خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حلوای زنجبیلی تبریز

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
395
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 821


محل سکونت : زنجان
ارسال: #1
حلوای زنجبیلی تبریز
سلام دوستان
من دنبال دستور مناسب برای حلوای زنجبیلی میگردم
راستش سال 76 خونه عمم یه بار خوردم مزش هنوزم دهنمه
حلواش سفید بود میشه اگه کسی دستورشو داره تو این تاپیک بنویسه
ممنون میشم(1782)

[تصویر:  20130307155517_----1.jpg]
امضای loyee_15
کليدهای غيب نزد اوست جز او کسی را از غيب آگاهی نيست هر چه را که در خشکی و درياست می داند هيچ برگی از درختی نمی افتد مگر آنکه از آن آگاه است و هيچ دانه ای در تاريکيهای زمين و هيچ تری و خشکی نيست جز آنکه در کتاب مبين آمده است


30
۱۷-۱۲-۱۳۹۱, ۰۶:۲۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
9
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 34


محل سکونت : تبریز
ارسال: #2
RE: حلوای زنجبیلی تبریز
حلوای زنجبیلی سنتی
هنر آشپزی - خانم فریده وهاب زاده
مواد لازم:
آرد 1250 گرم(آرد ممتاز ، آرد 000 ، آرد کیک و شیرینی فرقی نمیکند)
روغن جامد 500 الی 550 گرم
پودر قند 600 گرم
پودر زنجبیل 6 قاشق سوپخوری
پودر قند و پسته برای تزیین

آرد و روغن را در ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا حدی که فقط خامی آرد از بین برود (آرد زیاد تغییر رنگ ندهد) بعد ظرف را از روی حرارت برداشته و پودر قند و زنجبیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید سپس مواد را به ضخامت 2 سانتی متر در سینی آلومنیومی بریزید و صاف کنید و با اشکال مختلف قالب بزنید. بعد روی آنها را با پودر پسته و قند تزیین کنید.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۶-۱-۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ صبح، توسط elhaam.)
۱۷-۱۲-۱۳۹۱, ۰۶:۵۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از elina_s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
یاسی123, پارانزیم, loyee_15, shamiiim
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
9
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 34


محل سکونت : تبریز
ارسال: #3
RE: حلوای زنجبیلی تبریز
به نظر من بهتر است دستور رو همونطوری که گفته شده استفاده کرد من با نصف این مواد چند بار درست کردم خیلی خوب شده . سفید هم در اومده بود.من عکس هم دارم ولی نتونستم بزارم اگر تونستم براتون میذارم

پیمانه ها را همیشه با قاشق پر کنید و هیچ گاه خود پیمانه را در آرد و روغن فرو نکنید.
1 پیمانه آرد 100 گرم
1 پیمانه پودر قند 125 گرم
1 پیمانه روغن(جامد یا مایع) 150 گرم


1 لیوان آرد 150 گرم
1 لیوان پودر قند 160 گرم
یک پیمانه یا یک فنجان اندازه گیری : 250 میلی لیتر یا تقریبا معادل یک لیوان معمولی که حدود 2 سانت سرخالی است.
۱۸-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۴۸ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از elina_s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
loyee_15, shamiiim, Farfarr, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
120
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 242


محل سکونت : تبریز
ارسال: #4
RE: حلوای زنجبیلی تبریز
[تصویر:  20130308172024_DSC01788.JPG]
حلوای زنجبیلی ساده و نسکافه ای وکاکایوییYum2
۱۸-۱۲-۱۳۹۱, ۰۷:۵۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از afarin به دلیل این ارسال سپاس کرده.
loyee_15, 1368Sheri, Galaxy, shamiiim, negin.s, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
18
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 13


محل سکونت : اهواز
ارسال: #5
RE: حلوای زنجبیلی تبریز
من با همين دستور درست كردم ولي آرد اصلا يه جا بند نبود بخوام برش يا شكل بدم قبلا حلاي معمولي درست كردم ولي چون زعفرون و گلاب داره و باعث خيسي مواد ميشه برشش راحته ولي اين نه طعمش خوب بود ولي ميخواستي برداري توي دست پودر ميشد شوشو هم گير داده حلواي زنجبيلي ميخوام Dunnof
امضای ليزا
[تصویر:  10e10a18be.png]
۴-۳-۱۳۹۲, ۱۱:۰۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
395
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 821


محل سکونت : زنجان
ارسال: #6
RE: حلوای زنجبیلی تبریز
خوب بالاخره من حلوا رو درست کردم با این دستور

آرد گندم سه پیمانه
روغن جامد یک پیمانه
پودر قند یک دوم پیمانه
پودر زنجفیل دو ق غ

اول آرد رو می ذاریم روی حرارت، حرارت ملایم نه مثل دم کردن برنج نه حرارت متوسط یه چیزی بین این دوتا. خوب همش می زنیم تا بوی برشته شدن آرد در بیاد ولی اصلا رنگش عوض نشه، حالا روغن رو اضافه می کنیم، به نظرم این دستو روغنش خیلی زیاده بهتره به جای یک پیمانه سر پر دو سوم پیمانه روغن بریزیم.
بعد از روی حرارت بر می داریم و پودر قند رو اضافه می کنیم و حسابی مخلوطش میکنیم.
توی دستور نوشته بود ورز میدیم ولی خیلی داغه نمیشه ورز داد، من خونه عمم دیده بودم حلوا رو با گوشت کوب بزرگ می کوبیدن تا پودر قند به خورد آرد و روغن بره، تو دستور قبلی هم داریم که از الک سیمی رد کنیم. من فقط با قاشق مخلوط کردم.
حالا حلوا رو به سه قسمت تقسیم می کنیم و به هر کدوم یه چی اضافه می کنیم. یه قسمتش رو کاکائویی میکنیم و یه قاشق مربا خوری کاکائو اضافه میکنیم.
یه قسمت دیگه ش رو هم زعفرون می زنیم.
قسمت دیگه ش رو هم می تونید هل و بادوم بزنید من نزدم.
توی یه سینی نایلون می ذارین و حلوا رو لایه لایه روی سینی پهن می کنیم.

[تصویر:  20130605074309_Photo1503.jpg]

به مدت یک ساعت می ذایم داخل فریزر حدودا بعد یک ساعت زمانی که احساس کنید می شه برشش داد، برش می زنیم.
[تصویر:  20130605074325_Photo1510.jpg]

[تصویر:  20130605074334_Photo1512.jpg]

خوب من دفعه اولم بود هم لایه ها و هم برش ها نا منظمنConnie
خوشمزه بودYum2
 
امضای loyee_15
کليدهای غيب نزد اوست جز او کسی را از غيب آگاهی نيست هر چه را که در خشکی و درياست می داند هيچ برگی از درختی نمی افتد مگر آنکه از آن آگاه است و هيچ دانه ای در تاريکيهای زمين و هيچ تری و خشکی نيست جز آنکه در کتاب مبين آمده است


30
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۳-۱۳۹۲ ۰۹:۲۹ صبح، توسط loyee_15.)
۱۵-۳-۱۳۹۲, ۰۹:۲۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از loyee_15 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shamiiim, )Mitra(, Galaxy, بهارک11, قلب, negin.s, donyamaleki, سمیه گلبانو, niloofar00, 1368Sheri, elipari, خواهر McQueen


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  حلوای آرد نخودچی تبریز سمیرا مامان شهاب 0 544 ۲۳-۴-۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ صبح
آخرین ارسال: سمیرا مامان شهاب


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد