خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حلوای سمولینا

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
حلوای سمولینا
[عکس: 20130714204410_Kesari-sooji-halwa49.jpg]

مواد لازم:
1/2 پیمانه آرد سمولینا
1 پیمانه آب
1 پیمانه شکر
1-2 قاشق غذاخوری بادام هندی خرد شده
2-3 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
1/4 قاشق چایخوری پودر هل
محلول زعفران
گلاب



روش تهیه:
توی یه تابه بادام هندی هارو با کره تفت بدین تا طلایی بشن و بذارین کنار

توی یه قابلمه سمولینارو با حرارت ملایم به مدت 2-3 دقیقه تفت بدین تا عطرش در بیاد

به آرومی آب رو اضافه و همچنان هم بزنین و مطمئن بشین آرد گلوله نشه

مدام هم بزنین تا آب بخورد سمولینا بره و مثل یه توپ وسط قابلمه جمع بشه
در این حالت سمولینا کامل باید پخته باشه و اگه کمی از خمیر رو میان انگشتتون بگیرین نرمه

حالا شکر رو اضافه کنین (حتما باید قبل از اضافه کردن شکر،سمولینا کاملا پخته باشه)و هم بزنین تا شکر با سمولینا مخلوط بشه و حرارت باعث حل شدن شکر بشه و شبیه فرنی غلیظ بشه

در این مرحله زعفران و گلاب و هل و بادام هندی بو داده رو اضافه کنین و هم بزنین تا رنگ زعفران به همه مواد برسه
بعد از روی حرارت وردارین و در ظرف مورد نظر بریزین




دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
14-07-2013, 07:44 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: حلوای سمولینا
با همون مواد دستور بالا
فقط با آب و شکر و زعفران شهد درست کنین و بعد از اینکه سمولینا رو حسابی حدود 10 دقیقه تفت دادین شهد و هل و بادام بوداده رو بهش اضافه و با حرارت ملایم هم بزنین تا سمولینا بپزه(چون سمولینا خوب خوشرنگ نمیشه بهش چند قطره رنگ پرتقالی اضافه میکنن)

[عکس: 20130714205254_halwa2.JPG]

14-07-2013, 07:53 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 999


محل سکونت : تبریز
ارسال: #3
RE: حلوای سمولینا
[عکس: 20130818002912_DSC_0138_Snapseed.jpg]

ایرمیک تو ایران به ارد سمولینا ترجمه میشه...که ازنوعی گندم به اسم دوروم تهیه میشه...که تو ترکیب ماکارونی باید ازش استفاده بشه که نمیشه....چون مقرون به صرفه نیست....وهیش کس نمیاد یه عالمه پول بابت یه بسته ماکارونی بده

مردم ترکیه زیاد ازاین ارد استفاده میکنن...انواع شیرینی ودسر که بارزتر ینش همین حلواست که ا بابستنی هم سرو میشه.

من خودم خیلی اهل حلوانیستم... ولی اینوخیلی دوست داشتم درست کنم...مزه شم خیلی خوشمزه تر ازحلواهای دیگست البته به نظرمن...ازاطرافیان هم یکی دوست داشت یکی نه...خلاصه سرتونو دردنیارم بریم سراغ دستور
من تونت گشتم و این دستورو براش پیدا کردم و ترجمه کردم...که دستور دقیقی هم هست

ایرمیک(ارد سمولینا) ا لیوان

پودرشکر 1لیوان

شیر 2 لیوان

کره 100 گرم

گردو 4 ق غ

البته من بانصف دستوردرست کردم

شیر وپودرشکروروی اجاق قرارمیدیم...همین که شکر حل شد از رواجاق برمیداریم .میذذاریم کنار
[عکس: 20130818003109_DSC_0037.jpg]

ایرمیک رو بریزین تو قابلمه یام اهیتابه یه کم بزرگتر که روهم نباشن...بعد مدام هم بزنین(مثل من از این قابلمه ها که تهش برجسته ست استفاده نکنین که هی بره بممونه لابلای اونا)روی حرارت کم 15 الی بیست دقیقه هم بزنین تا بوی خامیش بره ورنگش عوض شه...اگه میخاین رنگش تیره تر ازاین باشه میتونن بیشتر هم بزنین یا یه کم حرارتشو زیاد کنین.من حدود20 دقیقه باحرارت کم هم زدم بااینکه بوی خامیش بره
[عکس: 20130818003247_DSC_0052.jpg]
کره رو بهش اضافه کرده یه کم تفت بدین
[عکس: 20130818003528_DSC_0056.jpg]
شیر و بهش اضافه کنید...فقط مواظب باشین نپاشه بیرون...در ظرف تو دستتون باشه تا اگه پاشید بذارین روش...من کم کم اضافه کردم همچین مشکلی پیش نیومد
[عکس: 20130818003947_DSC_0059.jpg]
هم بزنید تا شیر بخوردش بره
[عکس: 20130818004106_DSC_0064.jpg]
بعد اینکه شیربخوردش رفت گردوروبهش اضافه کنید یه همی بزند...وخاموش کنید...در قابلمه رو بذارید تا حدود یه ربع دم بکشه
[عکس: 20130818004201_DSC_0068.jpg]
[عکس: 20130818004253_DSC_0070.jpg]
ماده ست.....تا سرد نشده شکل دلخواهتونو بهش بدین.این حلوا گرم سرو میشه
[عکس: 20130818004353_DSC_0100.jpg]
17-08-2013, 11:45 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد