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,318
تاریخ عضویت:
Aug 2012
مدال ها

اعتبار: 2,026


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: حلوای ارده کنجد(بدون روغن،مقوی وخوشمزه)
مواد لازم

آرد گندم: 210 گرم
ارده: 120 گرم
گردوی تست و خرد شده: 150 گرم
پودر نارگیل: 100 گرم
شكر: 500 گرم
آب: یك پیمانه یا 250 میلی‌لیتر
گلاب: 3 قاشق سوپ‌خوری
محلول زعفران: یك قاشق سوپ‌خوری
پودر پسته: برای تزئین
كره: در صورت نیاز


روش تهیه:

1 - آرد را روی حرارت قرار دهید و با شعله ملایم آن را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود به یاد داشته باشید نباید رنگ آرد عوض شود.

2 - ارده را به آرد بوداده اضافه كنید و مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم به‌صورت مداوم هم بزنید.

3 - گردوی تست و خرد شده و پودر نارگیل را به آرد و ارده اضافه كرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید و بلافاصله به ظرف دیگری منتقل كنید.

4 - شكر و آب را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا شكر حل شود، بعد زعفران و گلاب را اضافه كنید و شعله را زیاد كرده تا شربت به جوش آید.

5 - شربت آماده‌شده را به مواد آردی اضافه و خوب مخلوط كنید. باید دمای هر دو یكی باشد، یا هر دو داغ یا ولرم باشد.

6 - اگر حلوا سفت بود كمی كره به آن اضافه كنید و اگر شل بود نگران نباشید، چون بعد از قرار گرفتن در یخچال سفت می‌شود. قالب كمربندی را با سلفون بپوشانید، حلوا را درون آن پهن كنید. قاشق را با كره ذوب شده چرب كرده و روی سطح حلوا را صاف كنید. روی حلوا خلال پسته بریزید و حدود 12 ساعت آن را در یخچال قرار دهید.

نكته:

می‌توانید این حلوا را با اسكوپ در كپسول‌های مخصوص شیرینی بریزید و با پرك بادام و پسته تزیین كنید.
[عکس: 20120922162319_100529_549.jpg]
22-09-2012, 05:53 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
100
تاریخ عضویت:
Nov 2013
مدال ها

اعتبار: 480


محل سکونت :
ارسال: #3
حلوای ارده
حلوای ارده

[عکس: 20140304090827_13939041117561.jpg]

این حلوا خیلی طعم خوشمزه وخاصی داره اگه حلوا دوست هستین واز طعم کنجدم خوشتون میاد این حلوا رو از دست ندین

ارده 175 گرم
آردسفید 100 گرم
شکر 100 گرم
آب 150 میلی لیتر
گلاب 3/4 پیمانه
دارچین 2 ق چ

این حلوا دیگه روغن نداره بجاش ارده داره اول آب و شکر رو میذاریم روی حرارت تا کمی قوام بیاد بعد گلاب و ارده و دارچین رو به شهدمون اضافه میکنیم تو دستور اصلیش زعفران نداره ولی من یه کمی ریختم حالا شهد رو از روی حرارت بر میداریم

[عکس: 20140304092422_13939038200471.jpg]

حالا نوبت تفت دادن آرده به اندازه ای که دوست دارین تفتش بدین
و مخلوط شهد و ارده رو به آرد اضافه کنید و آروم هم بزنید

[عکس: 20140304092752_13939039034031.jpg]

وقتی کمی سفت شد مرحله تکان دادن قابلمه و ضربه زدن به حلواست تابه روغن بیفته

[عکس: 20140304093028_13939039443181.jpg]

دیگه حلوا آماده ست توی ظرف بریزید تزیین کنید
نوش جان

[عکس: 20140304093238_13939040564371.jpg][/size]
04-03-2014, 09:37 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حلوای ارده و شیره خرما Galaxy 0 1,433 24-07-2014, 01:00 PM
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد