خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خاگینه به شکل گل رز

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #1
خاگینه به شکل گل رز
مواد لازم:

این دستورم از نت هست واقعیتش منبع یادم نیست ولی مواد همون مواد واندازه های خاگینه نیلوفر هست از خانم آرزو رمضانی
مواد لازم و طرز تهیه:

آرد تقریبا ۲تا 5/2لیوان
تخم مرغ 2عدد
ماست 2/1پیمانه
روغن مایع 2/1پیمانه
بکینگ پودر 1قاشق سوپخوری
وانیل 8/1قاشق چایخوری
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
مواد لازم برای شهد خاگینه:
آب 1پیمانه
شکر 1پیمانه
زعفران دم کرده 1قاشق مرباخوری
گلاب 1قاشق سوپخوری
آبلیمو ۱قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

برای آماده کردن خمیرشیرینی ابتدا آرد،بکینگ پودر و وانیل را در یک کاسه الک کنید و روغن مایع
وماست را به ان اضافه کرده وهمه مواد را خوب مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم خمیر نباید به دست بچسبد.
بعد روی خمیر را با یک دستمال بپوشانید و به مدت 20 دقیقه به خمیر استراحت میدهیم. سپس از خمیر یک
تکه برداشته و روی تخته آرد پاشی شده با کمک وردنه آن راباز کنید هرچه نازک تر بهتر.
با قالب گرد یا(دهانه یک لیوان)چهار دایره(یا 3)ببرید. دایره ها را طوری کنار هم قرار دهید که کمی از هم فاصله
داشته باشند ،از پایین به بالا آنها را رول کنید. استوانه ای به وجود میاید آن را با چاقوی تیزی از وسط نصف کرده
(و داخل سینی فر که از قبل چرب شده قرار دهید روی هر رز یک فندق یا یک تکه گردو قرار دهید سینی را در
فر قرار دهید به مدت 30دقیقه و با حرارت160 درجه سانتی گراددر طبقه وسط فر)و یا میتونید داخل روغن سرخ کنید تا شیرینی ها بپزند،

بعد از پخت شیرینی ها ... روی شیرینی ها شربت ولرم بریزید شربت باید به خورد
شیرینی ها برود
طرز تهیه شربت: شکر وآب را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.تا بجوشدوغلیظ شود سپس آب لیمو
را اضافه کرده وچند دقیقه دیگر میجوشانیم ،از روی حرارت برداشته ومیگذاریم شربت ولرم شود و آن را روی
شیرینی گرم میریزیم

[تصویر:  20121025143853_12.jpg]

[تصویر:  20121025143948_13.jpg]

اینم خاگینه به شکل گل رز من

[تصویر:  20121025144732_k1modified.jpg]

[تصویر:  20121025144934_kh2.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۳-۱۳۹۴ ۰۹:۱۴ عصر، توسط پارانزیم.)
۴-۸-۱۳۹۱, ۰۴:۲۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Galaxy, negin.s, hasti-6, yaldae, ratina, باران جوینده, ایران دخت, mamane kiana, azam1360, mahsan3, mozhgan57, زهرا77, Atefe joon, nazgitta, z.arghavani, رها نبوی, مهربان بانو63
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
110
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 616


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: خاگینه به شکل گل رز
با همین خمیر ولی قالبی.3
[تصویر:  20150523120219_20150504_210701.jpg]
امضای faezeh.khanum
Flowerysmile
۲-۳-۱۳۹۴, ۱۱:۰۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از faezeh.khanum به دلیل این ارسال سپاس کرده.
الهه بانو93, mohammad reza, mayok, azam1360, mahsan3, مرضی سادات, Atefe joon, nazgitta
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
110
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۳
مدال ها

اعتبار: 616


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #3
RE: خاگینه به شکل گل رز
(۲-۳-۱۳۹۴ ۰۱:۰۸ عصر)azam1360 نوشته شده توسط:  سلام
شما گفتین روغن برای سرخ کردن ولی اینجا تو فر میپزین و اینکه تخم مرغ رو کجا اضافه کنیم؟و مارگارین تو مواد لازم نیست؟10

ایشون تو فر پختن ولی میشه تو روغنم سرخ کرد من تو روغن سرخ کردم بعدش همئنجوری داغ انداختم تو شیره.
کره مارگارینم دیگه استفاده نکنید چون قلابی هستن اصلا کره گیاهی وجود نداره. و این که اصلا تو این دستور من کره ندیدم.
راستش من از این دستور استفاده نکردم گشتم دیدم واسه خاگینم این از همه نزدیکتره اینجا گذاشتم به اینا میگن خاگینه پفی
امضای faezeh.khanum
Flowerysmile
۲-۳-۱۳۹۴, ۰۱:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
310
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 1427


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: خاگینه پفکی
[تصویر:  20150525160254_Image027.jpg]
امضای رنگین کمان29
اگر ذره بین نگاه قوی باشد ، در تمام صفحه های ورق خورده زندگی اثر انگشت خدا دیده میشود !
۴-۳-۱۳۹۴, ۰۳:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از رنگین کمان29 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
الهه بانو93, maryam_1, nazgitta, mahsan3, azam1360, یکتا20, z.arghavani, Atefe joon
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
846
تاریخ عضویت:
مهر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 3943


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #5
RE: خاگینه گیس باف
[تصویر:  20150702011342_DSC_0115.JPG]

[img]خاگینه گیس باف
مواد لازم
کره 100 گرم یک عدد
ماست شیرین یک دوم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
بگینگ پودر1 قاشق مربا خوری
نمک خیلی کم
آرد به حدی که به دست نچسبد
شریت 3پیمانه شکر با1 پیمانه اب بزارید بجوشن وقتی غلیظ شدن حرارات را خاموش کنید تا سرد سرد شود شیره داغ باعث خمیر شدن خاگینه میشود
طرز تهیه
ماست وبگینگ پودر را با هم مخلوط کنید کره تخم مرغ را باهم مخلوط کنید سپس ماست را اضافه کنید هم بزنید کم کم ارد را اضافه کنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید خمیر را به شکل گیس در اوردید ودر روغن داغ سرخ کنید وقتی سرخ شدن بلافاصله به شیره کاملا سرد شده بیندازید حدود20 دیقیه بماند از شیره درش بیارید.

[تصویر:  20150702011744_IMG__.jpg]
امضای سمیرا مامان شهاب
[تصویر:  20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
۱۱-۴-۱۳۹۴, ۱۲:۱۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
13 کاربر از سمیرا مامان شهاب به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ریحون گلی$, mahsan3, mayok, یکتا20, z.arghavani, azam1360, asra73, نسرین کوچولو, fereshteh2012, رها نبوی, yasamin zahra, Atefe joon, یگانسوگند

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
189
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 857


محل سکونت : تبریز
ارسال: #6
RE: خاگینه به شکل گل رز
با خمیر ارسال یک به شکل پاپیون
[تصویر:  20160224083127_PicsArt_02-24-08.28.36.jpg]
امضای اسما حسینی
[تصویر:  20151204221759_PicsArt_12-04-10.13.20.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۱۲-۱۳۹۴ ۰۸:۳۶ صبح، توسط اسما حسینی.)
۵-۱۲-۱۳۹۴, ۰۸:۳۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از اسما حسینی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
قلب, sakine banoo, elahe.r, yasamin zahra, 20neda20



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد