خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 2.9 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حلوای سوجی

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 1,104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #1
حلوای سوجی
مواد لازم :::

کره : 2/1 فنجان

سوجی : 1 فنجان

شکر : 1 فنجان

آب یا شیر : 2 و 2/1 فنجان

بادام، بادام زمینی و کشمش : 2/1 فنجان

زعفران و گلاب در صورت تمایل : مقداری

طرز تهیه

مرحله 1 - کره را در تابه ای ریخته و با حرارت کم مغزیجات را تفت دهید. سپس سوجی را افزوده و هم زده تا به رنگ طلایی در آید.

مرحله 2 - شکر را در این مرحله به سوجی اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مخلوط شود.

مرحله 3 - آب یا شیر و در ضورت دلخواه زعفران دم کرده و گلاب را به مواد اضافه کنید و حرارت را مقداری بیشتر کرده، هم زدن را ادامه داده تا آب جذب مواد شود، سپس درب ظرف را گذاشته و1 الی 2 دقیقه صبر کرده، بعد حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو نمائید.

نکات

در صورت تمایل می توانید مقدار شکر را بیشتر کنید.

حلوا را می توانید برش داده، در پودر نارگیل غلطانده و سپس سرو کنید.
نکته ::
سوجی یا سمولینا نوعی از آرد گندم است که در پروسس به صورت دانه های بسیار ریز درمی آید. در ایتالیا از سمولینا برای درست کردن بسیاری از غذاها استفاده می کنند. در هند نیز از سمولینا برای درست کردن دسر و شیرینی استفاده می شود.



[عکس: soji1.jpg][/align][/color][/b]
(آخرین تغییر در ارسال: 11-05-2012, 08:12 PM توسط )Mitra(.)
11-05-2012, 08:09 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 1,104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #2
RE: حلوای سوجی
(21-12-2012, 10:35 PM)farzanekhanoom نوشته: ببخشید مدیر جونا 1 سوال سوجی چیه؟Questionedf

عزیزم
اخرین پاراگراف پست ،در مورد ارد سوجی یا با نام جدید سمولینا توضیح داده شده
موفق باشی
21-12-2012, 11:07 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد