تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خامه شکلاتی ماسکارپونه
#1
[عکس: 20140116130641_6821095263_597720fee1.jpg]

مواد لازم:
240 گرم پنیر ماسکارپونه همدما با محیط
2/1پیمانه پودر کاکائو
2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
2 پیمانه خامه صبحانه خنک
1/2 پیمانه پودر شکر


روش تهیه:
در یک کاسه،ماسکارپونه پودر کاکائو و وانیل رو با همزن خوب مخلوط کنین اینقدر هم بزنین تا پودر کلکلئو بخوبی به خورد پنیر بره و مواد حالت سبک و پوک بخودش بگیره
حالا نوبت اضافه کردن شکر و خامه س
خوب هم بزنین تا خامه تقریبا فرم بگیره
این خامه حدود یک هفته در یخچال قالب نگهداریه


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }