تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حلوای پرتقالی
#1
Ksmiletris 
[عکس: 20130122082920_Photo0175.jpg]


شکر : 2 پیمانه
گلاب : 2 پیمانه
آب پرتقال یا شربت پرتقال : 1 پیمانه
زعفران دم کرده : به میزان لازم
آرد : 1 و یک دوم پیمانه


مواد لازم برای کیک زیر حلوا

تخم مرغ : 4 عدد
شکر : 4 ق غ
آرد : 4 ق غ
وانیل : یک چهارم ق چ
آب : 3 ق غ


اول کیک یا همون نان زیرین حلوا رو درست میکنیم
خوب اول سفیده و زرده تخم مرغهاتون را جدا کنید و اول سفیده را بقدری بزنید که قشنگ کف کنه بعد شکر را اضافه کنید و دوباره هم بزنید بعد زرده و وانیل را به سفیده اضافه کنید و قشنگ هم بزنید
و بعد ارد و اب را اضافه کنید و با دور کند میزنیم تا مایع یکدست بشه
یه قالب مستطیلی را برداشته کفش را کاغذ روغنی میندازیم و مواد را داخل قالب ریخته و در فر ازقبل گرم شده روی درجه 180 سانتیگراد در طبقه وسط به مدت 10 دقیقه میذاریم
بعد از این مدت خودتون هم چک کنید نباید روش خام باشه

حالا میریم تا حلوا را درست کنیمYum2
اول مواد شهد را یعنی شکر و گلاب و زعفران و اب پرتقال را با هم مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت تا بجوشه و کمی قوام بیاد
بعد ارد را کمی روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم تا بوی خامی ارد از بین بره
بعد روغن مایع را اضافه میکنیم و قشنگ هم میزنیم تا رنگش کاراملی بشه بعد شهد را یواش یواش به حلوا اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا حلوا حاضر بشه و وقتی هم میزنیم وسط قابلمه جمع بشه
بعد میذاریم از روی حرارت کنار تا کمی از حرارت بیفته بعد کیک امده شده را از کاغذ روغنی جدا میکنیم و حلوا را روی کیک میکشیم و بعد دوباره کمی بهش استراحت میدیم و بعد به صورت مستطیل برش میزنیم و تزیین میکنیم

من با نصف مواد حلوا را درست کردم ولی شما مواد را کامل بریزید تا قطر حلواتون زیاد باشه و قشنگ تر بشه
این حلوا عطر پرتقال میده و خیلی خوشششششششششششششمزه استYum2FlowerysmileYum2

[عکس: 20130122084251_Photo0173.jpg]
[عکس: 20130113141729_111.jpg]
پاسخ }
#2
[عکس: 20131223185047_2013-12-2318.42.03.jpg]

[عکس: 20131223185218_2013-12-2318.42.25.jpg]

حلوای پرتقالی من که با دستور تلویزیون درست کردم بعد داخل تارت شکوفه زدم.

آرد500گرم
شکر2پ
گلاب2پ
آب پرتقال یا شربت پرتقال1/5پ
زعفران1ق غ
کره یا روغن مایع200گرم
پاسخ }
#3
حلوای پرتقالی من با تزئین خاک برسری Just_Cuz_15Just_Cuz_15
[عکس: 20140316155656_.jpg]
30
پاسخ }
#4
[عکس: 20140417144950_IMG_7642.JPG]
[عکس: 20140417145015_IMG_7650.JPG]
[عکس: 20140417145127_IMG_7651.JPG]
[عکس: 20140417145146_IMG_7659.JPG]
[عکس: 20140417145206_IMG_7665.JPG]
خیرات برای پدر شوهرمcryingcryingcryingcryingcryingcrying
چسبناک شده بود و فکر کنم یا در ریختن شربتش افراط کردم
شاید هم روغنش رو کم زدم.
و یکمی زیادی آردشو تفت دادم.
ولی Yum2Yum2Yum2
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20141219011747_Portakal-Halva.jpg]

مواد لازم:
رنده پوست 1 پرتقال
1 پیمانه آرد سمولینا
4 قاشق غذاخوری کره
5 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
2 پیمانه آب پرتقال


روش تهیه:
آب پرتقال و شکر رو مخلوط و روی حرارت قرار بدین تا گرم بشه
کره رو در ظرفی روی حرارت بذارین تا ذوب بشه و سمولینارو اضافه و با حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت بدین
سپس آب پرتقال رو اضافه و 3 4 دقیقه هم بزنین و بعد رنده پوست پرتقال رو اضافه و بعد از یک دقیقه از روی حرارت وردارین و در ظرف رو بذارین و اجازه بدین 15 دقیقه با گرمای خودش دم بکشه
بعد در ظرف ریخته سرو کنین

 
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
با دستور گیسو جون ....مرسی عزیزم27
فقط من 2 پیمانه ارد ریختم و یک سوم پیمانه روغن مایع همراه با کره... از سن ایچ پرتقالی استفاده کردم ...همسر من که حلوا خور نیست این حلوا رو پسندید...
فقط بگم به نظرم رنده پوست یه پرتقال حتی واسه این 2پیمانه ارد زیاااد بود مخصوصا وقتی حلوا هنوز داغ بود ...اما بعد چند ساعت تو یخچال موندن خیلی خوبتر شد...اما پیشنهاد میکنم رنده پوست رو خیلی کم بریزید یا اگه برای دفعه اول میخاهید تست کنید اصلا نریزید20

[عکس: 20151205110423_Photo4765.jpg]

[عکس: 20151205110751_Photo4766.jpg]

83
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }
#7
این از کارای تعطیلات بوده 3

[عکس: 20160516144619_olo.jpg]

83
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }