تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خلال پوست مرکبات شکري شده
#1
[عکس: 20130304152720_ibzdvcgwjw.jpg]

از پوست مرکبات خلال و شيرين شده براي تزيين همه نوع خوردني از کيک و بستني تا انواع پلوهاي مخلوط مانند شيرين پلو مي توان استفاده کرد.

براي انجام اين کار به ترتيب زير عمل کنيد:

1. ابتدا ميوه را خوب شسته و خشک کنيد. سپس با استفاده از يک پوست کن، پوست ميوه را بکنيد.
[عکس: 20130304152740_1.jpg]

2. نوارهاي پوست ميوه را روي تخته گذاشته و با استفاده از يک چاقوي تيز و نازک غشاي سفيد رنگ زير پوست ميوه را جدا کرده و بيرون بريزيد.

[عکس: 20130304152801_2.jpg]

3. پوست هاي بريده شده را به شکل خلال هاي بسيار نازک درآوريد.

[عکس: 20130304152822_3.jpg]

4. درون قابلمه کوچکي به مقدار مساوي آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روي حرارت متوسط بجوشانيد. هر چند وقت يک بار با قاشق چوبي مخلوط را هم بزنيد و به مدت 3 دقيقه آن را بجوشانيد. براي هر ميوه يک تا يک و نيم پيمانه شکر و به همين مقدار آب نياز داريم.

5. خلال ها را درون آب و شکر در حال جوش با دقت بريزيد.

[عکس: 20130304152900_4.jpg]

6. حرارت را کم کرده و حدود 10-12 دقيقه آن ها را حرارت دهيد.

[عکس: 20130304152921_5.jpg]

7. خلال هاي شيرين شده را درون يک صافي بريزيد تا آب اضافي آن ها کاملا خارج شود.

[عکس: 20130304152943_6.jpg]


8. درون يک کيسه نچسب، مقداري شکر ريخته و خلال ها را در آن بريزيد. سپس در کيسه را ببنديد و کيسه را خوب تکان دهيد تا خلال ها کاملا به شکر آغشته شوند. در اين مرحله خلال ها را از کيسه خارج کرده و روي يک کاغذ روغني بريزيد تا خوب خشک شوند.

[عکس: 20130304153016_7.jpg]

9. با سليقه خود از خلال هاي آماده شده براي تزيين استفاده کنيد

[عکس: 20130304153037_8.jpg]
[عکس: 07460133686962957316.jpg]
پاسخ }
#2
[عکس: 20130423095405_74627_544114975600474_1318408256_n.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }