تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 21 رای - 2.9 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حلیم بادمجان
#31
33333
[عکس: 20160206181231_20160120_211541.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=02&bn=Mohammad&gn...&d=14&ad=1]
پاسخ }
#32
سلام این دستور حلیم بادمجان که در اصل یک غذای کرمانی است
گوشت حدود 250گرم
عدس یک لیوان
برنج نصف لیوان
کشک به دلخواه که ما حدود یک لیوان غلیظ اضافه کردیم
نعنا داغ وپیاز داغ
بادمجان یک کیلو

اول گوشت می پزیم در حدی که له بشه حدود یک کاسه آب هم از گوشت اضافه بیاد
گوشت پخته ا کنار بذارد و در آبگوشت عدس را در زودپر بذارید 10دقیقه بپزد
بعد که سرد شد در زودپر باز کرده برنج هم اضافه کنید وده دقیقه از زمان سوت زدن دیگ بذارید بپزه
در نهایت بازم در دیگ باز کنید وبادمجان سرخ شده وروغنش گرفته شده را افزوده به همراه گوشت که با گوشت کوپ لهش کردیم وادویه های مورد نظر که ما بیشتر زردچوبه وفلف سیاه می زنیم
میگذارید 10دقیقه دیگر می پزد حالا وقت افزودن کشک و تزئین با نعنا داغ وپیاز داغ
[عکس: 20161004063650_.jpg]
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی