خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 2.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

حلیم بادمجون اصفهان

خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
321
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 496


محل سکونت :
ارسال: #1
حلیم بادمجون اصفهان
حلیم بادمجون غذای محبوبیه که هر جایی به یه روشی ممکنه طبخ بشه ولی روش اصفهانیا برای درست کردنش به صورت زیره و خیلی هم لذیذ و خوشمزسYum2 معمولا اصفهانیا حلیم بادمجون رو ماه رمضون برای افطار نوش جان می کنند

برنح 1 پيمانه -گوشت نيم كيلو -بادنجان 5/1 كيلو -پياز داغ و نعناع داغ به ميزان لازم -كشك نيم كيلو -نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان دلخواه
برنج را با اب و كمي نمك ميپزيم به حدي كه وا برود.گوشت كه بهتره گوشت گردن باشه رو هم ميپزيم.بادنجانها را سرخ و كمي ميپزيم و بعد برنج و بادنجانها را با هم كوبيده تا به خورد هم رود و سپس گوشت را افزوده و دوباره ميكوبيم نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه می کنیم و در اخر كشك را افزوده و حدود نيم ساعت ميگذاريم بجوشد با حرارت ملايم و بعد با پياز و نعناع داغ تزيين ميكنيم.
ميتونيد بنا بر سليقه پياز داغ را داخل خود حليم بادنجان هم بريزيد.
به جاي كوبيدن هم ميتوانيد مواد را چرخ كنيد.

[تصویر:  20120728082457_PC17CC3D0.jpg]
امضای *nazanin*
[تصویر:  20120725115720_NAAA.jpg]
۷-۵-۱۳۹۱, ۰۹:۵۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از *nazanin* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, f.nik, niloofar00, nazgitta
خانوم گل هنرمند

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
321
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 496


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: حلیم بادمجون اصفهان
(۷-۵-۱۳۹۱ ۱۰:۲۵ صبح)mobina367 نوشته شده توسط:  سلام نازنين جان ميشه بگي حليم با همين مقدار از مواد اوليه كه گفتيد براي چند نفر ميشه؟Flowerysmile

عزیزم این مواد برای شش نفر خوبهWavesmile
امضای *nazanin*
[تصویر:  20120725115720_NAAA.jpg]
۷-۵-۱۳۹۱, ۱۰:۴۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از *nazanin* به دلیل این ارسال سپاس کرده.
f.nik
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
229
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 511


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: حلیم بادمجون اصفهان
[تصویر:  20130504100540_IMAG1426.jpg]

روشی که من پختم و بسیار خوشمزه شده بود(فکر کنم دقیقا همونی بود که یه بار اصفهان گرفتیم)
خب حالا مواد لازمی که من استفاده کردم:
گوشت گردن پخته 250-350 گرم
بادمجان به مقدار 6 عدد بادمجان قلمی
عدس 1/2 پیمانه
برنج 1/4 پیمانه
بلغور 1/8 پیمانه
کشک برای سرو
پیاز داغ و سیر داغ و نعنا داغ
نمک و فلفل

طرز تهیه: گوشت گردن رو که خوب پخت بعد 7-8 ساعت ، کمی نمک بهش میپاشیم و بعد گوشتش رو از استخوان ها جدا میکنیم و با گوشت کوب میکوبیم...بعد بادمجان را که سرخ کرده ایم به همراه 2-3 قاشق پیاز داغ به گوشت اضافه میکنیم .بعد عدس و برنج و بلغور را که شستیم به مواد اضافه میکنیم اگر آب گوشت مقدارش خوب بود که میذاریم تا با همون بپزه ولی اگر کمتر بود 1 لیوان آب جوش هم اضافه کرده و نمک و فلفل رو تنظیم میکنیم و میگذاریم تا روی شعله کم خوب بپزه تا حسابی جا بیفته....حدود 1 ساعت....
و با کشک سرو میکنیم...
نوش جان...
امضای @hasti
دوست من همبازي بهشتي ام نميداني چقدر دلم برايت تنگ شده. هنوز آخرين جمله خدا توي گوشم زنگ ميزند:

از قلب كوچك تو تا من يك راه مستقيم است اگر گم شدي از اين راه بيا بلند شو از دلت شروع كن شايد دوباره همديگر را پيدا كنيم.
۱۴-۲-۱۳۹۲, ۱۱:۳۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از @hasti به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, f.nik, nazgitta, گلسان
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
61
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 302


محل سکونت : ایران
ارسال: #4
RE: حلیم بادمجون اصفهان
3333
[تصویر:  20151017091623_IMG-20151010-WA0018.jpg]
امضای حسنا
هواتو کردم منه حیرون تو این روزا هواتو کردم ............. دلم می خوادت ...میخوام بیام تو آسمون دورت بگردم
۲۵-۷-۱۳۹۴, ۰۹:۱۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از حسنا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
سما خانم, mohammad reza, mahsan3, mayok, nazgitta, ریحون گلی$



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد