تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 22 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خشك كردن سبزي
#1
لام خانم هاي هنرمند و خوشگل خانوم گلي :heart:
اينجا از گيسو جون تشكر ميكنم كه اينجا رو زده تا ما بيايم و اينجا از تجربيات خوب و مفيد همديگه نهايت استفاده رو ببريم .
همه ما ميدونيم كه وقتي فصل پاييز مياد بايد يواش يواش شروع كنيم به فكر كه چي كار ميتونيم بكنيم تا تو 6 ماهه دوم سال بتونيم راحت باشيم البته خدا رو شكر الان همه چي تو تمام فصول سال دسترس هستش اما خوب سبزي به نظر من خشكش هم به درد ميخوره . مثلا ميتونيم كوكو درست كنيم انقد خوشمزه ميشه سعي ميكنم درست كنم و عكسشو براتون بزارم .
براي سبزي خشك كردن من خودم كم كم خشك ميكنم . وقتي سبزي ميخرم مثل سبزي اش به فروشنده ميگم يه ذره تره بيشتر بزاره وقتي پاك كردم تره رو ميشورم خرد ميكنم ميزارم ابش كاملا بره و روي يه پارچه تميز همونجا رو كابينت يا جلو پنجره اشپزخونه خشك ميكنم . اينطوري هم رنگش سبزتر ميمونه وهم اينكه مثل خشك كردن تو حياط نه گرد و خاك ميره و نه اينكه رنگشون زردي ميزنه .

منتظرم تا شما هم بگين :heart:
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
منم جديدا جعفري خشك كردمClap
تو يه پارچه گذاشتم جلو پنجره ي آشپز خونه خشك شد و سبز سبز موندClap
جعفري و نعناع و شويد خشك شده هميشه به كار ميادtnx
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=56...married in]
پاسخ }
#3
منم تجربه دار شدم امسالlaf
میخواستم ترشی درست کنم به شوشو گفتم یکم سبزی بخره.........2کیلو ترخون خریده بود و یک کیلو نعناfak ترشیهای منم کم بودن.......اضافشو خشک کردم، منم همینجوری که بچه ها گفتن،شستم و توی سبد ریختم که حسابی آبش بره، بعد همینجوری باساقه ریختم روی پارچه تمیز تو یکی از اتاقا،سعی کردم رویهم نباشن،بعدکه خشک شد....از ساقه ها جدا کردم،بنظرم اگه سبزیهای معطرو سعی کنیم مو قع خشک کردن خرد نکنیم و همونجوری درسته بمونه و فقط موقع استفاده،به اندازه مورد نیاز خرد یا آسیابشون کنیم عطرشون بهتر حفظ میشهClap
پاسخ }
#4
من جعفری خشک رو به سیب زمینی سرخ شده یا تنوری و پوره سیب زمینی میزنم
اصلاً جعفری مکمل طعم سیب زمینیهClap
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
(۰۹-۰۷-۱۳۹۰, ۱۲:۱۶ ب.ظ)naz-afarin نوشته:  مهشید جون جعفری خ
خشک شده را برای چی استفاده میکنی؟ha من معمولا ندارم تو سبزی خشکام اینوBathtime ولی جعفری تازه را دوست میدارم و توی سوپ یا مایع لازانیاو...استفاده میکنمexcited

دقيقا هر موردي كه توش جعفري تازه ميريزي ميتوني جعفري خشك هم بريزيClap

سبزي خشكهارو من ميريزيم تو اين سبد فلزيا و يه ذره با دست فشارشون ميدم بعد سبدو تكون تكون ميدم ريزه هاش ميريزه و ساقه هاش تو سبد ميمونهClap
به همين راحتي به همين خوشمزگيBathtime

