تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 82 رای - 2.77 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حلوا آرد گندم
#1
مواد لازم برای 4 نفر :

آرد گندم ترجیحا الک شده 1 لیوان سرپر
شکر 8 ق غ سرپر
آب 1 لیوان
گلاب یا بهار نارنج نصف لیوان
زعفران مقداری
روغن نصف لیوان


آرد رو توو قابلمه ( بهتره چدن باشه) تفت میدیم تا بوی خامیش گرفته بشه و یه ذره رنگش تیره بشه. تقریبا 10 دقیقه یه ربع کافیه . همزمان آب و شکر و بهار نارنج ( یا گلاب ) رو میذاریم روو شعله تا قوام بیاد. زعفران رو هم دم میکنیم. بعد از اینکه آرد سرخ شد روغن رو کم کم اضافه میکنیم .
به این نکته توجه کنین که چون این حلوا زعفرانی هست نباید زیاد آرد تیره و سرخ بشه . اگه نخاستیم زعفران بریزیم و حلوای سیاه درست کنیم باید آرد رو بیشتر سرخ کنیم.
بعد از اضافه کردن روغن خوب هم میزنیم تا گلوله های آرد باز بشن.
حالا قابلمه رو از روی شعله گاز برمیداریم و 1-2 دقیقه صبر میکنیم. حالا آروم آروم شربت رو به آرد اضافه کرده و هم میزنیم... میذاریم روو شعله دوباره. تقریبا 3-4 دقیقه بعد که یکنواخت هم زدیم حلوا دیگه به ظرف نمیچسبه و الان وقت اضافه کردن زعفرانه. دوباره حدود 1 دقیقه هم میزنیم تا باز هم حالت چسبندگیش از بین بره و موقع از ظرف کاملا جدا بشه . حلوا آمادست نوش جان.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
پاسخ }
#2
Xeyes 
دوست جونا ماشالا خودتون هنرمندین و دستور حلوا هم تو سایت داشتیم ولی اینو به خواسته گیسو جون گذاشتم تا اطاعت امر کرده باشم.Dan

آرد گندم 200 گرم
شکر 140 گرم
روغن لادن طلایی 120 گرمhih
کره 20 گرم
گلاب نصف لیوان
آب 1.5 لیوان
زعفران هرچی بیشتر بهترhih

ابتدا آرد رو با شعله ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش بره و رنگش شتری بشه،حالا شکرو آب و زعفرون رو میذاریم تا کمی بجوشه و قوام بیاد،بعد آرد رو الک می کنیم و روغن و کره رو اضافه می کنیم و کمی تفت میدیم، آرد رو میذاریم کنار تا خوب خنک بشه بعد شربت رو اضافه میکنیم،من معمولا همون موقعی که شربت و میریزم گلابم میریزم،1 لیوان گلاب برمیدارم چون زود میریزم عطرش زیاد نرهhih،حالا دوباره با شعله کم همش میزنیم تا جایی که حلوامون انسجام پیدا کنه و وقتی ظرف رو تکون میدیم خودش جمع بشه،من تو قابلمه درست می کنم وقتی خاموشش کردم تکونش میدم به دیواره های ظرف بخوره اینجوری منسجم تر میشه.
   
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
پاسخ }
#3
:
(۱۶-۰۵-۱۳۹۰, ۰۱:۴۳ ب.ظ)Galaxy نوشته:  مرسی دخملی
حتما درستش میکنم
الان تو یخچال انواع حلوا دارم منlaf

روغن جامد یا مایع؟

hih
جامد عزیزم،از اون معطراش که برای پلو استفاده میشهangelic
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
پاسخ }
#4
اینم عکس حلوای من... برا خیرات 5شنبه پیش درستیدم

دستورش مثل همه ی حلوا ها
تفاوتات :
شکر قهوه ای ...کره محلی...عرق هل....آرد سبوس دار+ سبوس خالی

بقیش مثل حلواهای دیگه بود موادش

[عکس: 20111119081545_IMG_4659.jpg]
معنی سبز زندگی...معنی با تو بودنه
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
اینم حلوای نذری دیروز من
پختم بردم روضه....
با این مقدار مواد 200 تا کپسول پر شدBathtime

مواد لازم:

آرد گندم سبوس دار: 3 پیمانه
شکر قهوه ای: 3 پیمانه
روغن کنجد: 2 پیمانه
آب : 3 پیمانه
گلاب : 2/3 پیمانه
عرق هل :1/3 پیمانه
زعفران : کمی
پودر نارگیل: برای تزیین

آرد رو اول سرخ کردم....خرمایی رنگ که شد روغنو ریختم و مدام هم زدم...
تو یه قابلمه دیگه همه موادو ریختم..مخلوط کردم..کمی رو حرارت گذاشتم که آب از سرماش بره....
1 ذره از حلوارو ریختم تو آب وقتی صدای جیلیز ولیز داد یعنی سرخ شده...اگه نداد این صدارو یعنی خوب نسرخیدهhih
بعد محتویات قابلمرو اضافه میکنیم به آردمون...مرتب هم میزنیم تا سفت بشه و بپزه


من میخواستم تو کپسول بریزم...یه نکته هست...باید داغ اینکارو بکنید...اگه سرد بشه میشکنه وقتی از ماسوره در میاد...

اگه وسط کار بودین و هنوز مونده بود..کمی باز حلوارو گرم کنید بعد ادامه بدینClap

[عکس: 20120108105407_IMG_5311.jpg]
معنی سبز زندگی...معنی با تو بودنه
پاسخ }
#6
حلوای تن تنانی hih
اینم دستورِ من :
آب ,آرد و شکر هر کدوم 2 لیوان
گلاب نصف لیوان
روغن 1 لیوان
زعفران فکر کنم 1 مثقال استفاده کردم Vahidrk

تمام مراحل هم درست مثل جودی جون عمل کردم فقط اردو حدود 45 دقیقه تف دادم بقیه اش همون .یه نکته وقتی حلوا تون پخته شد همونطوری داغ توی قابلمه خوب تکونش بدین جوری که اصلا نچسبه به دیواره ها اینو مامان بزرگم گفتن Gigglesmile

[عکس: 20120124004120_IMG_5992.JPG]

[عکس: 20120124004711_IMG_5987.JPG]
[عکس: hRvvp3.png]
پاسخ }
#7
[عکس: 20120604234431_DSC00016.JPG]

اینم حلوای من.برای بار سوم بود که درست میکردم اما این دفعه یه خرابکاری شد.crying
من این بار هم مقدارها و پیمانه هام مثل دفعات قبل بود اما نمی دونم چرا این طوری شد. می دونید چی شد؟شربت زیاد درست کرده بود! وقتی ریختمش تو آرد تفت داده شده با اینکه کم کم هم ریختم اما یهویی دیدم چرا اینقدر حلوام شله؟ به همین خاطر جداگانه مقدار دیگری آرد و روغن تفت دادم و شکل حلوا به خودش گرفت به همین خاطر حلوایی که امروز پختم چرب تر بود.1 (49)
یک فانوس کوچک می تواند کاری کند که خورشید با آن عظمت هرگز نمی تواند آن را انجام دهد!!!!
او می تواند در شب بتابد...
Wavesmile
پاسخ }
#8
(۳۰-۰۲-۱۳۹۱, ۰۷:۳۲ ب.ظ)صاحبه نوشته:  سلام چیکار میکنید که رنگ حلوا تیره میشه؟crying

عزیزم استفاده از آرد سبوس دار باعث میشه رنگ حلوا تیره بشهFlowerysmile

مادربزرگ من همیشه حلوا رو با آرد نون سنگک درست میکرد
بجای شربت هم از شیره انگور استفاده میکرد
به این ترتیب حلوای تیره و فوق العاده خوشمزه ای درست میکرد Yum2
گر خدا بنده نواز است به خلقم چه نیاز
می کشم ناز یکی تا به همه ناز کنم
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
من حلوا زیاد درست میکنم اردو اول بدون روغن باحرارت ملایم تفت میدم تا تیره بشه بعد الک میکنم ودوباره با کره وروغن مایع تفتش میدم هم شیره انگور میریزم هم شهد عالی میشه
[عکس: 20140927173218_--------_-------as-Smart-Object-1.jpg]
پاسخ }
#10
حلواي آردگندم
موادلازم:

ـ شكر ۱ ليوان
ارد1.5لیوان
ـ آب و گلاب ۱ ليوان ( ۳ قسمت آب و ۱ قسمت گلاب )

ـ تخم گشنيز و هل ساييده ۱ قاشق

ـ زعفران دم كرده ۱ قاشق

ـ روغن به مقدار كافي
طرز تهيه :

شكر را با آب روي حرارت بگذاريد وقتي به شهد تبديل شد حرارت زير آنرا خاموش كنيد به شهد آماده گلاب و زعفران و تخم گشنيز و هل را اضافه كنيد .و بگذاريد تا سرد شود . در اين فاصله آرد را با روغن روي حرارت ملايم گذاشته و روغن اضافه كنيد روغن بايستي به حدي باشد كه اين دو با هم تركيبي نه زياد سفت و نه زياد شل بشود. آرام آرام به هم زده تا كاملا" سرخ شود .

شهد را به آرد سرخ شده اضافه می کنیم و مرتب به هم بزنيد و حرارت را خيلي كم می کنیم وقتي كه حلوا قوام لازم را پيدا كرد شعله را خاموش می کنیم معمولاْ اگر حلوا خوب تهیه شود بعداز اینکه در بشقاب تزئین کردیم و کمی سرد شد حلوا روغن میاندازه و لی اگر حلوا شل شد و روغن نینداخت و اثر قاشق برروی آن نمایان نشد ویا خشک و تخته ای شد معلوم میشه که یه جای کار ایراد داره.
[عکس: 20120617202152_TakeDel.Com-0489e6e291148.jpg]

وقتی سکوت خدا را در برابر عبادتت دیدی،نگو خدا با من قهر است.
او به تمام کائنات فرمان سکوت داده،تا حرف دل تو را بشنود.پس حرف دلت را بگو....

پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حلوا شیرازی(حلوا کاسه ای) elipari 4 3,834 ۰۲-۰۹-۱۳۹۴, ۱۲:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: hekmati009
  اکلر با حلوا (حلوا تو نون خامه ای) پری سان61 9 6,356 ۱۴-۰۲-۱۳۹۳, ۱۱:۴۷ ق.ظ
آخرین ارسال: bernard