خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 7 رای - 3.29 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خاگینه هویج

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
Jun 2011
مدال ها

اعتبار: 3,010


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #1
خاگینه هویج
خاگینه هویج
هویج رنده شده 1 پیاله گل سرخ
تخم مرغ 4عدد
آرد برنج یا آرد معمولی 1ق غ خ
پودر دارچین 1 ق غ خ
پودر زنجبیل 1 ق غ خ
گردو خرد شده 1پیاله گل سرخ
همه مواد را با هم مخلوط کنید و سپس در ماهی تابه که روغنش داغ شده بریزید سپس شعله گاز را کم کنید و دو طرف خاگینه را سرخ کنید سپس شربت را طبق سلیقه خودتون آماده کنید وبعداز اینکه روغن اضافی ماهی تابه را خالی کردید رویش بریزید و باز با شعله کم بگذارید تا خاگینه شربت لازم را جذب کنه اگه خواستید مثل باقلوا بشه زمان بیشتری بدید تا بجوشه و غلیظ بشه ولی مواظب باشید نسوزه در انتها اگه خواستید کمی گلاب و زعفران اضافه کنید. این خاگینه مجلسی هستش برا مهمونیا خیلی مناسبه امیدوارم درست کنید و مورد پسند واقع بشه(1782)

[عکس: 20120822030136_DSC05524.JPG]
[عکس: 20120822030226_DSC05525.JPG]
[عکس: 20120822030303_DSC05526.JPG]
[عکس: 20120822030336_DSC05527.JPG]
[عکس: 20120822030418_DSC05528.JPG]
[عکس: 20120822030508_DSC05530.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 26-08-2012, 10:31 PM توسط پارانزیم.)
22-08-2012, 04:38 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
34
تاریخ عضویت:
Aug 2012
مدال ها

اعتبار: 53


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: خاگینه هویج
هویج خام ریز رنده شده نیم کیلو
تخم مرغ 6 عدد
گردوی خرد شده یک فنجان
آرد نصف فنجان
دارچین و زنجبیل و پودر گل محمدی و هل آسیاب شده یک قاشق غذاخوری از مخلوط تمامی این ادویه ها
زعفران دم کرده غلیظ 3 تا 4 قاشق غذاخوری
کره 100 گرم
شکر 3 لیوان
آب 2 لیوان
طرز تهیه:
هویج و تخم مرغ و گردو و آرد و دارچین و زنجبیل و پودر گل محمدی و هل و زعفران رو داخل ظرفی میریزیم و همه مواد رو باهم قاطی میکنیم. کمی از زعفران رو برا شربتش نگه میداریم. بعد کره رو داخل تابه میریزیم و آبش میکنیم و بعد مواد رو تو تابه پهن میکنیم (دقیقا مثل مایه کوکو) بعد میذاریمش داخل فر (طبقه وسط با دمای 180 درجه) تا جایی که مثل کوکو ببنده و وقتی دستمون رو زدیم انگشتمون داخلش فرو نره. اونوقته که از فر درش میاریم و میذاریم رو گاز. زیرش حتما باید شعله پخش کن داشته باشه و الا خیلی زود میسوزه. شربت رو بهش اضافه میکنیم و بعد حدود 2 تا 3 ساعت طول میکشه که شربت به خورد خاگینمون بره. بعدش که پخت صبر میکنیم تا خنک بشه و بعد تو یه ظرف برمیگردونیم و برشش میدیم و روشو با پودر نارگیل و یا پودر پسته تزئین میکنیم. واقعااااااااااا خوشمزست. حتما یه بار امتحان کنین.
طرز تهیه شربت:
آب و شکر رو باهم مخلوط میکنیم و میذاریم رو گاز تا حدی که فقط شکر حل بشه . بعد زعفران رو اضافه میکنیم و میریزیمش رو خاگینمون. برای خوش عطر شدنش میتونین نصف لیوان از آبش کم کنین و به جاش همون مقدار گلاب به شربت اضافه کنین. موقع پخت از بوی خوبش مست خواهید شد.
این هم یه عکس آرشیوی که مال چند وقت پیشه. البته روش نایلکس داره و زیاد واضح نیستhih
[عکس: 20121028200406_IMAG0299.jpg]



(آخرین تغییر در ارسال: 28-10-2012, 10:38 PM توسط مامان مهلا.)
28-10-2012, 10:35 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
39
تاریخ عضویت:
Apr 2013
مدال ها

اعتبار: 30


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: خاگینه هویج
[عکس: 20130723125940_Image0604.jpg]



مواد لازم :
تخم مرغ 8 عدد
آرد 8 ق س
آب یا شیر 8 ق س
پکینگ پودر 1 ق س
هویج نیم کیلو
گردو 125 گرم
دارچین ، پودر گل سرخ ، پودر هل به مقدرا لازم
مواد لازم برای تهیه شیره :
شکر 3 پیمانه
آب 1 پیمانه
جوهر لیمو کمی
طرز تهیه:
هویج را میپزیم و رنده کرده و با روغن تفت میدهیم . روغن هویج را کنار میزنیم و میگزاریم سرد شود. در ظرف دیگر تخم مرغها را با همزن میزنیم و روغن هویج و آب یا شیر و پکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و هم میزنیم و هویج را نیز ریخته مخلوط کرده و مواد را نصف میکنیم و در قالب مورد نظر یک لایه از مواد را ریخته صاف می کنیم و روی آن ادویه ها و گردو را میریزیم و نصف دیگر مواد را روی آن ریخته و صاف کرده در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 175 درجه میگزاریم تا هم پخته و هم سرخ شود . شیره این خاگینه را از قبل درست میکنیم تا کاملا سرد شود . خاگینه را که از فر درآوردیم برش میزنیم و شیره سرد را روی آن میدهیم و در ظرف سرو میچینیم. نوش جان Flowerysmile
23-07-2013, 12:00 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
123
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 81


محل سکونت : تهران ، بچه ارومیه
ارسال: #4
RE: خاگینه هویج
واسه موقعی که واسه صبحانه مهمان داریم گزینه ی خوبیه:Wavesmile
[عکس: 20130730024718_.jpg]
30-07-2013, 01:50 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
73
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: -1


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: خاگینه هویج
[عکس: 20130730031452_cc.jpg]
30-07-2013, 02:19 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
73
تاریخ عضویت:
Jan 2013
مدال ها

اعتبار: -1


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: خاگینه هویج
[ دفعه قبل از بس خوشمزه شد بازم درست کردمYum2
(آخرین تغییر در ارسال: 07-01-2014, 10:55 AM توسط pink butterfly.)
03-08-2013, 12:51 AM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
Sep 2011
مدال ها

اعتبار: 1,750


محل سکونت : تهران
ارسال: #7
RE: خاگینه هویج
خیلی خوشمزه بود ممنون پارانزیم جان
[عکس: 20130819194122_IMG_6063.jpg]
19-08-2013, 06:42 PM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول

وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
207
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها



محل سکونت : tabriz
ارسال: #8
RE: خاگینه هویج
[عکس: 20130828152721_2013-08-0319.43.55.jpg]
28-08-2013, 02:27 PM,
یافتن نقل قول
162
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
577
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 2,139


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #9
RE: خاگینه هویج
اینم خاگینه ی من که می خواستم دستورشو بذارم دیدم دیر جنبیدم قبلا زحمتش کشیده شده من مواد رو دوقسمت کردم گردو دارچین زنجبیل رو وسط ریختم
[عکس: 20140107085047_Photo-1140.jpg]
07-01-2014, 08:53 AM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
189
تاریخ عضویت:
Nov 2013
مدال ها

اعتبار: 858


محل سکونت : تبریز
ارسال: #10
RE: خاگینه هویج
خاگینه هویج من وسطش گردوی ریز شده با گلبرگ گل سرخ و دارچین میریزم
[عکس: 20140727083107_Photo0104.jpg]
[عکس: 20140727083746_Photo0107.jpg]
[عکس: 20140727084553_Photo0114.jpg]
27-07-2014, 07:46 AM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد