تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خاگینه به شکل گل رز
#1
مواد لازم:

این دستورم از نت هست واقعیتش منبع یادم نیست ولی مواد همون مواد واندازه های خاگینه نیلوفر هست از خانم آرزو رمضانی
مواد لازم و طرز تهیه:

آرد تقریبا ۲تا 5/2لیوان
تخم مرغ 2عدد
ماست 2/1پیمانه
روغن مایع 2/1پیمانه
بکینگ پودر 1قاشق سوپخوری
وانیل 8/1قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
مواد لازم برای شهد خاگینه:
آب 1پیمانه
شکر 1پیمانه
زعفران دم کرده 1قاشق مرباخوری
گلاب 1قاشق سوپخوری
آبلیمو ۱قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

برای آماده کردن خمیرشیرینی ابتدا آرد،بکینگ پودر و وانیل را در یک کاسه الک کنید و روغن مایع
وماست را به ان اضافه کرده وهمه مواد را خوب مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم خمیر نباید به دست بچسبد.
بعد روی خمیر را با یک دستمال بپوشانید و به مدت 20 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم. سپس از خمیر یک
تکه برداشته و روی تخته آرد پاشی شده با کمک وردنه آن راباز کنید هرچه نازک تر بهتر.
با قالب گرد یا(دهانه یک لیوان)چهار دایره(یا 3)ببرید. دایره ها را طوری کنار هم قرار دهید که کمی از هم فاصله
داشته باشند ،از پایین به بالا آنها را رول کنید. استوانه ای به وجود میاید آن را با چاقوی تیزی از وسط نصف کرده
(و داخل سینی فر که از قبل چرب شده قرار دهید روی هر رز یک فندق یا یک تکه گردو قرار دهید سینی را در
فر قرار دهید به مدت 30دقیقه و با حرارت160 درجه سانتی گراددر طبقه وسط فر)و یا میتونید داخل روغن سرخ کنید تا شیرینی ها بپزند،

بعد از پخت شیرینی ها ... روی شیرینی ها شربت ولرم بریزید شربت باید به خورد
شیرینی ها برود
طرز تهیه شربت: شکر وآب را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.تا بجوشدوغلیظ شود سپس آب لیمو
را اضافه کرده وچند دقیقه دیگر میجوشانیم ،از روی حرارت برداشته ومیگذاریم شربت ولرم شود و آن را روی
شیرینی گرم میریزیم

[عکس: 20121025143853_12.jpg]

[عکس: 20121025143948_13.jpg]

اینم خاگینه به شکل گل رز من

[عکس: 20121025144732_k1modified.jpg]

[عکس: 20121025144934_kh2.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#2
با همین خمیر ولی قالبی.3
[عکس: 20150523120219_20150504_210701.jpg]
Flowerysmile
پاسخ }
#3
(۰۲-۰۳-۱۳۹۴, ۰۱:۰۸ ب.ظ)azam1360 نوشته:  سلام
شما گفتین روغن برای سرخ کردن ولی اینجا تو فر میپزین و اینکه تخم مرغ رو کجا اضافه کنیم؟و مارگارین تو مواد لازم نیست؟10

ایشون تو فر پختن ولی میشه تو روغنم سرخ کرد من تو روغن سرخ کردم بعدش همئنجوری داغ انداختم تو شیره.
کره مارگارینم دیگه استفاده نکنید چون قلابی هستن اصلا کره گیاهی وجود نداره. و این که اصلا تو این دستور من کره ندیدم.
راستش من از این دستور استفاده نکردم گشتم دیدم واسه خاگینم این از همه نزدیکتره اینجا گذاشتم به اینا میگن خاگینه پفی
Flowerysmile
پاسخ }
#4
[عکس: 20150525160254_Image027.jpg]
اگر ذره بین نگاه قوی باشد ، در تمام صفحه های ورق خورده زندگی اثر انگشت خدا دیده میشود !
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20150702011342_DSC_0115.JPG]

[img]خاگینه گیس باف
مواد لازم
کره 100 گرم یک عدد
ماست شیرین یک دوم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
بگینگ پودر1 قاشق مربا خوری
نمک خیلی کم
آرد به حدی که به دست نچسبد
شریت 3پیمانه شکر با1 پیمانه اب بزارید بجوشن وقتی غلیظ شدن حرارات را خاموش کنید تا سرد سرد شود شیره داغ باعث خمیر شدن خاگینه میشود
طرز تهیه
ماست وبگینگ پودر را با هم مخلوط کنید کره تخم مرغ را باهم مخلوط کنید سپس ماست را اضافه کنید هم بزنید کم کم ارد را اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید خمیر را به شکل گیس در اوردید ودر روغن داغ سرخ کنید وقتی سرخ شدن بلافاصله به شیره کاملا سرد شده بیندازید حدود20 دیقیه بماند از شیره درش بیارید.

[عکس: 20150702011744_IMG__.jpg]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
#6
با خمیر ارسال یک به شکل پاپیون
[عکس: 20160224083127_PicsArt_02-24-08.28.36.jpg]
[عکس: 20151204221759_PicsArt_12-04-10.13.20.jpg]
پاسخ }
#7
خاگینه گل رز
با کمترین امکانات برا تزئیین8484
[عکس: 20160307190226_143073.jpg]
پاسخ }
#8
من مشابه همین دستورایی که اینجا هس درس کردم فقط یکی دو قاشق ار آردو حذف کردم عوضش از پودر گردو استفاده کردم بعد تو قالب ریختم گذاشتم فر و بعدشم شهد ریختم 3
[عکس: 20160609150105_20160607_192839.jpg]
اگر ذره بین نگاه قوی باشد ، در تمام صفحه های ورق خورده زندگی اثر انگشت خدا دیده میشود !
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...