البته نعناع و شويد خشكو مامانم بهم داده بود خلاص شدمhih
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=56...married in]
پاسخ }
#6
من امسال شوید رو با ماکروفر خشک کردم چند دقیقه بیشتر طول نکشید البته از ترس اینکه پخته نشه چند بار زیرورو کردم اما به نسبت اونها که تو سایه خشک کردم هم بوی خیلی خوبی داره هم کاملا سبز موندهexcited
حذف امضا بدلیل سایز بیش از حد
پاسخ }
#7
سلام دوستان ماهم ترخوني وشويد رو خشك ميكنيم
دوتانكته داره خشك كردن سبزي ها اول درجاي تاريك وخشك
دوم بعدازخشك كردن توظرف سر بسته نگه داري كردن عطرش ازبين نره
ترخوني رو تو ادويه بعضي كوكوها يا تو سوپ واشها بسيارخوش عطر هستش
شويد هم تو كوكو سيب زميني ساده استفاده ميكنيم هم بو خوبي داره هم رنگ جالبي ميده
پاسخ }
#8
سلام به دوستای گل و هنرمند
من به یه روش جدید سبزی هامو توی فر خشک میکنم که خودم اختراع کردمhih خودم توی نت گشتم نبود به همین خاطر براتون مینویسم تا شاید به دردتون بخوره.
بعد از شستن سبزی ها و رفتن آب اضافی اون ها توی سبد (آب سبزی ها باید کاملا گرفته بشه وگرنه سبزی سیاه میشه, به خصوص نعنا) , فر رو روشن کنید و در دمای بالای فر مثل 200 درجه به مدت 10 دقیقه روشن بزارین. بعد از اون فر رو خاموش کنید و بلافاصله سبزی هایی که روی سینی فر چیدین رو داخل فر قرار بدین (بهتره سبزی ها روی هم نباشن و فقط یک لایه سبزی روی سینی باشه) و بزارین حدود نیم ساعت یا بیشتر (بستگی به نوع سبزی و خنک شدن فر) داره بمونه و بعد میتونین از فر بیرون بیارین و اون ها رو که کاملا خشک شدن, به سلیقه خودتون آسیاب کنید. با این روش هم خیلی سریع سبزی ها خشک میشن و هم عطر و رنگ سبز اون کاملا حفظ میشه.
امیدوارم به دردتون بخوره Flowerysmile
هرکجا هستم باشم, آسمان مال من است, پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است.Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
سلام..مادرم چند روز قبل سبزی زیاد خشک کرد...این شویدها را شسته وخوب گذاشت آبش رفت...بعد روی این پارچه نازک...مث روسری یا چادری که پوشیده نشه....ریخت و تو سایه نزدیک در ورودی حیاط خونه...خشک کرده....با این صافی هم شوید آمده طبخ را صاف کرده و آماده کرد....توعکس معلومه[عکس: 20140824084610_IMG_4357.jpg]
(1782)برای همه کسانی که دوستشان داریم..خواه مجازی یا واقعی
پاسخ }
#10
این ها پونه کوهی هست تو سفر اخیرم به ولایت محل تولد بابام...با کمک آبجی اینها را بریدیم ...
تو سایه هم خشک میشن تا رنگ بنفش خوشگل گلهاش باقی بمونه...بعد این گلها را جدا و برگهاش را جدا می ساییم و در دوغ استفاده می کنیم البته یه درمان برای افراد مبتلا به اسهال نیز استفاده ازکته وماست چکیده است که روی ماستش از این پونه ریخته باشید معجزه می کنه
[عکس: 20150721172216_IMG_8867.jpg]


[عکس: 20150721172601_IMG_8865.jpg]


اینها هم گل ختمی هستش که بازم خاصیت درمانی داره...یکی تا بوته ختمی در باغچه کوچک مون داریم که اینها حاصل چیدن برگ گلهاش
[عکس: 20150721172702_IMG_8864.jpg]
دوستانی که بوته ختمی ندیده اند گلهاش این رنگی هست..خشک میشه پررنگ تر میشه..
[عکس: 20150721174759_IMG_8880.jpg]
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }