خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.29
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خاگینه هویج

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #1
خاگینه هویج
خاگینه هویج
هویج رنده شده 1 پیاله گل سرخ
تخم مرغ 4عدد
آرد برنج یا آرد معمولی 1ق غ خ
پودر دارچین 1 ق غ خ
پودر زنجبیل 1 ق غ خ
گردو خرد شده 1پیاله گل سرخ
همه مواد را با هم مخلوط کنید و سپس در ماهی تابه که روغنش داغ شده بریزید سپس شعله گاز را کم کنید و دو طرف خاگینه را سرخ کنید سپس شربت را طبق سلیقه خودتون آماده کنید وبعداز اینکه روغن اضافی ماهی تابه را خالی کردید رویش بریزید و باز با شعله کم بگذارید تا خاگینه شربت لازم را جذب کنه اگه خواستید مثل باقلوا بشه زمان بیشتری بدید تا بجوشه و غلیظ بشه ولی مواظب باشید نسوزه در انتها اگه خواستید کمی گلاب و زعفران اضافه کنید. این خاگینه مجلسی هستش برا مهمونیا خیلی مناسبه امیدوارم درست کنید و مورد پسند واقع بشه(1782)

[تصویر:  20120822030136_DSC05524.JPG]
[تصویر:  20120822030226_DSC05525.JPG]
[تصویر:  20120822030303_DSC05526.JPG]
[تصویر:  20120822030336_DSC05527.JPG]
[تصویر:  20120822030418_DSC05528.JPG]
[تصویر:  20120822030508_DSC05530.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۶-۱۳۹۱ ۱۰:۳۱ عصر، توسط پارانزیم.)
۱-۶-۱۳۹۱, ۰۴:۳۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, ماهگل, elipari, parza, Atefe joon, ایرانا, زهرا77, 1368Sheri
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
34
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 53


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: خاگینه هویج
هویج خام ریز رنده شده نیم کیلو
تخم مرغ 6 عدد
گردوی خرد شده یک فنجان
آرد نصف فنجان
دارچین و زنجبیل و پودر گل محمدی و هل آسیاب شده یک قاشق غذاخوری از مخلوط تمامی این ادویه ها
زعفران دم کرده غلیظ 3 تا 4 قاشق غذاخوری
کره 100 گرم
شکر 3 لیوان
آب 2 لیوان
طرز تهیه:
هویج و تخم مرغ و گردو و آرد و دارچین و زنجبیل و پودر گل محمدی و هل و زعفران رو داخل ظرفی میریزیم و همه مواد رو باهم قاطی میکنیم. کمی از زعفران رو برا شربتش نگه میداریم. بعد کره رو داخل تابه میریزیم و آبش میکنیم و بعد مواد رو تو تابه پهن میکنیم (دقیقا مثل مایه کوکو) بعد میذاریمش داخل فر (طبقه وسط با دمای 180 درجه) تا جایی که مثل کوکو ببنده و وقتی دستمون رو زدیم انگشتمون داخلش فرو نره. اونوقته که از فر درش میاریم و میذاریم رو گاز. زیرش حتما باید شعله پخش کن داشته باشه و الا خیلی زود میسوزه. شربت رو بهش اضافه میکنیم و بعد حدود 2 تا 3 ساعت طول میکشه که شربت به خورد خاگینمون بره. بعدش که پخت صبر میکنیم تا خنک بشه و بعد تو یه ظرف برمیگردونیم و برشش میدیم و روشو با پودر نارگیل و یا پودر پسته تزئین میکنیم. واقعااااااااااا خوشمزست. حتما یه بار امتحان کنین.
طرز تهیه شربت:
آب و شکر رو باهم مخلوط میکنیم و میذاریم رو گاز تا حدی که فقط شکر حل بشه . بعد زعفران رو اضافه میکنیم و میریزیمش رو خاگینمون. برای خوش عطر شدنش میتونین نصف لیوان از آبش کم کنین و به جاش همون مقدار گلاب به شربت اضافه کنین. موقع پخت از بوی خوبش مست خواهید شد.
این هم یه عکس آرشیوی که مال چند وقت پیشه. البته روش نایلکس داره و زیاد واضح نیستhih
[تصویر:  20121028200406_IMAG0299.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۸-۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ عصر، توسط مامان مهلا.)
۷-۸-۱۳۹۱, ۱۰:۳۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از مامان مهلا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, ماهگل, elipari, پارانزیم, parza, Atefe joon, ایرانا, 1368Sheri
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
39
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 30


محل سکونت : تهران
ارسال: #3
RE: خاگینه هویج
[تصویر:  20130723125940_Image0604.jpg]



مواد لازم :
تخم مرغ 8 عدد
آرد 8 ق س
آب یا شیر 8 ق س
پکینگ پودر 1 ق س
هویج نیم کیلو
گردو 125 گرم
دارچین ، پودر گل سرخ ، پودر هل به مقدرا لازم
مواد لازم برای تهیه شیره :
شکر 3 پیمانه
آب 1 پیمانه
جوهر لیمو کمی
طرز تهیه:
هویج را میپزیم و رنده کرده و با روغن تفت میدهیم . روغن هویج را کنار میزنیم و میگزاریم سرد شود. در ظرف دیگر تخم مرغها را با همزن میزنیم و روغن هویج و آب یا شیر و پکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و هم میزنیم و هویج را نیز ریخته مخلوط کرده و مواد را نصف میکنیم و در قالب مورد نظر یک لایه از مواد را ریخته صاف می کنیم و روی آن ادویه ها و گردو را میریزیم و نصف دیگر مواد را روی آن ریخته و صاف کرده در فر از پیش گرم شده با درجه حرارت 175 درجه میگزاریم تا هم پخته و هم سرخ شود . شیره این خاگینه را از قبل درست میکنیم تا کاملا سرد شود . خاگینه را که از فر درآوردیم برش میزنیم و شیره سرد را روی آن میدهیم و در ظرف سرو میچینیم. نوش جان Flowerysmile
امضای ramane
با خدا طرف شدن
کار مشکلی ست
زندگی
بازی خدا و یک عروسک گلی ست
۱-۵-۱۳۹۲, ۱۲:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از ramane به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ماهگل, elipari, پارانزیم, Atefe joon, ایرانا, nina joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
123
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 81


محل سکونت : تهران ، بچه ارومیه
ارسال: #4
RE: خاگینه هویج
واسه موقعی که واسه صبحانه مهمان داریم گزینه ی خوبیه:Wavesmile
[تصویر:  20130730024718_.jpg]
امضای samir
خوشبختي وقتي اسمش خوشبختي که بين همه تقسيم بشه.
۸-۵-۱۳۹۲, ۰۱:۵۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از samir به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, elipari, پارانزیم, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
73
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: -1


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: خاگینه هویج
[تصویر:  20130730031452_cc.jpg]
۸-۵-۱۳۹۲, ۰۲:۱۹ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از pink butterfly به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, joojoo68, .زهرا., ... shamim ..., flower 2, aida 1367, فرناز23, elipari, پارانزیم, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
73
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: -1


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: خاگینه هویج
[ دفعه قبل از بس خوشمزه شد بازم درست کردمYum2
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۱۰-۱۳۹۲ ۱۰:۵۵ صبح، توسط pink butterfly.)
۱۲-۵-۱۳۹۲, ۱۲:۵۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از pink butterfly به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, s.sahel15, بانوی مهربانی, فرناز23, elipari, پارانزیم, Atefe joon



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد