تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حلوا سرلاک
#1
حلوا سرلاک


[عکس: 20120825165838_138521.jpg]
مواد لازم :
آرد : نصف ليوان
سرلاك : نصف ليوان
كره : 50 گرم
روغن : يك سوم ليوان
آب : نصف ليوان
گلاب : يك سوم ليوان
شكر : دو قاشق غذاخوری
زعفران : به مقدار کافی

طرز تهیه :
آب، گلاب، شكر و زعفران را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
چون سرلاك شيرين است مقدار شكر حلوا را خيلی كم باید بریزیم و همین موضوع كه باعث می شود که حلوا ديگر كشدار و انگشت پيچ نباشد. ولی مقدار شیرینی آن متعادل است.
حدود دو سه دقیقه جوشیدن برای این حلوا مناسب است.

آرد و سرلاك را داخل قابلمه می ريزيم و روی حرارت قرار می دهيم و مرتب هم می زنيم كه نسوزد.
كمی كه رنگش طلايی شد كافی است. ( فقط يه كم )

دقت كنيد سريع می سوزد و تلخ می شود ( اگه تجربه كافی نداريد بهتر است آرد را تفت بدهيد و بعد از آن كه رنگ گرفت سرلاك را اضافه كنيد. در این صورت امکان سوختن و تلخ شدن ندارد )

روغن و كره را اضافه می كنيم. مقدار كره و روغن بسیار کم باید باشد در حدی كه خميری شود. بايد كم كم روغن را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا به يه خمير تقريبا شل برسيد.

شربت را اضافه کرده و مرتب هم می زنيم.
در حدی روی حرارت هم می زنيم كه حلوا فرم گرفته و لطيف شود .

نكته : سرلاك با اضافه كردن آب پف می كند و در این صورت مجبور می شوید که مقداری آب به ان اضافه کنید.
رنگ حلوا و تيره و روشن بودن آن بستگی به ميزان تفت دادن دارد كه كاملا در اختيار خود شماست كه چقدر آن را تفت بدهيد.
توی ظرف سرو ريخته و آن را با قرص های میوه ای و اسمارتیز تزئين می كنيم.

چون ميزان روغن حلوا كم است روغن بسیار کمی را پس می دهد و همین باعث می شود تا سطح کار صیقلی و تمیز در بیاید.
پاسخ }
#2
من و حلوای سرلاک یهویی

[عکس: 20150413180813_20150412_161359.jpg]
خونی که در رگ ماست هدیه به
رهبر
ماست.

لبیک یا خامنه ای
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حلوا شیرازی(حلوا کاسه ای) elipari 4 3,763 ۰۲-۰۹-۱۳۹۴, ۱۲:۳۷ ق.ظ
آخرین ارسال: hekmati009
  اکلر با حلوا (حلوا تو نون خامه ای) پری سان61 9 6,079 ۱۴-۰۲-۱۳۹۳, ۱۱:۴۷ ق.ظ
آخرین ارسال: bernard