تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 2.9 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حلیم بادمجان
#1


گوشت گوسفندی بدون چربی و استخوان 500 گرم

پیاز درشت 2عدد و 1 عدد متوسط

لوبیا سفید 2 لیوان پر

بادمجان یک کیلو

کشک نصف یه شیشه

نعنا خشک 3 ق غ



گوشت رو با یه پیاز متوسط نگینی و زردچوبه بگذارید تا بپزه.

وقتی نیم پز شد،لوبیا رو که از قبل خیس دادیم بهش اضافه میکنیم تا حسابی بپزه و آبش کشیده بشه.

در این حین بادجونها رو پوست گرفته و یه ساعت تو آب نمک خیس بدید و بعد داخل آبکش بگذارید تا آبش گرفته بشه و بعد سرخ کنید.

گوشت و لوبیای پخته رو به همراه بادمجونای سرخ شده بریزید توی غذاساز و میکسش کنید.

2تا پیاز درشت رو با زردچوبه سرخ کنید بعد نعنا خشک رو اضافه کنید و تفت بدید و آخر هم کشک رو بریزید و یه کم تفت بدید و بریزید داخل مواد میکس شده و بگذارید رو گاز تا چند تا جوش بزنه .

بعد داخل ظرف مناسبی بریزید و با نعنا داغ یا پیاز داغ یا سیر داغ و کشک تزئین کنید.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
طرز تهیه حلیم بادمجان:
بادمجان 1یا 2 عدد
برنج یک پیمانه
گوشت مرغ چند تکه(به تعداد نفرات)
لپه سه قاشق غذاخوری
کشک سه قاشق غذاخوری
سیر هر چقدر دوست دارین
نعناع خشک دو قاشق غذاخوری
زردچوبه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
یک پیمانه برنج رو با پنج پیمانه آب روی گاز میزاریم، میخوایم حالت شله بشه.لپه و مرغ رو هم جدا بالا میزاریم،لپه ها که پخت به برنج اضافه شون میکنیم، مرغها رو هم اگه دوست داشتین همینجوری تکه تکه ولی اگه میخواین آشتون قشنگتر بشه مرغ رو رشته رشته کرده و داخل برنج میریزیم، خوب حالا نوبت بادمجوناس که به هر شکلی که دوست داشتین در میارین و کمی سرخ میکنین و داخل آش میریزین البته بعد از اینکه آش چندتا جوش بخوره بادمجونام کمی له میشه،نگران شکلش نباشین، مهم مزه شه که له شدش خوشمزه تره، حالا نوبت سیرداغ و نعنا داغه که توش نمک و زردچوبه رو هم میریزیم،کمی هم برای تزیینش نگه دارین.آخر سرم کشک رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم چند تا جوش بخوره.به همین سادگی
حتما امتحان کنین پیش غذای خوبی میشه

خداوندا دستهایم خالی است ودلم غرق در آرزوها - یا به قدرت بیکرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن
[عکس: 20130219094252_20130205095458_11af69f117.JPG]
پاسخ }
#3
من حلیم بادمجان رو این طوری درست می کنم :
ماهیچه رو با پیاز و سیر و برگ بو می پزم
بادمجان رو هم سرخ می کنم و عدس رو هم جداگانه می پزم
بعد ماهیچه رو ریش ریش می کنم و عدس پخته و بادمجان سرخ شده رو باهاش مخلوط می کنم و خوب با گوشکوب می کوبیم و اب گوشت رو بهش اضافه می کنم.
روی حرارت می زارم و پیاز داغ و سیر داغ و گردو خورد شده رو بهش اضافه می کنم و میزارم خوب مزها به خورد هم برن و جابیوفته
خیلی خوشمزه میشه .
[عکس: 20131008174805_IMAG0171.jpg]
[عکس: BK6Fp4.png]

تو کنار منی نمی ترسه دلم



پاسخ }
#4
باز هم حلیم بادمجان محبوب
[عکس: 20131218173841_IMAG0197.jpg]
[عکس: BK6Fp4.png]

تو کنار منی نمی ترسه دلم



پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
حليم بادمجون درست كردم شوجي جون انگشتاشم باهاش خورد كلا عاشق اين غذايه Yum2:flowery[عکس: 20140108193932_IMG_0877..JPG]smile:
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]
پاسخ }
#6
اینم حلیم بادمجون منYum2
[عکس: 20140112084244_20140112_183856.jpg]
[b]
زندگی کوتاهتر ازآن است که به خصومت بگذرد
و قلب ها گرامی تر از آنند که بشکنند
آنچه از روزگار به دست می آید با خنده نمی ماند
و آنچه از دست برود باگریه جبران نمی شود
فردا خورشید طلوع خواهد کرد حتی اگر ما نباشیم
[/b]
پاسخ }
#7
حلیم بادمجون من بدون گوشت ، با عدس و بادمجون و گردو
خیلی خوشمزه ست Yum2

[عکس: 20140226192220_13930357067591.jpg]

[عکس: 20140226192312_13930357524421.jpg]
چقدر فاصله بین دو عمل دور است :
عملی که لذتش می رود و کیفر آن می ماند و عملی که رنج آن می گذرد و پاداش آن ماندگار است.
نهج البلاغه
پاسخ }
#8
حلیم بادمجون Yum2Yum2Yum2Yum2 خوشمزه اخ کاش الان بود دوباره میل می فرمودم laflaflaf
[عکس: 20140227100058_5.JPG]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
حلیم بادمجون مامان پزYum2Yum2Yum2 تزیینشم واسه این کج و کوله و زشته که کار منه...Hanghead

[عکس: 20140409235740_IMG_2220.JPG]
زندگی فاصله ی اذان تا نماز است...Hanghead
پاسخ }
#10
حليم بادمجون من
البته سير داغ هم زدم بهش1 (49)1 (49)1 (49)1 (49)1 (49)
[عکس: 20140503115458_1782.jpg]
پاسخ }